Tecu Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 OKC Na sprzedaż Looney Kuzma Grant Williams Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 3 godziny temu, TryczekSzukarek napisał: @cvbe uaktualnij proszę składy. Postaram się, ale nie obiecuję dzisiaj bo cały dzień w trasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Oddam Willie Cauley-Steina za gracza ważącego max 20 lub kilka $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Trade z @Benon Do Chicago Gafford i T. Davis Do Knicks KCP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Potwierdzam i Portis na FA. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Monte Morris za Evana Foruniera @bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Potwierdzam i wywalam Kennarda, który przy Kawhi 40 nigdy w życiu nie wyciągnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Maniaque Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 (edytowane) Ja wywalam: Robinson'a Reddick'a Finney Smith'a Mam do oddania Hassana Whiteside'a w celu zejścia z salary,. Edytowane 5 Grudnia 2020 przez El-Maniaque Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Kris Dunn out z Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 @cvbe Mam małą prośbę, przy okazji modyfikacji pliku wpisz w jakaś komorke w zakładkach nicki GMow poszczególnych drużyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 15 minut temu, Krzemo napisał: @cvbe Mam małą prośbę, przy okazji modyfikacji pliku wpisz w jakaś komorke w zakładkach nicki GMow poszczególnych drużyn. Yes, to jest coś o co chciałem tez prosić już dawno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Składy zaktualizowane. Sporo drużyn nadal nad progiem a najpóźniej dzisiaj od 22.30 liczymy 48h na deale/zrzucanie graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 28 minut temu, cvbe napisał: Składy zaktualizowane. Sporo drużyn nadal nad progiem a najpóźniej dzisiaj od 22.30 liczymy 48h na deale/zrzucanie graczy. Cvbe, czy mógłbyś w następnej edycji w składach, nad listą zawodników, tam gdzie jest „name” napisać nick na forum? Będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Cvbe, czy mógłbyś w następnej edycji w składach, nad listą zawodników, tam gdzie jest „name” napisać nick na forum? Będę wdzięczny. A nie wystarczy tu gdzie jest teraz? Czy nie widać tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 (edytowane) 6 minut temu, cvbe napisał: A nie wystarczy tu gdzie jest teraz? Czy nie widać tego? Sorry ziom, wszedłem z telefonu i nie widziałem. Teraz przescrollowalem. Jest git. Dzięki. Dobra panowie. To tak: Okogie leci na fa chyba ze ktoś go chce za kasę na waivers to dawac znać. Muszę wiec jeszcze zejść z salary o 1. Zapraszam na pm. Nie do ruszenia: Jimmy, Lowry, Bridges, Levert, Aaron Holiday będzie ciężko: Zubac, Sexton, Kira Lewis Jr. wysłucham ofert: hield, Holmes, Duncan robinson, leci na fa ale można go wziąć za jakieś $: okogie Edytowane 6 Grudnia 2020 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Godzinę temu, cvbe napisał: A nie wystarczy tu gdzie jest teraz? Czy nie widać tego? Jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 transfer Miami - Orlando Capela za Randlea @Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Teraz, Krzemo napisał: transfer Miami - Orlando Capela za Randlea @Sylvinho. Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Harry Giles leci na bruk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 O godzinie 15.23, 08.12. zamykam składy. Do tego czasu, kto nie zejdzie z salary, lub z liczby graczy uczyni mi przyjemność szalonego wyrzucania graczy Jeszcze nie miałem tej przyjemności nigdy bo zawsze wszyscy robili to przede mną, ale chętnie się tym zajmę Składy aktualne. Wszyscy mogą sobie sprawdzić, czy się wszystko zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi