kolader Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Dobra, ja tylko chciałem się dowiedzieć co się stało. Jebać to. Wymiana ze Spurs już machnięta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Heat ma 3. 5 minut temu, piotreksuper napisał: Lakersi w gazie, 6 zwycięstwo z rzędu. Kto ma jakiegoś sensownego PG na sprzedaż? Mam jeszcze jakieś picki Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 6 minut temu, piotreksuper napisał: Lakersi w gazie, 6 zwycięstwo z rzędu. Kto ma jakiegoś sensownego PG na sprzedaż? Mam jeszcze jakieś picki Lakers Kapitan Barbosa ma bdb ofensywne staty. Eddie Jones go schowa w obronie. Jak coś PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 3 minuty temu, kolader napisał: Dobra, ja tylko chciałem się dowiedzieć co się stało. Jebać to. Wymiana ze Spurs już machnięta? na stronce jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 8 minut temu, kolader napisał: Dobra, ja tylko chciałem się dowiedzieć co się stało. Jebać to. Wymiana ze Spurs już machnięta? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 2 minuty temu, SlaKB napisał: Tak Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 38 minut temu, piotreksuper napisał: Lakersi w gazie, 6 zwycięstwo z rzędu. Kto ma jakiegoś sensownego PG na sprzedaż? Mam jeszcze jakieś picki Lakers Derek Harper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 11 godzin temu, SlaKB napisał: Ja nic nie ruszałem, nie wiem jak Krzemo Właśnie, sprawdziłem jednak misscilick u mnie @kolader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Dzień 76 (na pierwszym miejscu goscie) Bucks 107 - Rockets 93 play-by-play 76ers 102 - Hawks 94 play-by-play Sonics 90 - Warriors 109 play-by-play Grizzlies 120 - Pacers 124 play-by-play Bulls 94 - Hornets 112 play-by-play Jazz 127 - Knicks 112 play-by-play Spurs 110 - Kings 131 play-by-play Mavericks 111 - Raptors 92 play-by-play Nuggets 103 - Clippers 113 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Elden Campbell (Bucks) - 3 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Srednio udany debiut nowych zawodników w Spurs. Książkowo zostali wyjaśnieni przez moich podkoszowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 2 minuty temu, Ice23 napisał: Srednio udany debiut nowych zawodników w Spurs. Książkowo zostali wyjaśnieni przez moich podkoszowych Dopiero się zgrywamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Godzinę temu, Krzemo napisał: Właśnie, sprawdziłem jednak misscilick u mnie @kolader Spoko, zdarza się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Elliot Perry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 18 minut temu, Koelner napisał: Elliot Perry To jest akurat spoko ziomek. Jak dostaje minuty, to fajne wyniki robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Dzień 77 (na pierwszym miejscu goscie) Bulls 104 - Suns 107 play-by-play Jazz 103 - Spurs 137 play-by-play Timberwolves 97 - Bucks 105 play-by-play Wizards 109 - Rockets 89 play-by-play 76ers 112 - Nets 100 play-by-play Nuggets 115 - Heat 109 play-by-play Warriors 113 - Kings 112 play-by-play Sonics 109 - Pacers 124 play-by-play Trailblazers 92 - Clippers 96 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Elliott Perry (Jazz) – 7 dni (Broken Nose) Ersan Ilyasova (Sonics) – 7 dni (Broken Finger) Andrew Bynum (Trailblazers) – 23 dni (Broken Jaw) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nieeeeeeeeeee nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Slak tylko żartowałem! Czemu mi to robisz nieeeeer nieeeeee nieejebhshsuehsjajdbbdjdjsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Heat z Grangerem zamiast Hilla są 0-5... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Obrona kuleje. Jak Hill ma kontuzje 1 teraz to jutro gra czy pauzuje? 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Heat z Grangerem zamiast Hilla są 0-5... I tak nie sprzedam cwaniaczku To były trudne mecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 1 minutę temu, ignazz napisał: Obrona kuleje. Jak Hill ma kontuzje 1 teraz to jutro gra czy pauzuje? I tak nie sprzedam cwaniaczku To były trudne mecze Mam Rose'a W San Antonio już tylko zgrywamy się przed PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 3 minuty temu, ignazz napisał: Obrona kuleje. Jak Hill ma kontuzje 1 teraz to jutro gra czy pauzuje? pauzuje -> dopiero na T-Wolves będzie gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi