Krzemo Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: najlepszy gracz Spurs to Okafor A w Nuggets Boozer 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Jedyny PG? Sprawdzales moze dzisiejsze boxscory Cavs@Spurs? Jesteś pewien, że utrzymasz poziom jeśli dziadek KJ się połamie? Masz takich samych dziadków jak i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 3 minuty temu, Krzemo napisał: A w Nuggets Boozer sam nie wierzysz w to co piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 1 minutę temu, Krzemo napisał: A w Nuggets Boozer Jesteś pewien, że utrzymasz poziom jeśli dziadek KJ się połamie? Masz takich samych dziadków jak i ja Tak porownujac backup dziadków, to mniejsza strate jakosci gwarantuje Blake/Jamison niż Peja/Causwell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: sam nie wierzysz w to co piszesz Nie, bez tych jego punktów byłbym w dupie. 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Peja/Causwell Nie taki byłby backup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 1 minutę temu, Krzemo napisał: Nie, bez tych jego punktów byłbym w dupie. Nie taki byłby backup Blake/Jamison > Causwell/Peterson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Dzień 75 (na pierwszym miejscu goscie) Mavericks 114 - Pistons 132 play-by-play Timberwolves 104 - Rockets 91 play-by-play Grizzlies 107 - Jazz 116 play-by-play Bucks 98 - Nuggets 120 play-by-play Warriors 107 - Nets 91 play-by-play Hornets 137 - 76ers 123 play-by-play Kings 114 - Clippers 110 play-by-play Lakers 101 - Raptors 93 play-by-play Heat 103 - Cavaliers 112 play-by-play Pacers 122 - Sonics 92 play-by-play Bulls 82 - Hawks 105 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Granger bez Hilla gra świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Co się stało że Howard nie zagrał? Czy ja ślepy jestem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 (edytowane) 4 minuty temu, kolader napisał: Co się stało że Howard nie zagrał? Czy ja ślepy jestem? Nie mam pojęcia, ja Ci w składzie nic nie zmieniałem. @Krzemo może zapomniał jakiejś krótkiej kontuzji tu wklepac,? Edytowane 16 Listopada 2020 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 No ja nigdzie nie widzę takowej informacji dlatego się zastanawiam co się odjebało że miał zagrać a nie grał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Teraz to już nie wiem, może jakiś mój błąd, przepraszam @kolader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 1 minutę temu, Krzemo napisał: Teraz to już nie wiem, może jakiś mój błąd, przepraszam @kolader A można to jakoś sprawdzić co się stało? Bo poprzedni mecz zagrał 38min. Nie wiem czy jutro znów nie złapię zonka że też nie mógł zagrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Na kolejny mecz kontuzjowany nie jest, wiec jak bedzie w taktyce to bedzie gral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Teraz, Krzemo napisał: Na kolejny mecz kontuzjowany nie jest, wiec jak bedzie w taktyce to bedzie gral. No on cały czas jest w taktyce. Nie omsknęło się przy wyborze zawodników do gry? Możecie być szczerzy, przecież to tylko gra a ja nie będę chciał żadnej powtórki czy coś w tym stylu. Sam jestem winien aktualnej pozycji MEM więc nawet jakby mi i 1 W brakło do czegokolwiek - luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 7 minut temu, kolader napisał: No on cały czas jest w taktyce. Nie omsknęło się przy wyborze zawodników do gry? Możecie być szczerzy, przecież to tylko gra a ja nie będę chciał żadnej powtórki czy coś w tym stylu. Sam jestem winien aktualnej pozycji MEM więc nawet jakby mi i 1 W brakło do czegokolwiek - luz Nie wykluczam takiego błędu, ale nie mam teraz widoku w mojego dzisiejszego sejwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 A robiłeś roszady przed meczem czy poprzednie ustawienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Ostatni raz robiłem zmiany wczoraj 19:47 Pace: Fast Trap: Often Press: Often Focus: Inside Key #1: Brad Miller Key #2: LeBron James Key #3: Dwight Howard IL #1: BRAK IL #2: BRAK IL #3: BRAK C PF SF SG PG #1 Dwight Howard Brad Miller LeBron James Jason Terry Terrell Brandon #2 Tiago Splitter Troy Murphy Steve Smith Sam Cassell Devin Harris #3 Tiago Splitter Troy Murphy Steve Smith Sam Cassell Devin Harris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Ja nic nie ruszałem, nie wiem jak Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Lakersi w gazie, 6 zwycięstwo z rzędu. Kto ma jakiegoś sensownego PG na sprzedaż? Mam jeszcze jakieś picki Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 4 minuty temu, piotreksuper napisał: Lakersi w gazie, 6 zwycięstwo z rzędu. Kto ma jakiegoś sensownego PG na sprzedaż? Mam jeszcze jakieś picki Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi