TryczekSzukarek Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 11 minut temu, Tocheck napisał: I drugi Brisset za Hamptona i 50 $ Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Dzisiaj jak wiemy jedna z niewielu handlowych niedziel. Dlatego kolejny trade Donte DiVincenzo + pick Lakers 21 out Chris Paul in Loooney out na fa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 7 minut temu, antek napisał: Dzisiaj jak wiemy jedna z niewielu handlowych niedziel. Dlatego kolejny trade Donte DiVincenzo + pick Lakers 21 out Chris Paul in Loooney out na fa. Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zostało mi na handel: Gary Trent Jr oraz 40 dolarów. Dodatkowo jeśli ktoś chce oddać jakiegoś super kozaka to mogę wlaczyc do trade CJ McColluma. Szukam 15stek za dolary waiverowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 @t_omko prośba o puszczenie wymian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 5 godzin temu, Tecu napisał: @t_omko ile przechodzi $ na następny sezon max? Nie mogę tego znaleźć. Wydaję mi się, że nie ma limitu, ale poczekajmy na potwierdzenie od komisarza. Jak inni userzy to widza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 8 minut temu, antek napisał: Wydaję mi się, że nie ma limitu, ale poczekajmy na potwierdzenie od komisarza. Jak inni userzy to widza? Jeśli dobrze pamiętam to limit to 300$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 7 minut temu, cvbe napisał: Jeśli dobrze pamiętam to limit to 300$ A gdzieś to jest zapisane, bo sam jestem ciekawy, bo tu mam mało dolarów, ale w fbx1 całkiem sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 9 minut temu, antek napisał: A gdzieś to jest zapisane, bo sam jestem ciekawy, bo tu mam mało dolarów, ale w fbx1 całkiem sporo a nie 100$? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 4 minuty temu, TryczekSzukarek napisał: a nie 100$? Znalazłem topic z Waiverowymi pieniędzmy, maksymalnie można posiadać 300 dolarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) 6 godzin temu, Tecu napisał: @t_omko ile przechodzi $ na następny sezon max? Nie mogę tego znaleźć. Przechodzi max 200$.... bo limit kasy waiverowej to 300$ Tu masz linka Edytowane 25 Kwietnia 2021 przez t_omko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Teraz, t_omko napisał: Przechodzi max 200$.... bo limit kasy waiverowej to 300$ Tu masz linka Przechodzi max 200$.... bo limit kasy waiverowej to 300$ Tu masz linka Przechodzi max 200$.... bo limit kasy waiverowej to 300$ Tu masz linka Po trzykroć dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Tocheck napisał: @t_omko prośba o puszczenie wymian Da się zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Wymiana z Tecu PJ Dozier do mnie Hernangomez + 25$ do Tecu. Panowie został tylko i aż Gary Trent Jr, który dostanie w lato sporą kasę i za pewne starting five. Jestem dziś w gazie z wymianami, trzeba kuc żelazo póki gorące Tomko, jak możesz puścić wszystkie dzisiejsze wymiany, tj cztery i jak masz chwilę to zaktualizować składy. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 30 minut temu, antek napisał: Wymiana z Tecu PJ Dozier do mnie Hernangomez + 25$ do Tecu Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Kolejny trade: Gafford za Trenta Jr @t_omko proszę o sprawne puszczenie tradeu Btw szkoda mi strasznie Trenta, bo uważam go za niezwykle pożytecznego zawodnika, ale liczę się wynik na tu i teraz, a u Garyego w ogóle z grą ostatnio gorzej, a Gafford gra całkiem sporo i jest stosunkowo młody, więc za rok pewnie będzie u mnie dalej w składzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 (edytowane) Jacyś chętni na Walla? Nie oczekuję wiele. Edit: Dobra sam sobie zrobiłem ten trade. Możecie pobierać z FA. Edytowane 27 Kwietnia 2021 przez Tocheck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Tocheck napisał: Jacyś chętni na Walla? Nie oczekuję wiele. Edit: Dobra sam sobie zrobiłem ten trade. Możecie pobierać z FA. Kurde ze dwa dni liczyłem jak tu zmieścić Rosea w salary, ale się nie zdecydowałem. Bardzo dobry ruch, niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 W dniu 27.04.2021 o 06:30, Tocheck napisał: Jacyś chętni na Walla? Nie oczekuję wiele. Edit: Dobra sam sobie zrobiłem ten trade. Możecie pobierać z FA. Dzięki za Walla Obaczę w przyszłym sezonie na co stać jego i Klaya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 21 godzin temu, Alonzo napisał: Dzięki za Walla Obaczę w przyszłym sezonie na co stać jego i Klaya. trochę przeszacowałeś jego wartoś ale tak to już jest - choć szkoda trochę tych dolków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi