ignazz Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 To pokazuje co trzeba zrobić w realu aby uruchomić kibiców. Nasze forum i ożywienie tematu samo w sobie pokazuje ze to był dobry ruch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Kto tam w Wizards jest za sterami bbal operations? Scoot Brooks i Westbrook jakby sciagneli Lovea to zajebisty fit dla Bricka sami shooterzy dookola, druzyna ktora ma potencjal zeby duzo grac w tranzycji http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=y2a2988h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Russ zagra z numerem 4, który wybrał na część Polskiego Młota (a tak serio to grał z nim w HS). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Głównie dlatego że 0 w Wizards to numer pewnego strzelca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 14 minut temu, josephnba napisał: Głównie dlatego że 0 w Wizards to numer pewnego strzelca Gilbert lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 19 minut temu, josephnba napisał: Głównie dlatego że 0 w Wizards to numer pewnego CZARODZIEJA Nie używamy od jakiegoś czasu pewnych slow. Poprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 4 godziny temu, ignazz napisał: Nie używamy od jakiegoś czasu pewnych slow. Poprawiłem. Nie napisał, że czarnego lub beżowego. Strzelca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 6 minut temu, matek napisał: Nie napisał, że czarnego lub beżowego. Strzelca. https://www.google.pl/amp/s/deadspin.com/with-more-demand-the-d-c-football-team-change-its-raci-1844195239/amp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 13 godzin temu, josephnba napisał: Napisał kibic Cavaliers (Znaczy się co pisze) Waszyngton to totalna najazdowka jak WWa a koszykowka Wizards jest tutaj ostatnia z 4 sportow. Wiecej tutaj pewnie fanow Ravens, Cavaliers (tych z Virginii!) czy Gtown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 W dniu 3.12.2020 o 21:54, Eld napisał: O. Jesteś. Która będzie Oklahoma w tym roku? Ciężko powiedzieć bo zachód będzie jaki będzie. W tym roku o PO będzie ciężej, ale z takim rosterem gdzieś w okolicach play-in mają się szanse zakręcić. O ile nie postawią na całkowity tank, ale to nic nie daje w obecnej NBA + mają milion picków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rek'Sai Opublikowano 6 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Wizards nie dostali ani jednego meczu w krajowej TV. Rozumiem, że terminarz był robiony dawno przed tradem, ale i tak dziwi niedanie Bealowi/Wallowi chociaż jednego spotkania w prime time. Choć może to i dobrze, bo Wizards będą mogli robić za underdogów i tym się nakręcać niczym Heat albo Nuggets, kiedy już przejdą do playoffów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Nie wiem czy było. ale koleś utworzył fajną nitkę z opiniami zawodników NBA, którzy grali z Westbrookiem w jednej drużynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepItDirty Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 1 godzinę temu, Przemek_Orliński napisał: Nie wiem czy było. ale koleś utworzył fajną nitkę z opiniami zawodników NBA, którzy grali z Westbrookiem w jednej drużynie. No ale jak to? To nie jest taki zły Brick? Przecież większość tak pisze, skoro nie to... racja.. Aaa. Rozumiem. To Durant i Paul byli, winni. Wszystko wyjaśnione! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 No Deni trzymaj się tam chłopie i uważaj na tego Westa XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 To jak zadowoleni z nowego GOATA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 12 godzin temu, ozzy110 napisał: To jak zadowoleni z nowego GOATA? Ogólnie mam go w 2 ligach fantasy i jestem na bandwagonie since day one jbc. Mam nadzieję że zrobią jakiś trade beal i westbrook żeby zostawić młodemu piłkę w rekach i wcisnąć restart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Jak na samotnego fana deniego przystało obejrzałem sobie w całości ten mecz z nets no i trochę mu jednak asymilacja w lidze zabierze bo bez piłki i w obronie to jeszcze nie bardzo wie jak się zachować. Natomiast jak miał piłkę pod pachą no to OMG jak na debiutanta bo widzi i czuję wszystko na parkiecie. Jeśli chodzi o resztę to Washington wyszedł w mocno rezerwowym składzie i jeszcze tylko rui zrobil dobre wrażenie. Nets wyszło S5 i widać było różnice w jakość i grze ale szczerze to Durant wygląda na parkiecie jak dziadek (wizualnie i ruchowo) jakiś taki zardzewiały. Mam nadzieję że wróci do formy bo inaczej będzie ciężko imo o PO. Fajnie wyglądał Spencer i szkoda moim zdaniem trzymać go na ławce - najlepiej byłoby spylic plaskoziemca za jakiegoś skrzydłowego i rezerwowego PG i ze zdrowym durantem próbować coś robić dalej ale nie wiedzieć czemu panowie czują do siebie miętę i będę razem prowadzić nets do braku sukcesow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 (edytowane) Nets wejdą do PO nawet jak Durex się połamie. Oni mają solidny, całkiem silny skład: LeVert, Spencer, Harris, strzelców rezerwowych jak Shamet, Ty Johnson, Jeff Green i niezlych rolesów pod koszem jak Allen czy Jordan plus Kyrie także mimo że wschód się wzmocnił to jest pewniak do PO. Oni byli 7mi w zeszłym sezonie bez KD i Kyrie. Edytowane 17 Grudnia 2020 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi