julekstep Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 (edytowane) 2 minuty temu, Krzemo napisał: Z taką bieda na obwodzie... loteria murowana. Larry Johnson powinien być tam starterem na SG tbh no i dalej s5 - Bynum/Jamison/Walker/Johnson/Rondo z rezerwowymi Mutombo/Brand/Gallo/Jay Williams wygląda legitnie magia @Qcin_69 Edytowane 15 Października 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Teraz, julekstep napisał: Larry Johnson powinien być tam starterem na SG tbh znaczy się, że będzie trade request? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: znaczy się, że będzie trade request? nie no nie dajmy się zwariować -> nominalna pozycja LJ to SF na której gra Walker (porównywalny/lepszy od niego) nie będziemy karać qcina tylko dlatego że jest gorszym GMem ode mnie -> wtedy trzeba by ukarać całą ligę! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Tęsknie za Pippenem i Dee Brownem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Tęsknie za Pippenem i Dee Brownem Zapraszam do rozmów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Teraz, cvbe napisał: Zapraszam do rozmów Oddaj mi pick Pacers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Oddaj mi pick Pacers Luz, Pippen+Pacers za Twój tegoroczny i przyszłoroczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 5 minut temu, cvbe napisał: Luz, Pippen+Pacers za Twój tegoroczny i przyszłoroczny Po co Ci pick 27-29? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Po co Ci pick 27-29? Pomyliły Ci się sezony, to chyba sezon 33 i 34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 3 minuty temu, cvbe napisał: Pomyliły Ci się sezony, to chyba sezon 33 i 34 Wielcy Blazers powoli weszli w sezon, zdarza się najlepszym- starczy przypomnieć historie Oakland Athletics 2002, zaraz zaliczymy jakiś run 75-0 i zapiszemy w annałach koszykówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 50 minut temu, julekstep napisał: Larry Johnson powinien być tam starterem na SG tbh Z taką szybkością i obroną jaką ma LJ... Daj spokój, jeszcze @Qcin_69 tak ustawi i już w ogóle bieda będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 3 minuty temu, Krzemo napisał: Z taką szybkością i obroną jaką ma LJ... Daj spokój, jeszcze @Qcin_69 tak ustawi i już w ogóle bieda będzie Walker wylatuje z s5, Corey Brewer dostanie szanse w najbliższym meczu a Danilo Galinari będzie robił rzeź Na SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 6 godzin temu, SlaKB napisał: Mówiłem to nie chciałeś słuchać oj zapomniałem, że qcin po zapowiedzeniu walki o PO oddał Pippena i Browna ahahhaa jakie wyniki dzisiaj Dzień 12 (na pierwszym miejscu goscie) 76ers 97 - Bulls 101 play-by-play Rockets 111 - Heat 100 play-by-play Celtics 97 - Magic 121 play-by-play Raptors 92 - Wizards 115 play-by-play Warriors 113 - Timberwolves 116 play-by-play Hornets 95 - Hawks 86 play-by-play Sonics 94 - Grizzlies 129 play-by-play Kings 95 - Nets 138 play-by-play Spurs 115 - Bucks 108 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Kenny Anderson nie wytrzymał presji związanej z ignazzowym hypem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Brandon Roy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 .. ale dostaję od wszystkich ostatnio regularny oklep.. Przy takiej grze moich playoffs to porywanie się chyba z motyką na słońce.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Beasley prowadzi drużynę tankerów do zwycięstwa nad finalistą mi A to wszystko z hamulcowym Rosem 3/19. Nic tu nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Teraz, Alonzo napisał: .. ale dostaję od wszystkich ostatnio regularny oklep.. Przy takiej grze moich playoffs to porywanie się chyba z motyką na słońce.. tak jak pisałem -> ta druzyna była przygotowywana pod atak za rok, więc bez dramatycznych ruchów tutaj PO w tym sezonie jest nieosiągalne raczej...a robić dramatyczne ruchy w obecnej sytuacji (bardzo fajne perspektywy na przyszłość + nowy GM, którego wszyscy będą chcieli naciągnąć) byłoby błędem imho 3 minuty temu, Tecu napisał: Beasley prowadzi drużynę tankerów do zwycięstwa nad finalistą mi A to wszystko z hamulcowym Rosem 3/19. Nic tu nie pasuje Zarząd ligi się cieszy że pomógł Bykom zrealizować ich potencjał i poprawić wyniki sportowe xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 (edytowane) 5 minut temu, julekstep napisał: Zarząd ligi się cieszy że pomógł Bykom zrealizować ich potencjał i poprawić wyniki sportowe xD Czyżbyś napisał, że wiele razy musiałeś simować by tak wyszło? W tym sensie mam czytać - pomógł i poprawić? Chyba nie podziękuję Edytowane 15 Października 2020 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Teraz, julekstep napisał: tak jak pisałem -> ta druzyna była przygotowywana pod atak za rok, więc bez dramatycznych ruchów tutaj PO w tym sezonie jest nieosiągalne raczej...a robić dramatyczne ruchy w obecnej sytuacji (bardzo fajne perspektywy na przyszłość + nowy GM, którego wszyscy będą chcieli naciągnąć) byłoby błędem imho Liczyłem na to, że moi chociaż będą walczyć, ale West coś się popsuł ostatnio, a McGrady miał ze 2-3 lepsze mecze, ale szału nie ma jak na All Stara.. O dziwo młodzież jest najregularniejsza i chyba poexperymentuję z graczami spoza rotacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 1 minutę temu, Tecu napisał: Czyżbyś napisał, że wiele razy musiałeś simować by tak wyszło? W tym sensie mam czytać - pomógł i poprawić? bardziej miałem na myśli dodanie Jeffa do rotacji i wywalenie Suna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi