MarcusCamby Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Teraz, julekstep napisał: akurat historycznie to Hornets są największymi kasztanami simki Ale Camby znany jest z tego, że niezależnie od okoliczności gra o wynik i zaszczepiłem u chłopaków gen zwycięstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Dzień 10 (na pierwszym miejscu goscie) Mavericks 69 - 76ers 103 play-by-play Suns 148 - Pistons 139 play-by-play Heat 80 - Jazz 108 play-by-play Magic 103 - Wizards 86 play-by-play Rockets 103 - Nuggets 93 play-by-play Raptors 85 - Hornets 118 play-by-play Timberwolves 98 - Warriors 112 play-by-play Lakers 108 - Kings 109 play-by-play Celtics 85 - Cavaliers 104 play-by-play Trailblazers 81 - Spurs 105 play-by-play Bucks 86 - Clippers 111 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 wieści z ostatniej chwili: Chris Webber nadal gra dla Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 (edytowane) 9 minut temu, eMeS napisał: wieści z ostatniej chwili: Chris Webber nadal gra dla Magic nie chce mi się szukać -> ale kiedyś czytałem tu piękne zdanie o Webberze, Smithie i kiblu btw - pamiętam daaaawne czasy (z Paytonem i Ronem Harperem w back-courcie) jak w Magic nie było jednego sensownego trójkowicza -> teraz mam 100, 100, 98, 97, 89, 81, 72 a w ścisłej 7-osobowej rotacji tylko Smith i Perk nie potrafią w trójki Edytowane 23 Czerwca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 (edytowane) Godzinę temu, julekstep napisał: Suns 148 - Pistons 139 Edytowane 23 Czerwca 2020 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Który współczynnik odpowiada za osobiste? Jumpshot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Hey komisze. injures 1 znaczy ze wraca do składu po porannym meczyku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 To król bloków wraca wieczorem a rano MVP. Niestety Philly jeszcze bez lidera. 16 minut temu, Krzemo napisał: Tak. @Krzemo wyczyść skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Dzień 11 (na pierwszym miejscu goscie) Jazz 114 - Spurs 106 play-by-play Trailblazers 93 - Hawks 101 play-by-play Pistons 117 - Celtics 105 play-by-play Timberwolves 93 - Wizards 119 play-by-play Nuggets 98 - Clippers 90 play-by-play Nets 102 - Bulls 81 play-by-play Warriors 97 - 76ers 104 play-by-play Knicks 94 - Lakers 99 play-by-play Cavaliers 111 - Rockets 101 play-by-play Mavericks 113 - Magic 127 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Przyjrzałem się nabytkom 76ers. Horry za 1.200.000 o statystykach graczy 16.000.000 i Kobe poza LBJ najlepszy gracz średniego pokolenia robią pod górkę innym zespołom. Chyba ten system nagradzania wyników jest ciut za mocny. Smutne to Star power jest gdzie mimo dowalenia w Heat S5 najpierw idą gracze 76ers pitem długo długi nic i gdzieś tsm mój drugi gracz czyli Finley po scrolowaniu tabelki Overkill jak cholera. To trzeba zdelegalizować. Takie to Golden z Durantem jest. i jeszcze fart ze x2 gram z 76ers bez lidera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Dzień 12 (na pierwszym miejscu goscie) Spurs 116 - Bulls 92 play-by-play Nuggets 77 - Pistons 132 play-by-play Jazz 117 - Bucks 91 play-by-play Wizards 103 - Nets 86 play-by-play 76ers 117 - Heat 115 play-by-play Trailblazers 92 - Magic 129 play-by-play Mavericks 123 - Hawks 141 play-by-play Kings 132 - Timberwolves 102 play-by-play Lakers 110 - Cavaliers 100 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Malone po tych c***owych campach całkiem niezłe wejście w sezon, w pierwszych 10 meczach 25,5/14,1/4,7/2,1 na bardzo dobrych skutecznościach, za szybko został pogrzebany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Terminarz i kolejność meczów tutaj nie ma żadnego znaczenia? Bo trochę śmiesznie, że mam 4 rozegrane mecze, a julek - 11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 3 minuty temu, BMF napisał: Terminarz i kolejność meczów tutaj nie ma żadnego znaczenia? Bo trochę śmiesznie, że mam 4 rozegrane mecze, a julek - 11. kalendarz simkowy to trochę mem mój faworyt z tego sezonu to i tak Bulls grający pierwszy mecz w day 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Dobrze, że zapomniałem zmienić taktyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Ładne meczycho z OT w Miami. Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zanosi sie na dwa picki w top5:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 13 godzin temu, ignazz napisał: Przyjrzałem się nabytkom 76ers. Horry za 1.200.000 o statystykach graczy 16.000.000 i Kobe poza LBJ najlepszy gracz średniego pokolenia robią pod górkę innym zespołom. Chyba ten system nagradzania wyników jest ciut za mocny. Smutne to Star power jest gdzie mimo dowalenia w Heat S5 najpierw idą gracze 76ers pitem długo długi nic i gdzieś tsm mój drugi gracz czyli Finley po scrolowaniu tabelki Overkill jak cholera. To trzeba zdelegalizować. Takie to Golden z Durantem jest. i jeszcze fart ze x2 gram z 76ers bez lidera. Kittels zarabia jak rols gra jak ss ... ale tu pochwalić trza za zaoferowanie umowy takiej a nie innej, gdyby mnie było stać bym nie zwlekał nawet chwili żeby mu przedłożyć nawet x2 większą kaskę ... w sumie ciekawe że nikt inny nie wyłożył takiej kaski A słowem co do grafiku, to ciekawe tutaj mamy rozbieżności, jedne ekipy 5 spotkań rozegranych inne już naście ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 (edytowane) 3 godziny temu, elwariato napisał: Kittels zarabia jak rols gra jak ss ... ale tu pochwalić trza za zaoferowanie umowy takiej a nie innej, gdyby mnie było stać bym nie zwlekał nawet chwili żeby mu przedłożyć nawet x2 większą kaskę ... w sumie ciekawe że nikt inny nie wyłożył takiej kaski A słowem co do grafiku, to ciekawe tutaj mamy rozbieżności, jedne ekipy 5 spotkań rozegranych inne już naście ... Rok temu grał u mnie później u Ciebie za LLE 1,2mln, w mojej drużynie przypakował na campach ale abstrahując od tego nawet bez tych campów zjadła rywali z wyższymi kontraktami. Czyli już wtedy przed progresem zasugiwał na więcej niż LLE. A teraz też fart 76ers. Edytowane 25 Czerwca 2020 przez gimmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi