cvbe Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Kupię SF bo właśnie zobaczyłem, że Giannis i Covington nie dostali SF i nie mam żadnego poza Windlerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 6 godzin temu, cvbe napisał: Kupię SF bo właśnie zobaczyłem, że Giannis i Covington nie dostali SF i nie mam żadnego poza Windlerem Zapraszam na pm, gwiazdka (tzn SF) może do Ciebie przyjść już dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 sprzedam Kembe Walkera. GM Kings. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 @piotreksuper przejmuje Rubio ja dostaje w zamian Kemba + 10$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 12 minut temu, RonnieArtestics napisał: @piotreksuper przejmuje Rubio ja dostaje w zamian Kemba + 10$ potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Wymiana z @blaugrana do Phoenix leci Bam do SA - Hachimura + pikBuły + pik Phoenix2021 na Fa leci Cusins @blaugrana potwierdz wymiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 nawet tanio ten bam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 E, a Tryczek płacze, że przepłacił, to ja już nie wiem, mogłem jeszcze chcieć do tego Wisemana w takim razie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 32 minuty temu, blaugrana napisał: E, a Tryczek płacze, że przepłacił, to ja już nie wiem, mogłem jeszcze chcieć do tego Wisemana w takim razie;) Mógł o wiele taniej kupić Russella mvp Westbrooka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 32 minuty temu, blaugrana napisał: E, a Tryczek płacze, że przepłacił, to ja już nie wiem, mogłem jeszcze chcieć do tego Wisemana w takim razie;) Wydaje mi się ze dałem dużo. Za taka paczkę @antek chciał mi oddać 1/2 składu i pewnie były by większe szanse by wygrać. 1 minutę temu, antek napisał: Mógł o wiele taniej kupić Russella mvp Westbrooka Fakt - nieco taniej ale gdyby ten Westbrook był o 2/3 lata młodszy. Godzinę temu, blaugrana napisał: OK Potwierdz na yahoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Pytanie dlaczego ktokolwiek chciałby oddawać Bama? On gdzieś się wybiera za rok? Wesołych Świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 (edytowane) Moim zdaniem lepszy pod zwycięstwo w tym roku bedzie Vucevic niż Adebayo, tryczek jak zmienisz zdanie to daj znać ;] Edytowane 26 Grudnia 2020 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Ligę to się wygra mając Westbrooka, proszę uwolnijcie mnie od tegoż bo jak nie to będę musiał Was wszystkich pokonać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Hachimura w tym roku zrobi więcej fp niż Bam, a tu do tego jeszcze dwa picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 15 minut temu, blaugrana napisał: Hachimura w tym roku zrobi więcej fp niż Bam, a tu do tego jeszcze dwa picki To już chyba ja prędzej wygram ligę Pamiętajmy, że w Wizards jest na tą chwilę na obwodzie Beal z Westbrookiem, więc "trochę" touches ten tandem zabierze A propo tradeu Bama, jak tylko napisałem o rebuildingu to pół ligi napisało do mnie w sprawie Jokicia, tak jakbym o niczym innym nie marzył jak o sprzedaży 25letniego top5 ligi jako początek przebudowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Hachimura to ten samurai co nie gra i połowe rookie sezonu też nie grał a w przyszłym Dani go wywali na stałe z piątki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 1 minutę temu, Tizz napisał: Hachimura to ten samurai co nie gra i połowe rookie sezonu też nie grał a w przyszłym Dani go wywali na stałe z piątki? Tak to ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Na szczęśćie Tryczek obiecał mi Killiana, jak Hachmura nie dobiję do 40, więc może nie będzie najgorzej z tym dealem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Jeśli ktoś z tankujących lubi potencjał Nesmitha i/lub Greena z Mavs, to zapraszam — chętnie ponegocjuję. Cena nie będzie wygórowana. Ja mam kłopoty z rotacją przy kontuzjach Moranta i Kevina Portera. Dajcie znać, na pewno odpowiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi