Ice23 Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: A który jest Amare? Tu wysoki, ktory nie jest Szakiem, nie ma szans na MVP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Teraz, Ice23 napisał: Tu wysoki, ktory nie jest Szakiem, nie ma szans na MVP *albo prime Hakeemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 7 minut temu, julekstep napisał: ej btw - teraz dopiero zauważyłem że Hawks mają twój tegoroczny pick Nah, Qcin ma swój pick, ja mam Pacers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 1 minutę temu, cvbe napisał: Nah, Qcin ma swój pick, ja mam Pacers Traliblazers 1st 2033 -> Hawks (top3 protected) jeśli nie zostanie zrealizowany to Hawks otrzymują lepszy z POR/DAL 34’ coś takiego mam w zapisakch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 W dniu 6.10.2020 o 18:35, Qcin_69 napisał: Hawks-Mavs-Blazers Hawks out: POR 33’1st Hawks in:IND 33’ 1st, DAL 33’ 2nd Mavs out:E.Brand, J.Williams,J.Dumars, DAL 33’ 2nd Mavs in:D.Brown POR out:D.Brown, IND 33’ 1st POR in:J.Williams,E.Brand,J.Dumars, POR 33’ 1 st @cvbe @Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 1 minutę temu, Ice23 napisał: Tu wysoki, ktory nie jest Szakiem, nie ma szans na MVP Niby ta, ale z drugiej strony to jak niscy jak AI czy wcześniej Thomas kręcą okolice 30-10 to ciężko wysokim powalczyć, szczególnie że ze względu na silnik wysocy maja cienkie FG% i tu też nie plusują. Jak taki Hill robi 27-8-3, a Iverson 30-9-4 to przy podobnych bilansach gierka wybiera AI i to zrozumiałe. Nie wiem jak to było zanim zacząłem się w to bawić, ale za moich czasów to już era Thomas/Iverson, wcześniej też głównie PG dostawali, ale jak popatrzeć na historię to z wysokich dominujący był jedynie Duncan, który jakąś nagrodę dostał. Z niskich nie będących PG Kobe i TMac też coś dostali. Ciekawe jak będą wyglądały wybory jak nie będzie takich studow jak AI/Thomas, a jakiś LeBron zagra kosmiczny sezon. PS. Big Al to dobry kandydat na przyszłość, bez Malone powinien siekać 26-14-3-3 na 50% z gry, powinno to być docenione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Wy chyba specjalnie takie wymiany robicie, zeby polowa nie wiedziala o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 10 minut temu, julekstep napisał: Knicks to drużyna która zaczęła ponad stan, ale na moje to oni wypadną z poważnego PO race już w okolicach 70-80 dnia Jak Knicks mogą wypaść poza playoffs, to ciekawa będzie walka na Wschodzie o 7 i 8 seed. To samo robi się na Zachodzie, bo tak szczególnie w mojej Dywizji jest baaardzo blisko. Już teraz kontuzje troche Lakers szyki pomieszały, a Memphis faktycznie słabo - choć moich leją regularnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 12 minut temu, MarcusCamby napisał: A który jest Amare? Już pomijając jakieś wybory gierki to ja miałbym to tak na razie: 1. Iverson 2. Davis 3. Hill 4. Thomas 5. Marbury 6. Johnson (trzeba docenić ten bilans Jazz) 7. Amare 8. Shaq 9. Big Al 10. LeBron btw. jeszcze co do tematu przyznawania nagród przez gierkę, to POTM podejrzewam, że jest przyznawane na tej samej zasadzie co później MVP i póki co dostał LeBron (mocno na wyrost, AI robił 30-10 i miał najlepszy bilans) i bigAl więc tonyrs ciekawa kwestia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 22 minuty temu, julekstep napisał: Knicks to drużyna która zaczęła ponad stan, ale na moje to oni wypadną z poważnego PO race już w okolicach 70-80 dnia Tak też może być, choć ja spodziewam się, że przetasowania i walka na miejscach 7-12 będzie trwała do ostatniej kolejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: 3. Hill 4. Thomas 5. Marbury 6. Johnson (trzeba docenić ten bilans Jazz) 7. Amare Hill na trzecim miejscu wydaje mi się mocno kontrowersyjny. Ciągle mam w pamięci, że Heat dwa razy lekko zlałem. Thomas też. Przecież Cavs długo grali lepiej nawet bez Niego. Marbury lepszy od STATa? Początek sezonu miał tragiczny. Tylko Johnsona okradzionego z nagrody HOFa szanuje z tego towarzystwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 (edytowane) 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Hill na trzecim miejscu wydaje mi się mocno kontrowersyjny. Ciągle mam w pamięci, że Heat dwa razy lekko zlałem. Thomas też. Przecież Cavs długo grali lepiej nawet bez Niego. Marbury lepszy od STATa? Początek sezonu miał tragiczny. Tylko Johnsona okradzionego z nagrody HOFa szanuje z tego towarzystwa. Marbury robi 24-10-4 na chorych % Co biorąc pod uwahey cieniutki początek pokazuję, że od jakiegoś czasu gra jak TOP3 ligi Edytowane 30 Października 2020 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Dobrze, że Wallace i Pippen luźno w 1st team All-Def bo w ataku to nie mam kim grać xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 3 minuty temu, cvbe napisał: Dobrze, że Wallace i Pippen luźno w 1st team All-Def bo w ataku to nie mam kim grać xd Nie no, Wallace w ataku też fajnie pyka, sam wciągnie tych Hawks do PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 4 minuty temu, SlaKB napisał: Nie no, Wallace w ataku też fajnie pyka, sam wciągnie tych Hawks do PO Byłby spoko drugą opcją w ataku, to dodane do kandydata do DPOTY i już wiadomo, czemu nawet nie słucham za niego ofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Wallace w ataku jest słabszy niż Kirilenko, a robi +6ppg więcej, choć może to też dlatego że nie ma tak piłkożernego pg jak Brown. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 6 minut temu, cvbe napisał: Byłby spoko drugą opcją w ataku, to dodane do kandydata do DPOTY i już wiadomo, czemu nawet nie słucham za niego ofert Taki Hughes by fajnie pasował do niego 3 minuty temu, Roger napisał: Wallace w ataku jest słabszy niż Kirilenko, a robi +6ppg więcej, choć może to też dlatego że nie ma tak piłkożernego pg jak Brown. Derek Smith też swoje pożera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Teraz, SlaKB napisał: Taki Hughes by fajnie pasował do niego Też tak sądzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: Taki Hughes by fajnie pasował do niego Właśnie widać jak Hughes ciągnie Wizards, tak samo było w Hawks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Grant Hill 26,2 pts - 8,8 zb - 3,2 as - 1,4 stl - 1,5 TO - 108 wymuszonych fauli - 0,458 FG% - 0,382 3FG% Paul Pierce 26,1pts - 8,1 zb - 3,6 as - 2,4 stl - 2,2 TO - 138 wymuszonych fauli - 0,466 FG% - 0,372 3FG% Pierce jest bardziej skuteczny i lepiej broni. Te trzecie miejsce dla Granta Hilla się nie broni. Chyba ułożę swój ranking wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi