ignazz Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 10 minut temu, Qcin_69 napisał: Ale mam bombę Dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Teraz, ignazz napisał: Dawaj Najebany jestem Ignazz, cho tu na melo, Veolia dojedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Kiedy dowiem się, że znowu nikogo nie podpisałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 4 minuty temu, SlaKB napisał: Reggie Miller - Rockets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 (edytowane) Troszkę mnie @kahR podrażnił tym podbijaniem ale najważniejsze SAR zostaje w Jazz:) Edytowane 26 Września 2020 przez gimmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Szczerze mówiąc przegapiłem to wyrównanie Millera przez Rockets, podbiłbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Cavs super podpisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 No i Terry podpisany, 11,5 git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Delonte jest spoko całkiem, ale taki trochę zawieszony między pozycjami i jak dostawał szansę to raczej dawał dupy, dlatego się na niego nie spinałem Spada mi jego cap hold więc zainteresuję się innymi, ale ciekawy jestem jego campów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 (edytowane) jakiś problem na stronie m.in Jazz np. w Jazz są jednocześnie Birdy podpisanych oraz podpisani. http://simbasket.pl/html/rosters/roster19.htm Edytowane 26 Września 2020 przez gimmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Teraz, gimmie napisał: jakiś problem na stronie m.in Jazz np. w miny są jednocześnie Birdy podpisanych oraz podpisani. np. w Jazz nie ma podpisanych zostały same birdy. http://simbasket.pl/html/rosters/roster19.htm zaraz bedzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Kierowa, 3 moje FA i po raz 3 nikt nie chce z Portland podpisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Brakło 300 tys. zeby zostawic sobie Pennego, a tak dziura na SG i brak backupu na PG z drugiej jednak strony tak jak pisałem, w tym sezonie na nic nie liczę i byl to ruch na przyszłość więc trzeba było tego Pennego poświęcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 6 godzin temu, julekstep napisał: bosh!!! jak bym wiedział że @Pablo81 da się oszukać @SlaKB to w życiu bym mu na promocji Raji Bela nie dał na cholere tam teraz Gill o identycznym profilu z bieda-potencjałem + downgrade all-stara Jeffersona do wyrobnika Haywooda*? za te bieda picki? (duo Iverek/Jefferson gwarantuje PO przez najbliższe dwa lata luźniutko) pffff * jeszcze by było to zrozumiałe jakby w Spurs były 2 mega-ofensywne opcje które trzeba obudowywać obrońcami -> ale tam przecież nie ma nawet typowej 1szej opcji w tym momencie (to raczej zrównoważony team gdzie taki Jefferson jeszcze zyskiwał na wartości) ** no i Gill i Bell się nadają tylko na SG (za słabe post D na SF i za słaby passing na PG) -> więc żaden nie będzie nawet solidnym 6th manem (patrz Okur w Magic, który obstawia 3 pozycje jako backup) -> więc z grubsza Spurs zapewnili sobie b.dobry backup na 1 pozycji kosztem mocnego osłabienia s5 -> bezseeeeeens Okur z PerimeterD na 17 3 ppozycje, dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Też mam birdy Terrygo a nie jego kontrakt (powinienem mieć 3,5mln więcej dostępne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 10 minut temu, kolader napisał: Też mam birdy Terrygo a nie jego kontrakt (powinienem mieć 3,5mln więcej dostępne) masz dobrze, tylko stronka Ci się nie odświeżyła pewnie 11 minut temu, Pablo81 napisał: Okur z PerimeterD na 17 3 ppozycje, dobre 6th man of the year - w zeszłym sezonie i w kolejnych trzech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: masz dobrze, tylko stronka Ci się nie odświeżyła pewnie 6th man of the year - w zeszłym sezonie i w kolejnych trzech Obydwaj dobrze wiemy, ze w nagrodach indywidualnych gierka promuje boxy (nie D). Ustawiles Okura na 3 pozycjach i jako opcje w ataku, wiec gral duze minuty -> mial dobre boxy. Ale z taka dziura w D nie zsjdziesz daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 11 minut temu, Pablo81 napisał: Obydwaj dobrze wiemy, ze w nagrodach indywidualnych gierka promuje boxy (nie D). Ustawiles Okura na 3 pozycjach i jako opcje w ataku, wiec gral duze minuty -> mial dobre boxy. Ale w innej konferencji niż bieda-zachód nie zsjdziesz daleko poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: poprawiłem Przypomnij mi z jakiej konferencji jest aktualny mistrz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi