ignazz Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 I jeszcze mi komisz Jax skasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Dzień 136 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Spurs vs Nuggets (#4) Bilans serii: 1 - 2 Spurs 101 - Nuggets 123 play-by-play (#3) Jazz vs Kings (#2) Bilans serii: 3 - 0 Jazz 119 - Kings 113 play-by-play (#1) Pistons vs Heat (#4) Bilans serii: 3 - 0 Pistons 134 - Heat 86 play-by-play (#2) Magic vs Hornets (#3) Bilans serii: 2 - 1 Magic 105 - Hornets 114 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Ale wylosowales. Długo szukałeś bo do 22:25 aż. VAR potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 5 godzin temu, ignazz napisał: VAR potrzebny caly czas o tym pisalem (jakis screen sharing ogarnac czy cus) to nie bylo zainteresowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 (edytowane) btw - założyłem sobie konto na screenleap.com (40 min dziennie można share'ować innym ludkom online swój screen za free, bez ściągania niczego itp) dziś moja kolej losowania - ktoś chętny na przetestowanie takiej opcji? (druga opcja to po prostu Skype, gdzie sporo osób pewnie i tak ma to na kompie i tu by można utworzyć jakąś stałą grupę ) Edytowane 21 Grudnia 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 27 minut temu, julekstep napisał: btw - założyłem sobie konto na screenleap.com (40 min dziennie można share'ować innym ludkom online swój screen za free, bez ściągania niczego itp) dziś moja kolej losowania - ktoś chętny na przetestowanie takiej opcji? (druga opcja to po prostu Skype, gdzie sporo osób pewnie i tak ma to na kompie i tu by można utworzyć jakąś stałą grupę ) nie lepszy discord? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 26 minut temu, eMeS napisał: nie lepszy discord? a da się tam robić screen share'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 10 minut temu, julekstep napisał: a da się tam robić screen share'a? https://www.techjunkie.com/enable-screen-share-discord/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 @julekstep O ktorej dzis simujesz? Tak pozno jak na weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 (edytowane) Godzinę temu, Pablo81 napisał: @julekstep O ktorej dzis simujesz? Tak pozno jak na weekend? po 20tej chętny do testów? btw - jak ktoś ogarnięty to może niech założy kanał simkowy na discordzie? https://discord.gg/6pkt4XhrZQ - ZAPKA na discorda xD Edytowane 21 Grudnia 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 przetestowane z @eMeS discord działa -> był problem z działaniem w wersji webowej ale przez apkę (ok 60 mb) poszło ładnie niniejszym zapraszam chętnych na kanał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 @eMeS pilnuj wyniku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 48 minut temu, MarcusCamby napisał: @eMeS pilnuj wyniku! załatwiłem Ci łina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Kolejny piękny mecz w wykonaniu Pistons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Dzień 137 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Spurs vs Nuggets (#4) Bilans serii: 2 - 2 Spurs 120 - Nuggets 79 play-by-play (#3) Jazz vs Kings (#2) Bilans serii: 3 - 1 Jazz 98 - Kings 112 play-by-play (#1) Pistons vs Heat (#4) Bilans serii: 4 - 0 awans Pistons! Pistons 104 - Heat 93 play-by-play (#2) Magic vs Hornets (#3) Bilans serii: 2 - 2 Magic 114 - Hornets 118 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Dzięki @ignazz za serię, z Andersonem pewnie powalczyłbys mocniej, Kidd został całkowicie zmasakrowany przez Iversona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 W końu czyste wyniki @julekstep "głupi pablo pozmienial taktykę", "...Spurs wygrani" Brad Miller 40 pts/ 18 reb/ 5 as/ 2bl. I co ja mam teraz zrobić z Williamsem wracającym po kontuzji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 1 minutę temu, Pablo81 napisał: W końu czyste wyniki @julekstep "głupi pablo pozmienial taktykę", "...Spurs wygrani" Brad Miller 40 pts/ 18 reb/ 5 as/ 2bl. I co ja mam teraz zrobić z Williamsem wracającym po kontuzji... oj miałem na myśli to że muszę coś robić przez to a nie że głupia taktyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Ale comeback! Do przerwy przegrywałem 21 punktami, a tu proszę! Mamy 2-2 w serii! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Teraz, julekstep napisał: oj miałem na myśli to że muszę coś robić przez to a nie że głupia taktyka Na stronce simki było, że JW jest jeszcze kontuzjowany i całą noc myślałem, co zrobic, żeby nie wystawiać Murphyego na SF, a tu patrzę Williams zagrał 3 min na PF. Warum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi