january Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 (edytowane) . Edytowane 30 Września 2023 przez january Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 tutaj mam niby tą agitację przeprowadzać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 34 minuty temu, elwariato napisał: tutaj mam niby tą agitację przeprowadzać ? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, elwariato napisał: tutaj mam niby tą agitację przeprowadzać ? Mormonie do dzieła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 W dniu 24.08.2020 o 19:08, Alonzo napisał: Mormonie do dzieła taa chyba moronie krótko i zwięźle, popatrzyłem na składy, na bubla, i obiektywnie podchodząc to tematu powiedziałem sobie w myśli "Wiesław..." bo w myślach nie wiedzieć czemu mówię do siebie per Wiesiek, a więc tak do siebie mówię "zobaczmy co ten towarzysz @karpik ma na składzie, może obiektywnie zasługuję na grę w po". Popatrzyłem zatem, Zion z Trae na przyszłość podobają mi się bardzo, w realu byłby to chyba najfajniejszy duet do oglądania za te parę lat, ale na teraz to Jazz z tym składem zasługują na awans. Fakt Hay się połamał i Love nie grał, ale jak zwrócił mi uwagę mój nieformalny asysten @polishllama69 zaciąg z Suns poczynał sobie rewelacyjnie, Bledsoe wrócił i gra co najmniej solidnie. Reasumując Gooooooooooo Jazzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Kevin Love też normalnie gra, także ja tu nie widzę szans by Karpik wziął dwa winy przeciwko mocniejszym Jazz. Trzeba chyba @elwariato bardziej wprowadzić w świat naszych opisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Teraz, january napisał: W sensie mam coś skrobnąć fajnego na 1R jak rok temu:) ? Nie styknie"4-0 kuhhwa" ? Niech poczyta przepychanki Alonzo - człowiek morza na dobry początek, a z historii to może być ubiegłoroczna rywalizacja Pels - Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 1 minutę temu, january napisał: W sensie mam coś skrobnąć fajnego na 1R jak rok temu:) ? Nie styknie"4-0 kuhhwa" ? No w Twoim slrobaniu upatruje swojej szansy xd rok temu tak naskrobales że GSW bez Klaya i Duranta Cie przewiozlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Kevin Love też normalnie gra, także ja tu nie widzę szans by Karpik wziął dwa winy przeciwko mocniejszym Jazz. Trzeba chyba @elwariato bardziej wprowadzić w świat naszych opisów ja tam za dużo nie kumam, ale najważniejsze że wychodzi na moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Nie zapowiada się na opisy więc: Jazz 1-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Mój głos: Jazz 1-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 1-1, awans Jazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 1:0 dla Jazz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 1-0, awans Jazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Jazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 123-114 1-0 Awans Jazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 1 - 1 Awans: Jazz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 1-0 Jazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 3:2 Jazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 1:0 Jazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi