Braveheart22 Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Odkopcie ten temat. Dla Freda!!! Nie ma co dużo pisać. Polecam to zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 FVV się obudził bo ostatnie 2-3 tygodnie miał średniawe. Za 3 rzucał ok 30% . W obronie się obijał... Pytanie czy to przełom czy po prostu Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Śliczne życzenia wysłał Rozan. Epickie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 20 minut temu, ignazz napisał: Śliczne życzenia wysłał Rozan. Epickie. "Nie to co ta stara dupa Lowry" Jebłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Rano wrzuciłem sobie mecz Raptors w Bucks i już na dzień dobry zaskoczenie Raptors wyszli z Siakamem na centrze. I to działało bo Pascal jednak jest za szybki dla Lopeza( oczywiście pisze o całym meczu.). Co ważniejsze OG z Powellem dobrze zaczęli mecz w obronie. Powell na dzień dobry zrobił przechwyt . Baynes i Boucher lepiej jednak wyglądają z ławki niż w s5. Poziom startera to za wysokie progi dla nich na tym etapie za to z ławki dają solidną obronę . Boucher trafiał kluczowe trójki. Z ławki to bardzo dobry gracz. Szkoda tej kostki Lowryego bo zaczał mecz bardzo dobrze. W 4 kwarcie jak wspomniałem Siakam raz za razem wygrywał pojedynek z Lopezem . Boucher całkiem nieźle zagrał w obronie zwłaszcza w tej 4 kwarcie. Ciekaw jestem czy Nurse będzie częsciej grał Siakamem na centrze. Niestety w obliczu kontuzji Lowriego pewnie znowu Boucher wskoczy w s5 i będzie bronił Giannisa bo za chwilę mają rewanż z Bucks.. Ale ogólnie to ja bym raczej bym grał tym small ballem z Siakamem na centrze. Inna sprawa to jak prosta jest ofensywa Bucks bez JRue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 17 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Godzinę temu, ely3 napisał: Inna sprawa to jak prosta jest ofensywa Bucks bez JRue Warto nadmienić jak ładnie wykluczyli Khrisa... nie wiem czy to nawet nie było kluczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepItDirty Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Drummond przewija się w plotkach. Ktoś kto ogarnia niech mi wyjaśni. Na UJ on tam? By się kasa zgadzała czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 4 minuty temu, KeepItDirty napisał: Drummond przewija się w plotkach. Ktoś kto ogarnia niech mi wyjaśni. Na UJ on tam? By się kasa zgadzała czy co? Andre tylko po wykupieniu bo w ramach wymiany by musieli oddać albo Siakama albo Lowryego a to się nie wydarzy. Raptors szukają centra ale nie wiem na ile intensywnie i nie wiem czy akurat Drummonda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepItDirty Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Z siakamem chyba dalej wiążą spore nadzieje? Ja wiem, że ten sezon nie jest jaki oczekiwali fani Tamta Bay, no ale wiek, zdolności i jeszcze pole do poprawy Pascal ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Siakam ostatnio gra lepiej. Zwłaszcza w porównaniu do początku sezonu. Ale to nie jest poziom TOP 20- 25 jaki miał rok temu. Jest nieefektywny , popełnia sporo prostych błędów w obronie i ataku . Raptors grają nierówno . Mają kontuzje . Problemy z centrami . Siakam jest lepszym graczem niz to co pokazuje nam w tym sezonie ale chyba jednak nie tak dobrym jak w ostatnich dwóch latach . To chyba raczej gracz na druga opcje a nie lidera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Co sądzicie zrobi TOR po sezonie? Flynn wydaje się mieć wszystkie tools młodego FVV, widać w ostatnich meczach, że ekipa z nim na pokładzie wygląda coraz lepiej, a obecność Bembryego i Trenta wręcz poprawia efektywność bo daje i defensywę i bdb flow piłki. Wprawdzie te dwa blowouty to z typowymi tabletami, ale w pozostałych 3 meczach z ost. 5 też nie grali źle. Widać że tej 5 się chce, czego o grze z Lowrym, FVV i Siakamem nie można powiedzieć. O ile FVV przynajmniej nie spadł jakoś w defensywie, to pozostałe 2 gwiazdy naprawdę wyglądały od dawna słabiutko. Czy zatem po sezonie jakieś sign'n'trade Lowryego czy ten od razu podpisze gdzie indziej (Miami? LA? Philla?). No i czy powinni oddać Siakama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Po 1 - Raptors może się zacząc martwić ile trzeba zapłacić Trentowi. Zarówno w Blazers jak i teraz pokazuje ,że w ofensywie może być niesamowity. Drugi McCollum ale pytanie czy on to utrzyma na przestrzeni 10-12 meczów vs obrony, które już będa go miały rozpracowanego? Po 2 - Siakam ma kryzys ale to nie jest przypadek Otto Portera ,że tylko pierwszy rok po otrzymaniu maxa grał na dobrym poziomie a potem był kasztanem. Siakam w sumie miał dwa świetne lata a od bąbla jest słaby lub beznadziejny ale w lepszym otoczeniu. Z rozgrywającym ., któremu się chce byłby znowu sobą. Lowry mocno jakoś sie opuścił . Lowry mentalnie jest poza Raptors i wapie byśmy za rok go oglądali w kanadyjskiej drużynie Raptors ma dziurę na centrze ( błąd z Ibaką ) i słabe rozegranie. Raptors ma morze wolnej gotówki tylko nie wiem czy mają na kogo ja wydać? Lonzo? Collins za maxa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba2midnight Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 50 minut temu, ely3 napisał: Raptors ma dziurę na centrze ( błąd z Ibaką ) i słabe rozegranie. Raptors ma morze wolnej gotówki tylko nie wiem czy mają na kogo ja wydać? Lonzo? Collins za maxa? Gruba kasa dla Drummonda jak ten zaliczy dobry sezon w Lakers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 nikt się nie wpakuje w Drummonda za duże pieniądze. Howard nie dostał więc niby czemu Andre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Teraz, ely3 napisał: nikt się nie wpakuje w Drummonda za duże pieniądze. Howard nie dostał więc niby czemu Andre? Howard miał 35 lat i w playoffach był przydatny przez 50% czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Teraz, BMF napisał: Howard miał 35 lat i w playoffach był przydatny przez 50% czasu. I wierzysz ,że ktoś da duża umowę Drummondowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Jak ,,duża umowa'', to umowa w stylu Stevena Adamsa, to pewnie możliwe, ale nie wiem czy dostanie wystarczająco dużo minut w playoffach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 W dniu 12.04.2021 o 12:12, ely3 napisał: Lonzo? Collins za maxa? Lonzo by pasował... choć jakoś nie wierzę, aby to przeszedł z NOP. Collins to chyba s'n't bo to RFA, a swoja drogą Siakam do Capeli piękny fit, mogliby coś za niego jeszcze dostać (Huerter?) Resztę kasy na Trenta by wydali, dołożyliby potem Noela czy niezadowolonego Gasola i całkiem fajny team byłby w Toronto. Jakoś Drummonda tu nie widzę obok Siakama... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 10 minut temu, dannygd napisał: Gasola i całkiem fajny team byłby w Toronto Lol Mamy 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 4 godziny temu, matek napisał: Lol Mamy 2021 A w czym Ci jego rola vetsa by nie pasowała? Przecież nikt raczej nie mówi o graniu pełnych minut w S5, a takiego Bouchera czy potencjalnie Noela trzeba by rozwijać, ba nawet Collins gdyby miał grać na C to ma braki w D do poprawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi