Krzemo Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Dzień 78 (na pierwszym miejscu goscie) Magic 104 - Hornets 101 play-by-play Kings 105 - Grizzlies 122 play-by-play Spurs 102 - Mavericks 95 play-by-play Bulls 108 - Pistons 129 play-by-play Jazz 123 - Nuggets 113 play-by-play Bucks 91 - 76ers 141 play-by-play Cavaliers 98 - Nets 106 play-by-play Warriors 92 - Heat 102 play-by-play Clippers 116 - Hawks 79 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Jamal Tinsley - DEN - 3 days Isaiah Thomas - CLE - 9 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Brgnani 5/5 za 3, w sumie 9/12 z gry > Melo 4/21 FG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Ło panie, w 4q Sixers wygrali z Bucks.. 43:6 takiego czegoś nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Fajny ten Martin jako lider ofensywy, co nie @MarcusCamby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Godzinę temu, Krzemo napisał: Dzień 78 Bucks 91 - 76ers 141 play-by-play 19 minut temu, SlaKB napisał: Ło panie, w 4q Sixers wygrali z Bucks.. 43:6 takiego czegoś nie widziałem Ja w tym momencie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 13 minut temu, julekstep napisał: Fajny ten Martin jako lider ofensywy, co nie @MarcusCamby? Bez komentarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 (edytowane) W 17 dni 16 meczy. Szykuje się okres prawdy dla Memphis Ps Jaki jest rekord zbiórek? Bo Dallas właśnie machnęli 80 Edytowane 18 Listopada 2020 przez kolader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Chyba 76ers i 90 zbiórek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Dzień 79 (na pierwszym miejscu goscie) Timberwolves 142 - Heat 120 play-by-play Spurs 92 - Hawks 128 play-by-play Nets 99 - 76ers 123 play-by-play Lakers 124 - Rockets 122 play-by-play Warriors 97 - Trailblazers 107 play-by-play Grizzlies 121 - Bulls 77 play-by-play Pistons 103 - Mavericks 116 play-by-play Bucks 100 - Hornets 108 play-by-play Celtics 94 - Kings 144 play-by-play Sonics 111 - Jazz 118 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 8 godzin temu, Krzemo napisał: Clippers 116 - Hawks 79 play-by-play 18 minut temu, julekstep napisał: Spurs 92 - Hawks 128 play-by-play Jak @julekstep posimuje to @!#@!#@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Hawks się spinają tylko na contenderów, taka mentalność. Nie wiem czy wspominałem, że poza Wallace'm każdy jest do wzięcia a parę ciekawych kąsków jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 10 minut temu, cvbe napisał: Hawks się spinają tylko na contenderów, taka mentalność. Nie wiem czy wspominałem, że poza Wallace'm każdy jest do wzięcia a parę ciekawych kąsków jest. Czyli jutro ja wygrywam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Teraz, Tecu napisał: Czyli jutro ja wygrywam? Jeśli jutro gramy ze sobą to chyba Ci wszystko jedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 5 minut temu, cvbe napisał: Jeśli jutro gramy ze sobą to chyba Ci wszystko jedno Wolałbym w końcu coś wygrać. Wystawiam chyba najlepszy skład i gram coraz gorzej Poratuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 5 minut temu, Tecu napisał: Wolałbym w końcu coś wygrać. Wystawiam chyba najlepszy skład i gram coraz gorzej Poratuj Atakuj przez PG bo Harper to chyba najgorszy obrońca ever i masz W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 3 minuty temu, cvbe napisał: Atakuj przez PG bo Harper to chyba najgorszy obrońca ever i masz W Nie reklamujesz go dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Teraz, Tecu napisał: Nie reklamujesz go dobrze PO PROSTU HAWKS NIE WCISKAJĄ CHŁAMU, RESZTA GRACZY JEST SUPER, SAMI OSTRZEGAMY PRZED LIPNYMI GRAJKAMI! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 50:46. Wynik 4 kwarty. Ale strzelanie w Miami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 5 minut temu, ignazz napisał: 50:46. Wynik 4 kwarty. Ale strzelanie w Miami. Tak szczerze, to nie wiem, co sie dzieje w Miami. Heat mają w mojej opinii najmocniejszą kadrę w lidze, z najwiekszą gwiazdą - Hillem. A wyniki trochę poniżej oczekiwań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 8 minut temu, Pablo81 napisał: Tak szczerze, to nie wiem, co sie dzieje w Miami. Heat mają w mojej opinii najmocniejszą kadrę w lidze, z najwiekszą gwiazdą - Hillem. A wyniki trochę poniżej oczekiwań. A mnie nie dziwi, obrona do kitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi