Koelner Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 41 minut temu, KeepItDirty napisał: Czas ruszyć z akcją: #FreeZachLaVine najpierw niech wypierdolą te czarne alternatywne jerseye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepItDirty Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Haha ok. Widząc co robią Bulls w ostatnich latach to nie Vucevic, a co najwyżej McGee. Hajs się musi zgadzać. Ehhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemus Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 3 godziny temu, BullsFaN napisał: A następnie zafundują mu chociaż jednego solidnego partnera do gry. Hmmm WCJ + OPJ + 1rnd 2022 + 2 x 2rnd za Vucevicia ? Ale czy Orlando byliby tak głupi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 4 godziny temu, Przemus napisał: Ale czy Orlando byliby tak głupi? Nie takie transfery liga widziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Właśnie sobie uświadomiłem, że kiedy Derrick doznał kontuzji w meczu z Sixers, ja jeszcze nie byłem ojcem! k**** ile to już czasu minęło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemus Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 5 godzin temu, BullsFaN napisał: Rzuciłem tylko luźną życzeniową propozycję, bo gdyby Vuc był dostępny to choćby Boston byłby w stanie przygotować znacznie lepszą ofertę. Lavine potrzebuje wsparcia, tylko trudno o realne opcje i zainteresowanie grą w Bykach. Oby się nie skończyło kolejnym zaoraniem składu, bo za takie będzie można uznać ewentualną wymianę z udziałem Zacha. Też bym chciał aby taką zamianę, jaką zaproponowałeś doszła do skutku. Zach wg.mnie powinien zostać (ale jest to tylko moje skromne zdanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Bulls gdyby tylko lepiej potrafili zamykać spotkania to byliby dziś w okolicach 4-5th seedu. Mieli bardzo fajny roadtrip pod względem gry gdzie i z LAL i LAC bardzo mało im brakło by wygrać w Staples. Większość ich porażek to close games gdzie niektóre przegrali w głupi sposób np z GSW czy Orlando. Lavine > Beal w tym sezonie mimo ppg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 No niestety sporo takich spotkań przegrali. Najgorsza to byla chyba ta z Blazers, gdzie na 5.5 sek prowadzili 5pts... Ale jak nazywasz się Damian Lillard to właśnie za takie rzuty ci płacą 140 baniek (szok że tylko tyle) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Odnośnie meczu z Philadelphją. Gdyby Zach trafiał na swoim procencie, gdyby "Byki" trafiały na swoim procencie trójki, gdyby Embiid nie rozegrał meczu życia, to Chicago wygrałoby ten mecz bez problemu. Nie chodzi mi o gdybanie, tylko pokazanie jaką mamy siłę i ile rzeczy musiało się wydarzyć, żeby Sixers odnieśli zwycięstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Ja z kolei liczę, że za lauriego uda się pozyskać kogoś konkretnego i jednak nie zaczynać przebudowy od początku bo jednak bym chciał trochę Bulls w po pooglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 7 godzin temu, BullsFaN napisał: Co do ploteczek to podobno żeby pozyskać Zacha trzeba rzucić solidny worek picków Mam nadzieję, że do wymiany ktoś + picki za Zacha nigdy nie dojdzie. Liczę, że dostanie maksymalny kontrakt i będzie liderem zespołu przynajmniej przez 5-6 lat. 1. Budować zespół wokół niego. 2. Nie ruszać na razie młodych. 3.Wymienić Portera na Drummonda ( wiem, że jest mocno krytykowany) nic na tym nie tracimy a zyskujemy mięso podkoszowe którego nam ewidentnie brakuje. Być może nowe otoczenie podziałałoby na niego motywująco i byłby z niego pożytek, bo na Korneta patrzeć nie mogę a Gafford miał swoją szansę i jej nie wykorzystał. 4. W trakcie off season pozyskać solidnego wolnego agenta, lub nawet jakiegoś topowego gracza za grubszą kasę i jedziemy. 5. Jeśli w połowie przyszłego sezonu okazałoby się że jest lipia, dopiero wtedy zacząć handlować zawodnikami których mamy z wyjątkiem Zacha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Nieeee tylko nie drummond! Już bym nawet wolał śliwkę A propos wolnych agentów to Kuzyn będzie wolny (oczywiście na 100% podpisze z contenderem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Po latach cierpienia nareszcie mamy sezon na TAK. Pierwszy All Star od 2017 roku i prawdopodobnie pierwsze play off od 2017. W końcu nie ma tankowania, nie ma dyskusji kogo wybrać z potencjalnym 1,2,3,4... numerem w drafcie, nie ma narzekania na Gar-Pax i łysego. Wychodzi, że jesteśmy na właściwych torach i mam nadzieję że Karnisovas tego nie zje.....e. GO BULLS!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 W dniu 27.12.2020 o 12:17, BullsFaN napisał: Hmmm koniec stycznia bilans 1-19 czy 2-18? Trochę optymizmu. Myślę, że cztery mecze z najbliższych dziesięciu wygrają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 (edytowane) PO dla Bulls? Grubo. I jeszcze Drummond? Pamietajcie, jak go bierzecie, to nie wiecej jezeli 20 meczy do rozegrania bo powyzej tej magicznej cyfry nie ma dla niego wystarczajacej motywacji ( i trzeba czekac na nowy sezon, zeby licznik sie wyzerowal) Edytowane 25 Lutego 2021 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 14 godzin temu, BullsFaN napisał: Pierwsze spotkania wyglądały tragicznie, więc patrząc na sucho na terminarz wydawało się, że taki bilans jest całkiem realny. Wyszło lepiej, podobnie w ostatnich spotkaniach, więc... ...kto wie co może się wydarzyć. Chicago jest całkowicie nieobliczalnym zespołem. Szkoda choćby tych 3 pechowych spotkań z GSW, OKC, PTB, bo byłby 4 bilans konfy. Od początku Ci próbowałem wyjaśnić że oczekujesz wyników od pierwszego dnia sezonu a taka transformacja musi potrwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Niech załatwią coś dużego i potrafiącego łapać piłki na środek jak naprawdę chcą w tym sezonie walczyć o playoffs. Junior mocno chimeryczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Obaj juniorzy nadają się na śmietnik Niestety na środku jest słabo (Wendell), źle (gafford) i tragicznie (Felek&Kornet) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepItDirty Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Drummond Was uratuje. Nie ma płaczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 W dniu 2.03.2021 o 20:53, KeepItDirty napisał: Drummond Was uratuje. Nie ma płaczu. Wsadź se go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi