barcalover Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Ja doszacowałem i się wyprztykałem. Ale jest 3 rookies, wiec może któryś wypali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Kurde za hamptona i bane’a leciały niezle sumy jak na fakt ze na nich bedzie trzeba z dwa lata poczekać pewnie. Chciałem ich obu ale myślałem ze 5-10$ styknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Nigdy nie wiadomo, ile trzeba będzie czekać, a uznałem, ze akurat jest kilku graczy, na których warto kasę wydać. W najgorszym razie się zrzuci po 2 miesiącach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 3 godziny temu, RonnieArtestics napisał: Przegrałem campazzo o 6$ a chciałem mu dać te 10 Więcej. Qrde ja mu obniżyłem pensje i jak zobaczyłem za ile poszedł w fbx 2 to się zdziwiłem ze mi wpadł za to ktoś mi dort’a podprowadził !!! 3 godziny temu, barcalover napisał: Nigdy nie wiadomo, ile trzeba będzie czekać, a uznałem, ze akurat jest kilku graczy, na których warto kasę wydać. W najgorszym razie się zrzuci po 2 miesiącach Chciałbym mieć tyle cierpliwości co Ty:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Wszyscy nadal poniżej progu, składy aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 15 minut temu, t_omko napisał: Wszyscy nadal poniżej progu, składy aktualne. Fajny ten twój skład, chyba śmiało można powiedzieć że największa przebudowa ever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 22 minuty temu, t_omko napisał: Wszyscy nadal poniżej progu, składy aktualne. U mnie brakuje Aarona Nesmitha Poza tym wszystko się zgadza. Dzięki za aktualizację! 58 minut temu, evitacre napisał: Chciałbym mieć tyle cierpliwości co Ty:)))) To tylko założenie, nie jestem niestety jeszcze wystarczająco cierpliwy i różnie się to może skończyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 6 godzin temu, marzec napisał: Fajny ten twój skład, chyba śmiało można powiedzieć że największa przebudowa ever Jest jeszcze jeden projekt do zrealizowania... Pozyskanie 13 picków i wygranie ligi rookowcami... tylko trzeba poczekać na odpowiedni draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 @Alonzo wyczyść skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 19 minut temu, TryczekSzukarek napisał: @Alonzo wyczyść skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Panowie Macie szansę pozyskać mvp ligi Russella Westbrooka, nie będę ukrywać, że dwóch GMow się mocno o niego bije, bo to gwarant blisko 70 fppg w każdym meczu. Piszę, żeby później nie było krzyku, że "darmo oddany", "dałbym trzy razy więcej" etc. Skrzynia czysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 2 godziny temu, antek napisał: Panowie Macie szansę pozyskać mvp ligi Russella Westbrooka, nie będę ukrywać, że dwóch GMow się mocno o niego bije, bo to gwarant blisko 70 fppg w każdym meczu. Piszę, żeby później nie było krzyku, że "darmo oddany", "dałbym trzy razy więcej" etc. Skrzynia czysta. Poczekaj do jutra zobaczę czy zmieszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Buła czy ty przypadkiem tym Kuzynem salary nie przekroczyłeś? Tak na szybko patrzę czy jakiś wcześniejszy ruch przeoczyłem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 (edytowane) Deal New York - Atlanta Do Nowego Jorku: Draymond Green, Dario Sarić, 10$ Do Atlanty: Julius Randle, Luka Samanić @buła Zwalniam wcześniej Jeffa Greena i Wesa Matthewsa Edytowane 14 Grudnia 2020 przez cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 potwierdzam deal z cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 (edytowane) Wymiana z Tizz do Gruzzlies - Allen Jarrett do Suns - Jalen Smith + pikSuns21 @Tizz potwierdzi i pewnie napisze kogo wyrzuca. Edytowane 16 Grudnia 2020 przez TryczekSzukarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 47 minut temu, TryczekSzukarek napisał: Allan Jarrett Kto to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 3 minuty temu, Tecu napisał: Kto to? Allen - iphon sam sobie wybrał imię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 3 godziny temu, TryczekSzukarek napisał: Wymiana z Tizz do Gruzzlies - Allen Jarrett do Suns - Jalen Smith + pikSuns21 @Tizz potwierdzi i pewnie napisze kogo wyrzuca. Z moich szybkich wyliczeń musi to być: a) duet Eric Gordon &Nerlens Noel b) jeden gość od Mylesa Turnera w górę rostera. Jakby nie patrzeć duzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 22 godziny temu, TryczekSzukarek napisał: Wymiana z Tizz do Gruzzlies - Allen Jarrett do Suns - Jalen Smith + pikSuns21 @Tizz potwierdzi i pewnie napisze kogo wyrzuca. potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi