ely3 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Odkryłem jakiś czas temu.. bo się zdziwilem ,że ukryty ale jeszcze trochę to go zamknę bo już rozmowa tam nie ma nic wspólnego z PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Sam się zastanawiam ile bym się musiał starać, by sprowadzić temat polska scena polityczna na temat Lebron vs Jordan. Jak mi się będzie nudzić na dyżurze, sprawdzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 2 godziny temu, RappaR napisał: Sam się zastanawiam ile bym się musiał starać, by sprowadzić temat polska scena polityczna na temat Lebron vs Jordan. Jak mi się będzie nudzić na dyżurze, sprawdzimy można się zapisać do tej akcji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Panowie! Nie ma żadnej dyskusji LeBron vs Jordan James nie ma podjazdu (Tak się sprowadza jakikolwiek temat na ten tor) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 @Borys jak się pojawisz na forum zajrzyj proszę na PM. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 @Borys zaglądnij na PM plis zgodnie z ustaleniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 @Borys tak się tylko przypominam . PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Aż głupio tak naciskać, ale raz na tydzień to chyba nie przesada? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie. @Borys? Zerknij na PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Sorry za pytanie bo wiem, że w różnych tematach było wałkowane dawanie komuś ignora ale nie mogę tego teraz znależć.. Będę wdzięczny za podpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 8 minut temu, Baptizia napisał: Sorry za pytanie bo wiem, że w różnych tematach było wałkowane dawanie komuś ignora ale nie mogę tego teraz znależć.. Będę wdzięczny za podpowiedź. musisz najechać na profil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 (edytowane) 9 minut temu, julekstep napisał: musisz najechać na profil: U mnie tego nie ma.. Edytowane 3 Sierpnia 2021 przez Baptizia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 23 minuty temu, Baptizia napisał: U mnie tego nie ma.. nie wchodź na profil, tylko 'najedź' myszką na nazwę usera i poczekaj sekundę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 25 minut temu, julekstep napisał: nie wchodź na profil, tylko 'najedź' myszką na nazwę usera i poczekaj sekundę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 2 godziny temu, Baptizia napisał: U mnie tego nie ma.. Hahaha jakie dyskretne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 7 godzin temu, Baptizia napisał: U mnie tego nie ma.. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 dooobra, to jak się reportuje ludków bo właśnie mi na priva wbił jakiś sex-bot xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Już dałem blokadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 52 minuty temu, Deltuś napisał: @Artlan @jack @josephnba @Koelner Przyznać się, który to z was w takiej pięknej koszulce https://www.tvp.info/55267192/wroclaw-mezczyzna-zatrzymany-przez-lowcow-pedofili-umowil-sie-na-seks-z-12-latka Pierwszy raz to czynię, ale sprawa trochę wymknęła się temu człowiekowi spod kontroli Żądam usunięcia tego śmiecia z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 (edytowane) Admini modzi! Poproszę o informację dlaczego skasowano mój post do rappara w temacie domniemanej pedofilii wśród strażaków? Czy poza zacytowanym i zgłoszonym przeze mnie postem rappara który naruszał zasady forum coś w moim poście było niezgodnego z regulaminem? Nie obraziłem go, nie groziłem mu ani nie atakowałem żadnej grupy społecznej Zauważ osobo kasujaca post, że pierwsze zdanie bylo cytatem z tendencyjnych wypowiedzi nt. Lekarzy, co sugerował cudzysłów Edytowane 9 Sierpnia 2021 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyjaśnienie Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Mogę się dowiedzieć który punkt regulaminu i w jaki sposób złamałem, czy też moderator jest ponad nim i uskutecznia swoje poniżające godność gierki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi