rw30 Opublikowano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 W dniu 30.01.2021 o 11:42, LeweBiodroSmoka napisał: za podszywanie za co ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 35 minut temu, rw30 napisał: za co ??? skoro reakcji nie ma, to można przypomnieć był jeszcze Józek, który post podpisał jako "Rasista" ale tego już nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 uważam że przez zwykło ludzko przyzwoitość kto sobie ustawił ostatnio animowanego GIFa w avatarze na pewno go wyłączy w góra 24h po przeczytaniu tego posta no nie? fpisujcie mjasta które popierajo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 18 godzin temu, rw30 napisał: uważam że przez zwykło ludzko przyzwoitość kto sobie ustawił ostatnio animowanego GIFa w avatarze na pewno go wyłączy w góra 24h po przeczytaniu tego posta no nie? fpisujcie mjasta które popierajo Ktoś mi przetłumaczy na polski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 16 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 ja jakbyś Ty i kolega @Koelner byli tak uprzejmi i wyłączyli te animowane GIFy z avatarów, to przynajmniej ja byłbym wdzięczny. Ale strzelę, że kilku innych ludzi też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 załóż bardziej przyciemniane okulary to nie będzie Ci przeszkadzało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 To ja zapytam, w czym te gify przeszkadzają tak właściwie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 16 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 dla mnie są zwyczajnie denerwujące / irytujące + infantylne. Ale jeśli tylko dla mnie to spoko maroko, widocznie to ze mno coś jest nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 mam tego gifa jeszcze z e-basketu przykro mi że komuś to przeszkadza ale mam sentyment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, matek napisał: To ja zapytam, w czym te gify przeszkadzają tak właściwie? dla mnie spoko 28 minut temu, Koelner napisał: mam tego gifa jeszcze z e-basketu przykro mi że komuś to przeszkadza ale mam sentyment ja podobnie , od 2002! Edytowane 16 Maja 2021 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 16 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 zapomnijcie o sprawie, poradziłem sobie ad-blockiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Godzinę temu, rw30 napisał: dla mnie są zwyczajnie denerwujące / irytujące + infantylne. Ale jeśli tylko dla mnie to spoko maroko, widocznie to ze mno coś jest nie tak. A ile Ci piszę zdejmij tego yebanego PJ Tuckera z avka bo już patrzeć na niego nie mogę? No to lamp się teraz na Garego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 16 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 1 godzinę temu, Eld napisał: A ile Ci piszę zdejmij tego yebanego PJ Tuckera z avka bo już patrzeć na niego nie mogę? No to lamp się teraz na Garego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 @rw30 a mógłbyś zmienić swojego nicka na forum? Przeszkadza mi ;))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 8 godzin temu, ignazz napisał: @rw30 a mógłbyś zmienić swojego nicka na forum? Przeszkadza mi ;))))) i nie pasuje do avatara , porażka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 W dniu 16.05.2021 o 22:35, Eld napisał: A ile Ci piszę zdejmij tego yebanego PJ Tuckera z avka bo już patrzeć na niego nie mogę? Ja cały czas myślałem, że to Westbrook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 48 minut temu, Kołczu33 napisał: Ja cały czas myślałem, że to Westbrook Mistrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 2 godziny temu, Kołczu33 napisał: Ja cały czas myślałem, że to Westbrook po postach wywnioskowałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 4 godziny temu, Eld napisał: Mistrz. przecież to Westbrook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Nudziło mi się i chcący ukryłem temat Phoenix-Lakers jakby co jako jego autor, aż byłem zdziwiony, że tak można nie będąc modem. Ktoś tam może odwrócić, bo ja nie wiem jak, lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi