MarcusCamby Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: +31 (w tym 10 w 3p, stealach i 8 w handlingu) na stronce masz pliczek CAMPY_zmiany.xlsx - odpalilem go na telefonie wlasnie i wszystko ladnie widac Dobra julek bierz się za ocenę szans przed RS. Chcę poczytać o wielkich Hornets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 (edytowane) 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Dobra julek bierz się za ocenę szans przed RS. Chcę poczytać o wielkich Hornets to wieczorem - teraz zona sobie ubzdurala ze typy tez maja miec jakies obowiazki (wtf ) ale Hornets to raczej pewniaczek do PO (ale pewnie 2ga runda to max w obecnym ksztalcie) Edytowane 3 Października 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 7 godzin temu, Sylvinho. napisał: @Krzemo poprosiłbym o tabelkę z campów dla Suns i Raptors 8 godzin temu, Pablo81 napisał: Zajebiscie by było jakbyś zrobił aktualne rankingi top10 na każdej pozycji w punktacji Krzema Może wieczorem 29 minut temu, matiwrona napisał: @Krzemo mogę prosić o Rockets i Nets bo jestem a wyjeździe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Oden ładnie pocisnął w tegorocznych campach, +44. Będzie defensywną bestią w przyszłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 16 minut temu, Sylvinho. napisał: Oden ładnie pocisnął w tegorocznych campach, +44. Będzie defensywną bestią w przyszłości nom, 1-2 dobre campy i powinien być DPOTY materiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 1 godzinę temu, julekstep napisał: Popatrzcie na Brandona Roya z Nets. Dragic to moze byc jego wersja 2.0. @SlaKB milo czuc Twoj strach przed Wielkimi Magic Raczej strach przed tym, że ktoś da się oszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 (edytowane) 47 minut temu, SlaKB napisał: Raczej strach przed tym, że ktoś da się oszukać tak jak wcisniecie Gilla za Jeffersona to raczej nie Edytowane 3 Października 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 (edytowane) 17 minut temu, julekstep napisał: tak jak wcisniecie Gilla za Jeffersona to raczej nie Ojoj, po campach każdy mądry Sam nazywałeś Ala problematycznym, przepłaconym PFem. Btw. W zeszlym sezonie wrzuciles taki fajny plik "po campach", gdzie zawodnicy byli uszergowani wg ovr, i byla tez kolumna z przyrostem/strata ovr. Edytowane 3 Października 2020 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 ROTY Gasol wymieniony ? O co chodzi @january ? Godzinę temu, julekstep napisał: nom, 1-2 dobre campy i powinien być DPOTY materiał Jaki z zawodników z przeszłości simki był do niego podobny ? Mourning ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Teraz, Pablo81 napisał: Ojoj, po campach każdy mądry Sam nazywałeś Ala problematycznym, przepłaconym PFem. no tak bo sytuacja w ktorej wzglednie mlody grajek z potencjalem 60+ zyskuje duzo wzgledem starego grajka z potencjalem 30+ to bylo w momencie trejdu kompletne science-fiction xD a akurat dla Pistons kwestia kontrakru Ala nie bylo takim problemem jak dla innych ekip smieszy po prostu ze @SlaKB po zrobieniu dealu w stylu 'qcin spotyka wariata' teraz robi sie na obronce fair trejdow (bo ma z grubsza interes w tym zeby Magic sie nie wzmocnili 'na teraz') Widac begmowy sznyt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 8 minut temu, julekstep napisał: no tak bo sytuacja w ktorej wzglednie mlody grajek z potencjalem 60+ zyskuje duzo wzgledem starego grajka z potencjalem 30+ to bylo w momencie trejdu kompletne science-fiction xD a akurat dla Pistons kwestia kontrakru Ala nie bylo takim problemem jak dla innych ekip smieszy po prostu ze @SlaKB po zrobieniu dealu w stylu 'qcin spotyka wariata' teraz robi sie na obronce fair trejdow (bo ma z grubsza interes w tym zeby Magic sie nie wzmocnili 'na teraz') Widac begmowy sznyt! Ok a tą tabelkę da radę zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 (edytowane) 6 minut temu, Pablo81 napisał: Ok a tą tabelkę da radę zrobić ? jak mi znajdziesz post Krzema gdzie pisał które staty bierze pod uwagę pryz której pozycji to da się 6 minut temu, january napisał: Update z Bostonu: 2033 1st: Celtics, Mavericks, Hornets, Spurs/Kings - better 2nd: Celtics 2034 1st: Celtics, Kings, Nuggets, Suns, Pistons/Spurs - better 2nd: Celtics 2035 1st: Celtics, Nuggets, Kings, Timberwolves 2nd: Celtics 2036 1st: Celtics, Heat 2nd: Celtics 2037 1st: Celtics, Pacers 2nd: Celtics 2038 1st: Celtics, Spurs 2nd: Celtics nie dopisujcie nic w tym temacie pls, bo to tylko dubluje posty komiszów a zwiększa poziom burdelu tam a jak ktoś zna jakieś narzędzia webowe (może do beGM używacie?) to może warto byłoby postawić jakąś tabelkę z pickami? Edytowane 3 Października 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 (edytowane) Post znajde ale chodzi mi o plik z uszeregowaniem zawodnikow wg ovr (pierwszy MJ itd). I byla tam kolumna ze skokiem ovr. Edytowane 5 Stycznia 2021 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Teraz, Pablo81 napisał: Post znajde ale chodzi mi o plik z uszeregowaniem zawodnikow wg ovr (pierwszy MJ itd). I byla tam kolumna ze skokiem ovr. no przecież już dwa razy pisałem że wrzuciłem do pobrania plik CAMPY_zmiany gdzie to jest (zakładka PO) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 @julekstep Ale jakbys ogarnal tez z rankinguem Krzema to wielki szacun 1 minutę temu, julekstep napisał: no przecież już dwa razy pisałem że wrzuciłem do pobrania plik CAMPY_zmiany gdzie to jest (zakładka PO) Jasne, korzystam z niego, ale nie ma w żadnym pliku info o calkowitym overall. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 4 minuty temu, Pablo81 napisał: @julekstep Ale jakbys ogarnal tez z rankinguem Krzema to wielki szacun Jasne, korzystam z niego, ale nie ma w żadnym pliku info o calkowitym overall. Sprawdź zakładki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Jasne, korzystam z niego, ale nie ma w żadnym pliku info o calkowitym overall. przecież jest w zakładce PO a co do rankingu to w takiej formie jak robił Krzemo to szkoda mi czasu wieczorem może się pobawię z wagami (typu dla SG jumpshot i 3pt = x1, la PG x0,9 a już dla C x0,3 itp) i z tego powinno wyjść coś ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 34 minuty temu, january napisał: Zawsze oddanie zeszłorocznego topowego prospecta to ciężka decyzja, ale nie podoba mi się to jak się rozwija, liczyłem na coś zupełnie innego po wielu próbnych simkach przed rookie-draftem. W gierce ma najgorszy rozwój w porównaniu do 25 próbnych simek, więc niestety jest źle. A poza overallami to nie podoba mi się jak to wygląda jak chodzi o rozwój w pewnych atrybutach. Dodatkowo akurat z Westbrookiem bardzo słabo fituje (przynajmniej tak mi się wydaje). Trochę przeróbek będę robił w składzie Szkoda, bo liczyłem na długoletnią walkę między Odenen i Gasolem na wschodzie Generalnie podczas draftu w zeszłym sezonie mocno zastanawiałem się nad Gasolem, ale wybrałem pewniejszego według mnie Odena, który w sumie po pierwszych słabych campach w kolejnym roku zanotował już mocny progres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Nie wiem co w tym samujecie, ale Eddy Curry to jest pierdolona bestia , niech no go tylko ze smyczy spuszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 3 minuty temu, Krzemo napisał: Nie wiem co w tym samujecie, ale Eddy Curry to jest pierdolona bestia , niech no go tylko ze smyczy spuszczę. SZEROKOŚCI! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi