julekstep Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 (edytowane) 12 minut temu, Pablo81 napisał: Tak szczerze, to nie wiem, co sie dzieje w Miami. Heat mają w mojej opinii najmocniejszą kadrę w lidze, z najwiekszą gwiazdą - Hillem. A wyniki trochę poniżej oczekiwań. mają zajebiście mocny front-court gdzie na każdą z pozycji 3-5 mogą wystawić dwóch baardzo mocnych grajków (all-star Dirk na rezerwie? pls), ale ich guardzi są trochę meh...szczególnie ten Kidd jako SG brakuje tam jakiegoś Dee Browna.... oh wait xD no i to kolejny klub budujący się wokół dominującego SFa który zawodzi - nie ma to jak budżetowy Nocioni! Edytowane 18 Listopada 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 5 minut temu, Krzemo napisał: A mnie nie dziwi, obrona do kitu. A mnie dziwi, że obrona tak słabo wypada. Patrząc na excela, to każdy tam broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 (edytowane) Ćwiczę końcówki. Edytowane 18 Listopada 2020 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 (edytowane) 27 minut temu, Pablo81 napisał: Tak szczerze, to nie wiem, co sie dzieje w Miami. Heat mają w mojej opinii najmocniejszą kadrę w lidze, z najwiekszą gwiazdą - Hillem. A wyniki trochę poniżej oczekiwań. Że niby Hill jest największą gwiazdą w lidze? Czy coś źle rozumuję? 49 minut temu, cvbe napisał: Atakuj przez PG bo Harper to chyba najgorszy obrońca ever i masz W Harper nie jest taki zły w obronie, a kiedys to był w defensywie kotem Edytowane 18 Listopada 2020 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: Harper nie jest taki zły w obronie, a kiedys to był w defensywie kotem Na kogo by nie grał to przeciwnik 30 pkt. Wyjątkiem Francis, który rzucił 44 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 2 minuty temu, cvbe napisał: Na kogo by nie grał to przeciwnik 30 pkt. Wyjątkiem Francis, który rzucił 44 xD A to nie wiem, może quickness ma słaby, w sumie dawno go nie sprawdzałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 6 minut temu, cvbe napisał: Na kogo by nie grał to przeciwnik 30 pkt. Wyjątkiem Francis, który rzucił 44 xD Gaines tylko 4 rzucił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 1 minutę temu, Tecu napisał: Gaines tylko 4 rzucił Aaa to jak tak to może jakiś contender jednak się skusi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 9 minut temu, cvbe napisał: Na kogo by nie grał to przeciwnik 30 pkt. Wyjątkiem Francis, który rzucił 44 xD Dziś KJ 4/14 z gry, 8as/4to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Geniusz taktyczny Wizjonera z Oregonu prowadzi wielkich Trailblazers do kolejnej wygranej mimo kontuzji Bynuma Chwala wielkim Trailblazers! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Nie no, może nie jest taki zły, szczerze to przestałem to śledzić jak oddałem Pippena, a wziąłem Harpera i zrobiłem od tamtej pory jakieś 1-8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 2 godziny temu, cvbe napisał: Na kogo by nie grał to przeciwnik 30 pkt. Wyjątkiem Francis, który rzucił 44 xD franczajs gra życiówkę, po odejściu z Pacers zaczęło mu znowu zależeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Dzień 80 (na pierwszym miejscu goscie) Hawks 111 - Bulls 122 play-by-play Pacers 112 - Nets 117 play-by-play Trailblazers 121 - Rockets 122 play-by-play Mavericks 99 - Bucks 93 play-by-play Spurs 120 - Magic 112 play-by-play Knicks 115 - Cavaliers 105 play-by-play Hornets 117 - Lakers 109 play-by-play 76ers 101 - Clippers 99 play-by-play Suns 87 - Timberwolves 119 play-by-play Celtics 102 - Jazz 124 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: John Williams (Spurs) - 7 Jim Jackosn (Cavs) - 5 Wally Szczerbiak (Jazz) - 8 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Wstyd. hańba. Nie wracajcie do Portland. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 5 minut temu, Qcin_69 napisał: Wstyd. hańba. Nie wracajcie do Portland. 3 dni mogą się szlajać bo maja wolne dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Nic nie smakuje lepiej niż wygrana w hali największego, znienawidzonego rywala. Jak Lech na Łazienkowskiej w 2015. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 1 minutę temu, ignazz napisał: 3 dni mogą się szlajać bo maja wolne dni. Ja im się poszlajam... dodatkowy trening ich czeka za kolejna frajerska 4 kwartę Teraz, Pablo81 napisał: Nic nie smakuje lepiej niż wygrana w hali największego, znienawidzonego rywala. Jak Lech na Łazienkowskiej w 2015. Lech Zdechł. Kuchenkorz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: Lech Zdechł. Kuchenkorz! To co tam na Kujawach jest na topie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Teraz, Pablo81 napisał: To co tam na Kujawach jest na topie? W Ciechocinku to pikniki pewnie za ległą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Fajny dzień W końcu długo wyczekiwana wygrana, piękny mecz Rose i rookie of the month dla Beasleya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi