SlaKB Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 6 minut temu, julekstep napisał: Tylko ze AI 2 campy temu to byl case gdzie bylo z czego spadac a nie bylo za bardzo gdzie rosnac (bo on tam mial jakos okolice 100 w 5 roznych skillach bodajze :P) Mógł rozwijać inne skille, a dwa campy z rzędu leciał, z czego przy pierwszym razie miał chyba ok. 60 Ale to wiadomo, wróżenie z fusów, różnie może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 11 minut temu, SlaKB napisał: Mógł rozwijać inne skille, a dwa campy z rzędu leciał, z czego przy pierwszym razie miał chyba ok. 60 Ale to wiadomo, wróżenie z fusów, różnie może być miał 51 i poleciał o 13 w tym roku 46 i też o 13 (ale potencjał wzrósł! ) a mówimy jednak o grajku z topu, który miał punkty skumulowane w wybranych skillach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 (edytowane) 4 godziny temu, julekstep napisał: zresztą core Magic powinien osiągnąć swój peak za 2-3 lata, czyli Mookie tu średnio pasowa Tak samo jak mój core Mookie starter -> Deron QO po sezonie -> za 2 campy Deron wskakuje do s5 jako grajek na poziomie obecnego Mookiego Btw. Dell świetnie się spisuje jako starter. Edytowane 22 Lipca 2020 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Dzień 64 (na pierwszym miejscu goscie) Kings 130 - Suns 111 play-by-play Celtics 93 - Spurs 115 play-by-play Nets 107 - Pistons 136 play-by-play Rockets 86 - Pacers 110 play-by-play 76ers 117 - Warriors 93 play-by-play Bucks 118 - Hornets 121 play-by-play Lakers 90 - Sonics 101 play-by-play Magic 115 - Hawks 120 play-by-play Cavaliers 97 - Jazz 121 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Vlade Divac (Sonics) - 7 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 (edytowane) Marc Gasol jak Jokic 24/10/8. Bibby zawodnikiem meczu Edytowane 22 Lipca 2020 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Całkiem mi się podoba to jak rozmieniłem Hughesa i Wade'a - nie było w tym żadnego planu, ale mam wrażenie że na ten moment mam sporo groźniejszą drużynę W próbnych simkach jedyne Mistrzostwa jakie udawało mi się zdobywać to z miejsc 5-7 przed PO, więc upatruję w tym swoją szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 5 godzin temu, cvbe napisał: Całkiem mi się podoba to jak rozmieniłem Hughesa i Wade'a - nie było w tym żadnego planu, ale mam wrażenie że na ten moment mam sporo groźniejszą drużynę W próbnych simkach jedyne Mistrzostwa jakie udawało mi się zdobywać to z miejsc 5-7 przed PO, więc upatruję w tym swoją szansę Jednak przyszłościowo patrząc to ta wymiana Hughesa na Jonesa trochę słaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 2 minuty temu, SlaKB napisał: Jednak przyszłościowo patrząc to ta wymiana Hughesa na Jonesa trochę słaba No z tym, że to nie wymiana Hughesa na Jonesa a Hughesa na 4 graczy do najlepszej szóstki w drużynie Poza tym w tej lidze nie chce mi się grać przyszłościowo, już za dużo mam takich fantasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 6 godzin temu, cvbe napisał: Całkiem mi się podoba to jak rozmieniłem Hughesa i Wade'a - nie było w tym żadnego planu, ale mam wrażenie że na ten moment mam sporo groźniejszą drużynę W próbnych simkach jedyne Mistrzostwa jakie udawało mi się zdobywać to z miejsc 5-7 przed PO, więc upatruję w tym swoją szansę Nie ma za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Dzień 65 (na pierwszym miejscu goscie) Trailblazers 108 - Pacers 95 play-by-play Nets 89 - Mavericks 113 play-by-play Spurs 102 - Knicks 111 play-by-play Celtics 92 - 76ers 121 play-by-play Hawks 113 - Cavaliers 110 play-by-play Grizzlies 92 - Raptors 98 play-by-play Suns 133 - Sonics 128 play-by-play Magic 101 - Hornets 99 play-by-play Warriors 109 - Clippers 101 play-by-play Wizards 108 - Bulls 89 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Sixers i Knicks się niebezpiecznie rozhulali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Knicks to najlepsza defensywa simki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 11 minut temu, Krzemo napisał: Knicks to najlepsza defensywa simki Trochę mnie to dziwi, bo na pierwszy rzut oka tacy Sixers mają lepszy defensywnie skład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 35 minut temu, SlaKB napisał: Sixers i Knicks się niebezpiecznie rozhulali Ani slowa o Blazers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 22 minuty temu, SlaKB napisał: Trochę mnie to dziwi, bo na pierwszy rzut oka tacy Sixers mają lepszy defensywnie skład. A gdzie tam w S5 Knikcs nie ma dziur, a i z ławki jest dobra defensywa. Czyste błoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 52 minuty temu, SlaKB napisał: Sixers i Knicks się niebezpiecznie rozhulali Sixers raczej po prostu zaczynają grać to co mieli. Knicks walą ponad stan -> ale to ekipa gdzie dwaj kluczowi gracze to pół-emeryci, więc 1 kontuzja i nara (case jak u Cavs - ale emeryci Cavs mocniejsi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 20 minut temu, Qcin_69 napisał: Ani slowa o Blazers? Ale oni są ostatni na zachodzie więc o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 (edytowane) 2 minuty temu, Krzemo napisał: A gdzie tam w S5 Knikcs nie ma dziur, a i z ławki jest dobra defensywa. Czyste błoto dziur nie ma - ale tbh poza Hakeemem i Scottem to cała reszta jest co najwyżej niezła w D - żadne kozaki w 76ers z Horrym w s5 masz 4ech defensywnych kozaków i niezłego Kobiego Edytowane 22 Lipca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 1 minutę temu, Krzemo napisał: A gdzie tam w S5 Knikcs nie ma dziur, a i z ławki jest dobra defensywa. Czyste błoto A w Sixers albo Warriors są dziury? Teraz, julekstep napisał: dziur nie ma - ale tbh poza Hakeemem i Scottem to cała reszta jest co najwyżej niezła w D - żadne kozaki No i Hakeem mimo całej zajebistosci w D też jest już trochę słabszy niż w prime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 (edytowane) 3 minuty temu, julekstep napisał: dziur nie ma - ale tbh poza Hakeemem i Scottem to cała reszta jest co najwyżej niezła w D - żadne kozaki Billups i Fox dają radę, Evans to mega zbierający 3 minuty temu, SlaKB napisał: A w Sixers albo Warriors są dziury? Jakieś widać są skoro Knikcs są najlepsi w def. 3 minuty temu, SlaKB napisał: No i Hakeem mimo całej zajebistosci w D też jest już trochę słabszy niż w prime Jasne, ale to dalej TOP10 C. 3 minuty temu, julekstep napisał: w 76ers z Horrym w s5 masz 4ech defensywnych kozaków i niezłego Kobiego Ale lipa z ławki No i przede wszystkim jest GM, który kuma jak to poukładać. To są te niuanse, truskawka na torcie Edytowane 22 Lipca 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi