Qcin_69 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Teraz, julekstep napisał: zdobywałem potrójną koronę w Football Managerze kiedy Ty jeszcze na beGM mówiłeś dżem Proszę Cię, akurat w CMa to ja grałem od wersji 3 sezonu 98/99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Proszę Cię, akurat w CMa to ja grałem od wersji 3 sezonu 98/99 i do dziś nie wygrałeś żadnego trofeum btw - ja grałem od dwójki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 4 minuty temu, julekstep napisał: zdobywałem potrójną koronę w Football Managerze kiedy Ty jeszcze na beGM mówiłeś dżem Save &Load to każdy umie zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: i do dziś nie wygrałeś żadnego trofeum btw - ja grałem od dwójki Ja zawsze chciałem 2 ale nie było gdzie kupić Ale w 3 zawsze zaczynałem karier Peterboro i trio Davies,Etherington i Jellyman 1 minutę temu, SlaKB napisał: Save &Load to każdy umie zrobić Po liczbie tytułów Magic wnioskuje ze jednak nie każdy xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: Save &Load to każdy umie zrobić W sumie, jakby nie patrzeć, tutaj pewnie robi to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 5 minut temu, SlaKB napisał: Save &Load to każdy umie zrobić chyba Ty w simce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Teraz, julekstep napisał: chyba Ty w simce Jak widać zastrzeżenia są głównie do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Teraz, SlaKB napisał: Jak widać zastrzeżenia są głównie do Ciebie mam chyba z 10 cytatów z samego @Qcin_69 stwierdzających co innego a to tylko 1szy z brzegu GM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Dobre pozory chłopaki sprawiacie Ale jak się rozchodzi żeby wyjebac Waszych katow z Waszyngtonu poza PO to zgodni jesteście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Nikt nie chce ze mną przedłużyć.. A gdzie szacunek do kultury organizacji.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 2 minuty temu, Alonzo napisał: Nikt nie chce ze mną przedłużyć.. A gdzie szacunek do kultury organizacji.. Jak zobaczyli jak potraktowałeś McKiniego to co się dziwisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Jak zobaczyli jak potraktowałeś McKiniego to co się dziwisz McKinniego tu jeszcze nie było w drafcie ale obaczysz, jak za parę sezonów jak McGruder tu będzie śmigał Qrwa.. tylko jak ja tego KATa i Mitchella wybiorę w drafcie jak nie będę tankował.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 5 minut temu, Alonzo napisał: McKinniego tu jeszcze nie było w drafcie ale obaczysz, jak za parę sezonów jak McGruder tu będzie śmigał Qrwa.. tylko jak ja tego KATa i Mitchella wybiorę w drafcie jak nie będę tankował.. Napisz do Januarego i zapytaj jak się kupuje picki wysokie gdy nie ma się assetow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 5 minut temu, Alonzo napisał: Qrwa.. tylko jak ja tego KATa i Mitchella wybiorę w drafcie jak nie będę tankował.. Drogą kupna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 2 minuty temu, ignazz napisał: Napisz do Januarego i zapytaj jak się kupuje picki wysokie gdy nie ma się assetow. 1 minutę temu, Tecu napisał: Drogą kupna Panowie, Musimy koniecznie Elda namówić na Simke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Godzinę temu, cvbe napisał: Atlanta przedłuża Geralda Wallace'a nawet bez pytania o ofertę, tak go kochamy A się okaże że roczna .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Teraz, eMeS napisał: A się okaże że roczna .... za minimum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Biere co dają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Widzę, że te współczynniki loyality mają kluczowe znaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Gerald Wallace wziął kontrakt, a Paul Pierce nie? Skandal... Oszukują mnie na każdym kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi