ely3 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 @Qcin_69 Mnie nie obchodzi Wasza gra tylko Ty nie umiesz ocenić kontekstu. Morgan to dobry obrońca, bardzo dobrze zbiera tylko ,że bez trójki może mieć problem z rotacją. Ale i tak gdyby nie grał w JAzz a w Denver to by biegał jako rezerwowy center bo jest dobry zarówno jako C w niskim składzie oraz jako czwórka zamiast takiego Sapa np W Jazz ma szanse zaistnieć na wypadek kontuzji lub problemów z faulami naszych podstawowych wysokich A Tate wygląda jak mały buldożer. i pewnie ma szanse zaistnieć w tej lidze ale jak nie wyrobi sobie dobrego rzutu za 3 to raczej kariery mu nie wróże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Clippers z tym Batumem i Ibaka zrobili mega ruchy . Portland wyglądają jak juniorzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Mcgee na pelnej, 1q 1/9 fg 1/4ft boom cavs down 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 W Salt Lake nie mogą zacząć grać bo Chris Paul zauważył, że jeden z koszy jest krzywo i teraz naprawiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Nie wygląda to źle na razie w Denver. Obie ekipy na dość dużej skuteczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 ależ żenująca jest ławka Nuggets Hartenstein -5 w minutę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 18 minut temu, julekstep napisał: ależ żenująca jest ławka Nuggets Hartenstein -5 w minutę ale jak to?! przeciez odeszli jeno rezerwowy center i 8-9 grajek w rotacji. hm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Teraz, kcp78 napisał: ale jak to?! przeciez odeszli jeno rezerwowy center i 8-9 grajek w rotacji. hm... czo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: czo? pstro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 (edytowane) 1 minutę temu, kcp78 napisał: pstro... dzięki za wartościowe - jak zwykle - wstawki Edytowane 2 Stycznia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 (edytowane) 1 minutę temu, julekstep napisał: dzięki za wartościowe - jak zwykle - wstawki polecam sie na przyszlosc Edytowane 2 Stycznia 2021 przez kcp78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Mój drugi mecz Kings w tym roku, i nie mogę pojąć jak c***owy jest Bagley. Nie wiem, po co go trzymają tyle czasu na boisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 16 minut temu, matek napisał: Mój drugi mecz Kings w tym roku, i nie mogę pojąć jak c***owy jest Bagley. Nie wiem, po co go trzymają tyle czasu na boisku. A który mecz wcześniej widziałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 22 minuty temu, matek napisał: Mój drugi mecz Kings w tym roku, i nie mogę pojąć jak c***owy jest Bagley. Nie wiem, po co go trzymają tyle czasu na boisku. Niestety nie badali mu iq przed draftem tak jak WSC, Demarcusowi .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Dziś jest fatalny. Holmes sporo lepszy Cousins też dziś dobry. 3 minuty i już 3 faule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 czy dla zdrowia erica gordona nie byłoby lepiej gdyby miał z 10 kg mniej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 13 minut temu, Braveheart22 napisał: A który mecz wcześniej widziałeś? Z Rockets, tylko z nimi grali w tym roku. IQ na poziomie parkietu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Teraz, matek napisał: Z Rockets, tylko z nimi grali w tym roku. Pomyślałem o sezonie. Mój błąd. A pierwszy mecz z Rockets też widziałem i się zgadzam Generalnie to młody chłopak, po kontuzjach, więc może się nieco wyrobi, ale mam wątpliwości czy zawodnik o takim profilu może być poważnym graczem w tej lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyleLowryass Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Bagley ma w sobie coś z Shabazza Muhammada, tylko nie wiem jak to opisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 18 minut temu, KyleLowryass napisał: Bagley ma w sobie coś z Shabazza Muhammada, tylko nie wiem jak to opisać Hmmmm odrzuci 70/4 i pojedzie grać do Chin? Z ciekawości. Albo z lenistwa. Dlaczego Harden dziś nie gra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi