Krzemo Opublikowano 4 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Blaylock to czołowy PG, ranking Krzema nie kłamie. Magic przyfarcili, że dostali go z Raptors za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 (edytowane) 5 minut temu, ignazz napisał: Mookie gra potężny sezon. To samo Nocioni. W sumie to kazdy swoje doklada. Team Basketball 100% - czyli skonczy sie bez all-starow, ale za to z mistrzostwem 2 minuty temu, Krzemo napisał: Blaylock to czołowy PG, ranking Krzema nie kłamie. Magic przyfarcili, że dostali go z Raptors za darmo. W top 10 swoich pozycji mialem chyba 3 grajkow, ale strzelam ze Martin i Nocioni nie byli daleko poza. Plus Okur to pewnie najlepszy all-around rezerwowy ligi Edytowane 4 Lipca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Wygrałeś druga polowe 6 punktami. W hokeju miałbyś kłopot. Jamison gdzieś się wybiera ze się tak pokazał? 15 wizyt na linii wolnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 8 minut temu, january napisał: Ciechociński sprzedawca nadziei bezczelnie jakieś zagrywki z Morrisonem na PF + Gasol zgwałcił Bargnaniego, ale reszta moich kasztanów nie zawiodła, towariiszu Podkolzin. Adam od początku sezonu pełni ważna role jako s4 i niejednego superstara wyjaśnił- gdy patrzę po cyfrach to przypomina mi prime Dante Exuma, gdy tez mimo mało wystrzałowego boxscora dał się poznac jako plaster na Hardena i najszybszy pierwszy krok w lidze 2 minuty temu, ignazz napisał: Wygrałeś druga polowe 6 punktami. W hokeju miałbyś kłopot. Jamison gdzieś się wybiera ze się tak pokazał? 15 wizyt na linii wolnych? Jamison dobry wafel, szkoda ze Bynum mi wypadł na kilka spotkań bo byśmy powalczyli o PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Ogólnie to serdecznie dziękuje za zaproszenie do tej uroczej gierki. Ma swój urok i jest miła. Śmieszy mnie tylko to ze czekam na wieczór nawet jak Heat nie grają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 47 minut temu, julekstep napisał: W sumie to kazdy swoje doklada. Team Basketball 100% - czyli skonczy sie bez all-starow, ale za to z mistrzostwem W top 10 swoich pozycji mialem chyba 3 grajkow, ale strzelam ze Martin i Nocioni nie byli daleko poza. Plus Okur to pewnie najlepszy all-around rezerwowy ligi Ja wiem, że masz traumę odnośnie mistrzostw, ale generalnie na misia masz szansę takie jak żyd w okupacji, to że w RS wygrasz 55 meczów nic nie zmienia, serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 (edytowane) 4 minuty temu, SlaKB napisał: Ja wiem, że masz traumę odnośnie mistrzostw, ale generalnie na misia masz szansę takie jak żyd w okupacji, to że w RS wygrasz 55 meczów nic nie zmienia, serio Nie gadam z GMami teamow z WR ponizej 60% ('o przyganial kociol garnkowi' odnosnie mistrzostw nie wspomne) Sorry! Edytowane 4 Lipca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 (edytowane) Dzień 33 (na pierwszym miejscu goscie) Heat 135 - Bucks 127 play-by-play Wizards 116 - Raptors 100 play-by-play Pistons 120 - Hornets 118 play-by-play Bulls 63 - Celtics 70 play-by-play Cavaliers 111 - Magic 110 play-by-play Grizzlies 138 - Kings 128 play-by-play Suns 137 - Trailblazers 105 play-by-play 76ers 122 - Mavericks 79 play-by-play Nets 103 - Knicks 107 play-by-play Jazz 119 - Hawks 112 play-by-play Warriors 106 - Timberwolves 133 play-by-play Spurs 108 - Nuggets 113 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Monta Ellis - MIL - 7 days James Worthy - MIL - 37 days Rajon Rondo - PTB - 8 days Andrea Bargnani - PTB - 8 days Antoine Walker - SAS - 2 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu 6 minut temu, Krzemo napisał: Rajon Rondo - PTB - 8 days Andrea Bargnani - PTB - 8 days A Bynum zdrowy od 2 spotkań i nie gra @Qcin_69 Edytowane 5 Lipca 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 (edytowane) Bardzo brutalny mecz w Milwaukee. Niestety zakończony urazami Jamesa i Monty ale tam brutalności było sporo. Hill i Finley i Dee co chwile na linii wolnych tak samo jak LaMarcus. Za faule wylecieli Sheed i Iggy. Brutalny mecz. Edytowane 5 Lipca 2020 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 W końcu jakis łatwy win. Po takich potęgach jak bucks, z którymi nie miałem szans to miła odmiana. Który tam all starem miał byc? Blaylock? Pfff... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Ale strzelanina w Bostonie Łukasz Koszarek by się tam odnalazł! @Krzemo zaraz Bynum wróci, myślałem ze jeszcze choruje, ale pora na powrót potwora szkoda ze Włoch mi wypadł i Rondo no ale cóż, konkurencja musi stosować agresywna grę żeby mnie wyjebac z PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 34 minuty temu, Krzemo napisał: Rajon Rondo - PTB - 8 days Andrea Bargnani - PTB - 8 days Phoenix Bad Boys Suns. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Myśle ze do zaakceptowania jest posadzenie gracza bo idzie wymiana która jezeli nie nastąpi wywoła cut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 (edytowane) Zaczekajcie z tym Ilgauskasem bo nie wiem jak wygląda a potrzeba mi centra - wieczorem zerknę Edit: c***, za późno Edytowane 5 Lipca 2020 przez cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Dzień 34 (na pierwszym miejscu goscie) Raptors 85 - Cavaliers 103 play-by-play Bucks 88 - Nets 112 play-by-play Hawks 108 - 76ers 105 play-by-play Warriors 116 - Jazz 112 play-by-play Magic 108 - Sonics 95 play-by-play Knicks 103 - Celtics 84 play-by-play Lakers 110 - Nuggets 105 play-by-play Suns 121 - Timberwolves 129 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: George Muresan - STL - 8 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Po Tarpleya zgłosili się (w nawiasach miejsce na liście waivers): Heat (22), Knicks (8), Warriors (3), Cavs (7). Roy Tarpley trafia do Warriors @geniuz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 47 minut temu, Krzemo napisał: Po Tarpleya zgłosili się (w nawiasach miejsce na liście waivers): Heat (22), Knicks (8), Warriors (3), Cavs (7). Roy Tarpley trafia do Warriors @geniuz Też się zgłosiłem więc Tarpley trafia do Warriors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 dzis porannej simki niet 11 minut temu, cvbe napisał: Też się zgłosiłem więc Tarpley trafia do Warriors nawet tego nie forwardowalem do reszty widzac zgloszenie GSW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Teraz, january napisał: wut? lockout! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: dzis porannej simki niet Cała Polska czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi