SlaKB Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 18 minut temu, january napisał: Rose zdezerterował na SG w walce o 5pts potencjału Ale na SG ma mniejsze szanse na ROTY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 34 minuty temu, january napisał: Rose zdezerterował na SG w walce o 5pts potencjału Daje miejsce Gainesowi. OJ Mayi też w takim razie zdezerterował? Ruch z Rose zrobiłem tuż po drafcie. Celowo. Westbrook ma większe szanse na ROY, bo to jedynka. Też bym go wybrał to był no brainer. 17 minut temu, SlaKB napisał: Ale na SG ma mniejsze szanse na ROTY Dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 8 minut temu, Tecu napisał: Dlaczego? simka baaaaaaaardzo lubi asysty przy dobieraniu nagród (inaczej przecież Iverek nigdy by nie dostał MVP kosztem Shaqa ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 1 godzinę temu, SlaKB napisał: Mimo wszystko póki co ROTY jest Courtney Lee. A tak poważnie to może być bardzo fajna walka o ROTY między Westbrookiem i Rosem, obaj grają w słabych teamach i są pierwszymi opcjami, powinni fajny boxy kręcić. I obaj nie pasują na żadną pozycję Na pg, sg nie te skille, na sf za niscy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 4 godziny temu, Ice23 napisał: Wyczysc sobie skrzynke @Qcin_69 Już 4 godziny temu, Pablo81 napisał: Fajna wygrana w Golden State Jak patrzę na boxy PTB, to zastanawiam się, kiedy GM skapnie się, że Walker nlmimo swietnego ovr, to zajebisty balast (brak scoringu i milion FGA) Będzie zajebisty, Jamison tez miał być balansem na spokojnie, musi się przyzwyczaić do grania z Rondo i Bynumem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Kiedy wyniki @SlaKB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Kiedy wyniki @SlaKB ? Dzisiaj @Krzemo Przynajmniej tak jest w grafiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Dzień 3 (na pierwszym miejscu goscie) Nuggets 90 - Rockets 83 play-by-play Trailblazers 107 - Timberwolves 101 play-by-play Jazz 99 - Bulls 104 play-by-play Raptors 99 - Lakers 105 play-by-play Mavericks 107 - Heat 129 play-by-play Pacers 120 - Clippers 99 play-by-play Hawks 93 - Nets 79 play-by-play Grizzlies 120 - Kings 92 play-by-play Pistons 106 - Hornets 121 play-by-play Sonics 91 - Warriors 110 play-by-play Celtics 100 - Wizards 128 play-by-play 76ers 118 - Cavaliers 88 play-by-play Knicks 126 - Bucks 101 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Nick Van Exel - LAC - 9 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Wreszcie wrócił Jose Calderon jakiego mieliśmy przyjemność oglądać w zeszłym sezonie i przyćmił rzekomego kandydata do MVP Allena Iversona. Chętnie bym zobaczył ofensywne zbiórki z tego meczu, ale tu już trzeba będzie chyba zobaczyć w play-by-play. Niby ofensywa Pistons klikała i mieli tu dużą przewagę, ale zwycięstwo właściwie niezagrożone. Mecz z Knicks o panowanie na Wschodzie. Kto simuje mecz przeciwko mistrzowi szachów @Krzemo? W innych meczach rzuciło mi się w oczy 4/15 Ray Allena przeciwko rookie Gallo. Tankerzy z Bulls zatrzymują Utah Jazz. Pierwszy skalp Derricka Rose przy wydatnej pomocy Michaela Beasleya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 lol jakie gówno gra Kirilenko po mistrzowskich campach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 to jest sens tak szybko puszczać te spotkania? teraz to wyjdzie 3 sezony w jeden w realu, ja wiem że każdego najbardziej interesują wyniki i to sól tej gry, ale gdzie ta celebracja tego rs ja się pytam PS ten Ward cholera na razie gra całkiem całkiem jako zmienik na pg, nie wiem czy się z tym Fordem nie pośpieszyłem ... ale widzę że jeszcze nie wklepany deal to luz nie będę ponaglał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 5 minut temu, elwariato napisał: ale widzę że jeszcze nie wklepany deal to luz nie będę ponaglał Ten deal Wam chyba nie przeszedł. 5 minut temu, elwariato napisał: to jest sens tak szybko puszczać te spotkania? teraz to wyjdzie 3 sezony w jeden w realu, ja wiem że każdego najbardziej interesują wyniki i to sól tej gry, ale gdzie ta celebracja tego rs ja się pytam Też byłem zwolennikiem wolniejszej gry, ale jednak większość chciała szybkiego simowania. Ma to swoje plusy, coś się będzie działo podczas tej cholernie długiej przerwy w real NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Fatalny mecz Malone + problemy z faulami Ala i wyszła lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Wielcy Blazers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Kenny Anderson na sterydach 26,5/12,5/7zb 63% i 53% za trzy plus ponad 5 strat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 39 minut temu, elwariato napisał: PS ten Ward cholera na razie gra całkiem całkiem jako zmienik na pg, nie wiem czy się z tym Fordem nie pośpieszyłem ... ale widzę że jeszcze nie wklepany deal to luz nie będę ponaglał poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Teraz, Krzemo napisał: poszło widziałem, że jak powiem żeby zlać to zaraz wklepią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Dzień 4 (na pierwszym miejscu goscie) Heat 122 - Warriors 123 play-by-play Wizards 112 - Nuggets 121 play-by-play Bucks 112 - Magic 102 play-by-play Suns 115 - Spurs 120 play-by-play Cavaliers 113 - Trailblazers 97 play-by-play Timberwolves 116 - Grizzlies 99 play-by-play Sonics 108 - Lakers 100 play-by-play Nets 104 - Pistons 120 play-by-play Knicks 91 - Hornets 96 play-by-play Rockets 82 - Bulls 64 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Al Jefferson - DET - 3 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze wiwczorem! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Będą konsekwencje wobec "taktyki" Bulls? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Będą konsekwencje wobec "taktyki" Bulls? 1 mecz. Mieszczą się w regułach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi