bulek Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Wiem, że pisałem do niektórych na PW. Ale szybka akcja, potrzebna 1 osoba do podobnej ligi na sznurowadle. Dla nowych minidraft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zrzucam B. Brown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Deal pomiędzy mną (Bulls) i T_omko (Cavs): Patrick Williams + pick Cavs 2021 <-> Aaron Gordon + 20$ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 2 minuty temu, Benon napisał: Deal pomiędzy mną (Bulls) i T_omko (Cavs): Patrick Williams + pick Cavs 2021 <-> Aaron Gordon + 20$ Pozdrawiam Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 3 godziny temu, bulek napisał: Wiem, że pisałem do niektórych na PW. Ale szybka akcja, potrzebna 1 osoba do podobnej ligi na sznurowadle. Dla nowych minidraft. Potwierdz udział w FB najpierw ziom, już dwa razy cie oznaczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Maniaque Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 W dniu 2.12.2020 o 18:42, cvbe napisał: Ja jebię, Tryczek szacun za wynajdowanie takich deali, mocny pick za boarderline FA Potwierdzam wymianę z Tryczkiem. Co do cytatu powyżej, to nie wiem czy np tegoroczny mój pick był taki mocny Wolę kogoś, kto mi zrobi jakieś punkty niż zawodnika No name, który zzacznie grać niewiadomo kiedy. Matek no już bez takich uszczypliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 (edytowane) 1 Julius Randle 26 49,35 2 Devonte Graham 25 49,3 3 Montrezl Harrell 26 46,75 4 Jaylen Brown 24 46,15 5 Tristan Thompson 29 43,75 6 Serge Ibaka31 43,25 7 Kendrick Nunn 25 35,7 8 Kris Dunn 26 32 9 Monte Morris 25 27,4 10 Harry Giles 22 22,9 11 Shaquille Harrison 27 17,55 przypominam, że u mnie nie ma ludzi nietykalnych mogę przyjąć trochę salary Edytowane 3 Grudnia 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Payne i Fernando out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Wymiana GSW -> Kemba Walker ORL -> Kendrick Nunn + pick 2021 @TryczekSzukarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 (edytowane) Potwierdzam Edytowane 4 Grudnia 2020 przez TryczekSzukarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Tanio, czemu nie poczekałes do wieczora @TryczekSzukarek ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał: Tanio, czemu nie poczekałes do wieczora @TryczekSzukarek ?? To odezwij się do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Capela, Irving i Booker dostępni w wymianach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 4 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zrzucam Poeltla i DJJ. Przypominam, że po wyborze Kolka zostanie tylko 48 h na zejście z salary pod próg 460 i do limitu 13 graczy. W pierwszej kolejności będę wyrzucał nadmiarowych graczy, później w przypadku nie zmieszczenia się w salary, od dołu listy, aż się drużyna zmieści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Na miły początek zrzucam Gallo i Lopeza. Decyzja co do reszty później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Jak ktoś się waha przed jakimś zrzutem i jakieś salary chce zrzucić, to niech pisze do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Ktoś chętny na Fournier, nance? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 U mnie cały czas do wzięcia Malik i Cameron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 6 godzin temu, cvbe napisał: Zrzucam Poeltla i DJJ. Przypominam, że po wyborze Kolka zostanie tylko 48 h na zejście z salary pod próg 460 i do limitu 13 graczy. W pierwszej kolejności będę wyrzucał nadmiarowych graczy, później w przypadku nie zmieszczenia się w salary, od dołu listy, aż się drużyna zmieści. @cvbe uaktualnij proszę składy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 U mnie out: Bradley, damien lee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi