julekstep Opublikowano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 4 minuty temu, eMeS napisał: Ja czysto teoretycznie pytam, bo zaraz priorytety na waiversach się pozmieniają i jeżeli trafi na 1 miejsce contender to trochę overkill jeżeli mogę mu dać przykładowego IT za minimum no strzelam że tutaj powinno wejść jakieś komiszowe weto (na zasadzie 'nie ma tego w przepisach ale nie i c***') bo jak widać to może być dość słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Jak wygląda podpisywanie graczy po liście waiverów? Kto pierwszy ten lepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Kto pierwszy ten lepszy? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Teraz, Krzemo napisał: tak Trochę dziwne, popracowałbym nad tym aspektem W takim rozumiem, że wyniki za chwilę i rozpoczynamy jazdę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Trochę dziwne, popracowałbym nad tym aspektem W takim rozumiem, że wyniki za chwilę i rozpoczynamy jazdę? ja już zacząłem korzystając z komiszowego prawa 1szego picku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: ja już zacząłem korzystając z komiszowego prawa 1szego picku Bo wcześniej od innych wiedziałeś kto jest dostępny, cwaniaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Bo wcześniej od innych wiedziałeś kto jest dostępny, cwaniaku nie zaprzeczę składy na stronce zaktualizowane -> zacznijcie ustawiać taktyki to może w pt uda się ruszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 32 minuty temu, julekstep napisał: już można Magic sign: John Salmon xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 z tym Salmonsem Magic pewniak do tytułu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Sezon rusza dzisiaj wieczorem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 21 minut temu, Sylvinho. napisał: Sezon rusza dzisiaj wieczorem ? raczej blizej piatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: raczej blizej piatku To może po prostu czwartek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Koedy draft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Tecu napisał: To może po prostu czwartek? Mniej niż połowa ekip ma ustawione składy, więc średnio to widzę tbh @elwariato - możesz mieć 12 aktywnych graczy w taktyce, nadmiar (w Twoim wypadku 3) powinien iść na IL @Tecu - tu analogicznie (+ z góry mówię, że pominięcie LaPhonso Ellisa, Rice'a i Parkera prosi się o TR* ) @Qcin_69 - też prośba o ustawianie IL * tak wiem -> w Sonics pewnie będzie podobnie z Davidem Westem Edytowane 7 Października 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Do tej pory nie mają ustawionych składów: Suns, Raptors @Sylvinho. Rockets, Nets @matiwrona Lakers @piotreksuper Pistons @SlaKB Knicks, Nuggets @Krzemo Grizzlies @kolader Heat @ignazz Jazz @gimmie Kings @Ice23 76ers @RDG2 Czas do piątku 21:00 (potem idzie taktyka z automatu przed 1szym meczem) -> jeśli wszyscy ustawią składy wcześniej to jest szansa na wcześniejsze rozpoczęcie sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Nets i Rockets ustawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 18 minut temu, matiwrona napisał: Nets i Rockets ustawione te dziury w Nets na PG i SG to specjalnie czy coś się psuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 dziury? ustawione wszystkie pozycje mam o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 2 minuty temu, matiwrona napisał: dziury? ustawione wszystkie pozycje mam o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 to jakiś błąd na SG dałem Foye na PG Andre Miller Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi