MarcusCamby Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 (edytowane) Jazda, jazda, jazda! Od tego sezonu gram aktywnie i bawię się taktyką. Zobaczymy co z tego wyjdzie Edytowane 9 Października 2020 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Jazda, jazda, jazda! Od tego sezonu gram aktywnie i bawię się taktyką. Zobaczymy co z tego wyjdzie na razie chyba wygrałeś z tego co pamiętam (jeszcze czyszczę śmieci z poprzedniego sezonu więc wrzutka za 3-5 min ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 (edytowane) 4 minuty temu, julekstep napisał: na razie chyba wygrałeś z tego co pamiętam (jeszcze czyszczę śmieci z poprzedniego sezonu więc wrzutka za 3-5 min ) Wyjazdowa wygrana z mocnymi Wolves to byłby piękny początek i potwierdzenie wielkich aspiracji. STAT na C to był ryzykowny gambling, ale widziałem tu plusy. No i zmiana z outside na balanced. Edytowane 9 Października 2020 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Wyjazdowa wygrana z mocnymi Wolves to byłby piękny początek i potwierdzenie wielkich aspiracji. STAT na C to był ryzykowny gambling, ale widziałem tu plusy. No i zmiana z outside na balanced. eeej skasuj ten temat pls bo chcę zmienić sposób zapisu dat (żeby dopasować do tego co w simce ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Nic nie kasuj, przeniesiemy posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: eeej skasuj ten temat pls bo chcę zmienić sposób zapisu dat (żeby dopasować do tego co w simce ) Zmieniłem zapis, usuń swój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Teraz, SlaKB napisał: Nic nie kasuj, przeniesiemy posty przeniesieSZ my z Krzemo olani przez Borysa niestety Dzień 1 (na pierwszym miejscu goscie) Trailblazers 86 - Grizzlies 101 play-by-play Nets 88 - Magic 125 play-by-play Pacers 97 - Jazz 101 play-by-play Wizards 80 - Suns 90 play-by-play Hornets 122 - Timberwolves 117 play-by-play Kings 112 - Cavaliers 133 play-by-play Lakers 104 - Bulls 88 play-by-play Warriors 114 - Nuggets 109 play-by-play Mavericks 80 - Knicks 90 play-by-play Pistons 130 - Bucks 115 play-by-play Hawks 99 - 76ers 100 play-by-play Heat 133 - Raptors 91 play-by-play Rockets 94 - Spurs 106 play-by-play Celtics 118 - Sonics 111 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Andres Nocioni (Magic) - 6 Eddie Jones (Lakers) - 7 Josh McRoberst (Raptors) - 9 Grant Hill (Heat) - 2 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Zmieniłem zapis, usuń swój a spoko, myślałem że się nie da zmienić nazwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: przeniesieSZ my z Krzemo olani przez Borysa niestety Nic dziwnego. Piękny początek sezonu, Iverson z TD, Malone świetny mecz, AL 8 bloków, mój rookie 6-6 z gry, bajka Oby częściej Julku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Chyba udany manewr taktyczny, bo rywal rzucał 56,5% za trzy, a mimo to przegrał. STAT skasował podkoszowych z obrony Wolves 49-14 w osobistych dla Hornets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Payton widzę business as usual -> super linijka.....póki się nie sprawdzi FGA xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 6 minut temu, MarcusCamby napisał: 49-14 w osobistych dla Hornets Fair. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 1 minutę temu, kahR napisał: Fair. wow czegoś takiego na wyjeździe to chyba nie widziałem w simce xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Teraz, julekstep napisał: wow czegoś takiego na wyjeździe to chyba nie widziałem w simce xD A to nie zasługa taktyki? Koszykówka w starym stylu, tu nie ma gwizdków na Jamesa Hardena, by szukać wędrówek na linię przy rzutach za trzy, a jak oparłem mocniej grę o frontcourt, to łatwiej mi wymuszać faule, zwłaszcza że STAT to chyba obok Shaqa i Vin Bakera najlepszy pod tym względem gracz ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: A to nie zasługa taktyki? Koszykówka w starym stylu, tu nie ma gwizdków na Jamesa Hardena, by szukać wędrówek na linię przy rzutach za trzy, a jak oparłem mocniej grę o frontcourt, to łatwiej mi wymuszać faule, zwłaszcza że STAT to chyba obok Shaqa i Vin Bakera najlepszy pod tym względem gracz ligi. no mogło to pomóc w jakimś stopniu (Amare jest elitarny w inside a Kaman i Lopez to jednak mocno meh obrońcy jak na centrów), ale taki wynik to i tak spory mindfuck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: no mogło to pomóc w jakimś stopniu (Amare jest elitarny w inside a Kaman i Lopez to jednak mocno meh obrońcy jak na centrów), ale taki wynik to i tak spory mindfuck wiadomo simka ustawiona, vide choćby moja przegrana z Jazz ogólnie odchodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Teraz, elwariato napisał: wiadomo simka ustawiona, vide choćby moja przegrana z Jazz ogólnie odchodzę Pacers przegrywający na wyjeździe z Jazz to nie jest mindfuck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Hawks 99 - 76ers 100 New season, same old shit W poprzednim sezonie chyba 3x -1 z Sixers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 3 minuty temu, julekstep napisał: Pacers przegrywający na wyjeździe z Jazz to nie jest mindfuck dla mnie jest to skandal i granda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 7 minut temu, cvbe napisał: New season, same old shit W poprzednim sezonie chyba 3x -1 z Sixers Sixers jada na automacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Wallace idzie w tym sezonie na MVP? Nie ma konkurencji w Hawks, więc to może być spektakularny sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi