RonnieArtestics Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Mam ciekawa ale nie przekonującą mnie do końca ofertę za Normana Powella. Robi 47,85 last month. Ktoś coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Panowie do oddania mam Garyego Trenta Jr. Jak wiemy wrocil juz CJ, wiec minuty mlodego Grzesia pojda w dół. Jest on po sezonie rfa i biorac pod uwage sytuacje finansową "ekipy portlandzkiej" najprawdopodobniej odejdzie tam gdzie dostanie starting five i za pewne +70 milionów dolarów, a sc bedzie mial ponizej 30 fp. Jak co roku dodatkowo na handel mam moj pick 2021. Oferta dla tankerow, bo oczekuję w zamian duzej ilości fp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Jakaś tabela ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Siebie wyciąłęm, bo żal patrzeć, hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 "Wysłucham ofert za wszystkich." GM NOP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 (edytowane) Jacyś chętni na Shaia? Dorzucę Tillmana jeszcze jak ktoś będzie zainteresowany.. Edytowane 28 Marca 2021 przez Tocheck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Ok. Mamy deal. Fred VanVleet + Isiah Roby do mnie Shai + mój pick 22 do Tryczka Jordan Poole out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 1 godzinę temu, Tocheck napisał: Ok. Mamy deal. Fred VanVleet + Isiah Roby do mnie Shai + mój pick 22 do Tryczka Jordan Poole out. Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 @blaugrana w końcu poprawnie ogarnąłeś tabelkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Rozważę każdą ofertę wzmacniającą mnie na końcówkę tego sezonu - do oddania m.in. pick 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 @Tocheck @cvbe Ktorys zainteresowany Olynykiem czy dropowac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Dropowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Malik Beasley+pick 2022 za coś z produkcją tylko na ten sezon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Knicks - Pelicans Do Knicks: Enes Kanter Do Pelicans: Malik Beasley Deal jest klepnięty na Yahoo, więc tutaj Pablo nie musi potwierdzać, ale żeby przeszedł to proszę @t_omko jednocześnie z przyklepaniem go, o zrzucenie ode mnie Jeffa Greena. No i w miarę możliwości,gdyby udało się dzisiaj klepnąć to by była bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Jak ktoś chce CP3, to oddam tanio. Rozważę oferty za P. Georga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Oddam przyszłoroczny pick za 15-tkę, robiącą ~30, która i tak się Wam nie przyda za rok bo będzie miała za wysoką pensję a pick zostanie w kieszeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Przypominam się z pickiem,mogę przyjąć max 15 Te 15tki będą za 2 miesiące ważyć po 30 i będą Wam zbędne a pick zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Knicks - Magic Do Knicks: Tony Bradley Do Magic: Alex Caruso, pick Knicks 2022 @Tecu Prosiłbym o szybką akceptację @t_omko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 1 minutę temu, cvbe napisał: Knicks - Magic Do Knicks: Tony Bradley Do Magic: Alex Caruso, pick Knicks 2022 @Tecu Prosiłbym o szybką akceptację @t_omko Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi