Skocz do zawartości

Sacramento Kings 2020/2021

Koelner

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, ely3 napisał:

Fox bez swojej zawadiackiej fryzury gra rewelacyjnie. Ta jego sekwencja na początku 4 kwarty gdzie najpierw trafił trudną trójkę z rogu, Potem przeciął podanie i jeszcze uratował piłkę wypadającą na aut bo jakimś cudem trafił nią w Campazzo. Potem zebrał ofensywną zbiórke poszla piłka do Halliburtona na trójkę. Potem blok na Morrisie i wjazd pod kosz na pełnej prędkości. I tak z -7 Kings wyszło na prowadzenie.

Fox gra rewelacyjnie po obu stronach parkietu . To już drugi raz jak właśnie obroną wygrywa mecz z Nuggets

Do tego jakim cudem Halliburtion zsunał sie do 12 wyboru w drafcie? Facet jest rewelacyjny. Nie dziwię się ,ze odpuścili Bogdanovica skoro mają Halliburtona za sporo mniejsze pieniądze a przy okazji Hield nie ma klinczu z Bogdanem. Halliburton dobrze broni . Potrafi też rozegrać piłkę. Trafili na diament. Pewnie nagrody debiutanta roku nei zdobędzie ale wszedł do ligi z tupetem

Do tego weterani Bjelica ,Holmes Joseph akurat wszyscy w jeden sezon postanowil idobrze grać i Kings wygląda jak zespół który wejdzie do PO

Hulliburton obok Haysea to był mój ulubiony zawodnik typowany do Top10 draftu i strasznie żałuję, że Phoenix go odpuściło.

W sytuacji, gdy każdy normalny gm szuka w loterii grajka z możliwie największym potencjałem (a zatem, przy założeniu, że wszyscy prezentują podobny poziom, jak najmłodszego w swojej klasie, tutaj: w drafcie) tylko sacto i knicks zdecydowali, że potrzebują nba ready solidnych wyrobników. Kolejna 'zagadka' rozwiązana 😁... 

1 godzinę temu, Koelner napisał:

Kings są dziwnym przypadkiem. Poprawili atak , trochę obronę a statystycznie żaden zawodnik się zbytnio nie poprawił . Wyrwali mecz pod dogrywce z Nuggets i z Suns dość szczęśliwie. Nie byłbym jakimś hurraoptymistą.

Jedynie Halibut jak na rookie gra dobry basket , wygląda na mega dojrzałego zawodnika.

Ale pamiętaj że Kings za każdym razem przegrywali na przełomie 3i 4 kwarty i potrafili odwrócić losy. I to z zespołami które są mocniejsze od nich. To  nie są przypadki

Lubię Foxa więc trochę tych Kings oglądam ale ten Bagley to jest dramat. Najgorszy obrońca w lidze. W co drugiej sędziowie mogliby mu gwizdać błąd 3 sekund bo on przestępuje w obronie z nogi na nogę nawet nie patrząc co robi gracz, którego w teorii powinien kryć. Dramat. W ataku nie potrafi dobić łatwej piłki. Na boisku ani nie ogarnia co sie dzieje w obronie ani w ataku. Ani nawet gdzie spadnie piłka by mógł się dobrze ustawić do zbiórki. Dramatycznie słaby zawodnik. No i Kings dziś od 6 minuty 3 kwarty do 3 minuty kwarty 4 trafili tylko 3 rzuty z gry. Fatalny mecz w ich wykonaniu. Kiepska obrona kontr. Bagley dziś pozwolił się wykazać każdemu graczowi Houston który miał ochotę wjechać.

Brakuje Halliburtona , który ma wrócić za tydzień podobno. Ale ten Bagley - naprawdę brak mi słów na opisanie jaki to beznadziejny gracz/Najgorsze, że nikt tego szrotu nie weźmie a Kings i tak go przedłuża

Godzinę temu, ely3 napisał:

Lubię Foxa więc trochę tych Kings oglądam ale ten Bagley to jest dramat. Najgorszy obrońca w lidze. W co drugiej sędziowie mogliby mu gwizdać błąd 3 sekund bo on przestępuje w obronie z nogi na nogę nawet nie patrząc co robi gracz, którego w teorii powinien kryć. Dramat. W ataku nie potrafi dobić łatwej piłki. Na boisku ani nie ogarnia co sie dzieje w obronie ani w ataku. Ani nawet gdzie spadnie piłka by mógł się dobrze ustawić do zbiórki. Dramatycznie słaby zawodnik. No i Kings dziś od 6 minuty 3 kwarty do 3 minuty kwarty 4 trafili tylko 3 rzuty z gry. Fatalny mecz w ich wykonaniu. Kiepska obrona kontr. Bagley dziś pozwolił się wykazać każdemu graczowi Houston który miał ochotę wjechać.

Brakuje Halliburtona , który ma wrócić za tydzień podobno. Ale ten Bagley - naprawdę brak mi słów na opisanie jaki to beznadziejny gracz/Najgorsze, że nikt tego szrotu nie weźmie a Kings i tak go przedłuża

Ely chłopak się uwstecznił, to normalne, gdy zamiast grać i się rozwijać jesteś ciągle kontuzjowany, dajmy mu dojechać w zdrowiu do 20 gier i wówczas oceńmy, czy nie widać postępów, ma warunki, dwa lata temu grał znacznie lepiej, wyglądał na znacznie lepszego jak choćby Ayton z Suns, wciąż ma szansę na bycie w ataku kimś pokroju Anthonego Davisa i zarzem nie przeszkadzać zbytnio w obronie, chłopak ma niespełna 22 lata...

@Koelner

Jakby co to byłem pierwszy na statku Halliburtona .... 

10 godzin temu, matek napisał:

Na Hardena. Pakiet konkretny. 

Ze względu na to ,że Fox został już przedłużony to nie jest to takie łatwe bo z punktu widzenia Kings to im spada 8 mln ale nowy klub przyjmuje 28,5 mln a nawet gdzieś widziałem info ,ze 40 ale to chyba pomyłka... A że oni są w podatku to nie mogą sobie przyjąc więcen niż125% wychodzących umów . Więc 1 na 1 z Rockets nie są w stanie zrobić. Muszą miec partnera i tak naprawdę chyba tylko Knicks albo Hornets wchodzą w rachubę. Rockets z kolei są w hard capie więc ogólnie ciężko byłoby zmontować wymianę  chyba ,że Rockets by chcieli samego Foxa i wybory a Hield by poszedł do trzeciej ekipy

16 minut temu, ely3 napisał:

@Koelner

Ze względu na to ,że Fox został już przedłużony to nie jest to takie łatwe bo z punktu widzenia Kings to im spada 8 mln ale nowy klub przyjmuje 28,5 mln a nawet gdzieś widziałem info ,ze 40 ale to chyba pomyłka... A że oni są w podatku to nie mogą sobie przyjąc więcen niż125% wychodzących umów . Więc 1 na 1 z Rockets nie są w stanie zrobić. Muszą miec partnera i tak naprawdę chyba tylko Knicks albo Hornets wchodzą w rachubę. Rockets z kolei są w hard capie więc ogólnie ciężko byłoby zmontować wymianę  chyba ,że Rockets by chcieli samego Foxa i wybory a Hield by poszedł do trzeciej ekipy

Drugi. Trabilem o tym wcześnie ze to najlepszy rozgrywajek draftu. 2-3 osoby to negowały i pisały ze przesadzam. 

Godzinę temu, ely3 napisał:

@Koelner

Pamiętam , szczególnie przy dyskusji z puszczeniem Bogdanovicia. Przy drafcie koleś wyglądał na ready ale słaby prospekt . Dla mnie jest ok , taki George Hill , duże bbiq , długie łapy , granie spokojne i opanowane bez eksplozji . No zobaczymy ale już teraz jest spokojnie na s5.

11 minut temu, Koelner napisał:

Pamiętam , szczególnie przy dyskusji z puszczeniem Bogdanovicia. Przy drafcie koleś wyglądał na ready ale słaby prospekt . Dla mnie jest ok , taki George Hill , duże bbiq , długie łapy , granie spokojne i opanowane bez eksplozji . No zobaczymy ale już teraz jest spokojnie na s5.

No ja go w NBA nie widziałem jeszcze bo akurat meczów Suns z Sacramento nie widziałem, ale mega żałowałem, że Suns go z 10 w drafcie nie wyciągnęło. Choć z drugiej strony w Suns może by grał mniej.

Godzinę temu, ignazz napisał:

Drugi. Trabilem o tym wcześnie ze to najlepszy rozgrywajek draftu. 2-3 osoby to negowały i pisały ze przesadzam. 

I dobrze ci pisali. LaMelo jest lepszy . Halliburton ma wiele świetnych elementów jak rzut chociażby ale przegląd pola, kreowanie u LaMelo jest na o wiele wyższym poziomie a jeszcze jest Hayes. Halliburton jest ok ale np w obronie Fox jest lepszy bo Fox obroną juz wygrał dwa mecze dla Kings. Ogólnie muszą więcej grać ze sobą i poszukać synergii w duecie Fox-Halliburton bo na razie tu zgrzyta i nie wszystko idzie dobrze

Czyli Pasażer Ely proszony po tym wpisie o opuszczenie statku Hali. Statek Balla stoi zacumowany ciut dalej. O tam przy tym wzniesieniu. Zaraz zaraz. To chyba wysypisko śmieci. Nie widzę z daleka już tak dobrze ale śmierdzi. 

3 zacnych rozgrywajkow i trzeba się zdecydować. Ja wybrałem Halli bo Ball jest dla mnie dalej podejrzany. 

7 godzin temu, BullsFaN napisał:

wybitne te hajlajty, 3 z 5 asyst to podanie do najbliższego trójkowicza, jedna to tak policzona że tylko w NBA to ujdzie, skoro rzut potem następuje po 3 zwodach i wejściu. A ogólnie rusza się prześmiesznie, dobrze że wiatru nie ma bo by go zwiało

2 godziny temu, Me Myself and I napisał:

wybitne te hajlajty, 3 z 5 asyst to podanie do najbliższego trójkowicza, jedna to tak policzona że tylko w NBA to ujdzie, skoro rzut potem następuje po 3 zwodach i wejściu. A ogólnie rusza się prześmiesznie, dobrze że wiatru nie ma bo by go zwiało

Calderonowe asysty 

13 godzin temu, ignazz napisał:

Jak coś to ja byłem jedną z tych osób, ale to dlatego że mi psułeś plan na "grę której nazwy nie wolno wymawiać", a nie dlatego że serio go nie lubiłem :P Haliburton teraz 15 pkt w samej 4q zaciętego meczu, może i rookie ale z głową weterana :)