P_M Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Teraz, Koelner napisał: Twoja ekipa stawi się na mecz . u mnie być może stawi się Amaechi który lubi brać wspólne prysznice ale dla reszty chłopaków jest za dużo atrakcji po drodze. Woods i Miles w ręku z arsenałem broni od Telfaira i blantem w drugiej ręce woli pewnie oglądać walki psów . brakuje mi jeszcze jakiegoś Białasa do ekipy Twoj 1 Ameachi wystarczy, że zagra post up tyłem do kosza i wszyscy moi zawodnicy uciekną, bo pomyśla, że to początek najnowszej produkcji redtube'a, w której nie chcą brać udziału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 1 posiadanie post up w ofensywie na Collinsa/Amaechi'ego sprawi, że center będzie jeszcze bardziej płochliwy bonus na dalszą część meczu w obronie a co do Udoha to zajebiście broni, więc dobrze będzie się nadziewać na niego XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 6 minut temu, P_M napisał: wszyscy moi zawodnicy uciekną, bo pomyśla, że to początek najnowszej produkcji redtube'a, w której nie chcą brać udziału no widzisz, a taki Adam Morrison mógłby zrobić karierę jako dostawca pizzy z lat 70-tych bo jak to się mówi - ten wąs nie jedną pizdą by trząsł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 (edytowane) 1 minutę temu, eF. napisał: ten wąs nie jedną pizdą by trząsł jaki ATF takie grepsy Edytowane 10 Czerwca 2020 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 12 minut temu, Lu- napisał: No, jeśli widzisz Lance'a w którejkolwiek wersji w ATF, to szczerze zazdroszczę, że już jesteś w tak dobrej fazie, a długi weekend jeszcze się nie zaczął. Imho są po prostu dużo gorsi gracze do wybrania a jeszcze trochę rund zostało Wiec sam rozumiesz. Poza tym ja już od kilku godzin mam weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 3 minuty temu, blackmagic napisał: Imho są po prostu dużo gorsi gracze do wybrania a jeszcze trochę rund zostało Wiec sam rozumiesz. Poza tym ja już od kilku godzin mam weekend ale masz świadomość, że wybieramy zawodnika za jeden sezon i nie możemy wziąć pięciu Ostertagów? Odnośnie rzekomo dobrego Lance'a: - FG na poziomie 37,5%? Ok, obleci; - 17 % za 3 przy sporej próbce? No to jest rarytas prawie jak cycki osiemnastolatki (Jason Collins nie lubi tego); - FT - 62%? Ok, obleci, ale jak na shootera słabo; - 2,1 TO na 26 minut grania od gościa, który jest SG? Biorę. - TS - niecałe 42% - VORP - minus 1.0 - PER - niecałe 9 - ORTG: 85 do tego injury prone + pojeb + pewny cancer (a tego adv stats nie liczą). Dlatego trudno mi się zgodzić, że są w ogóle gorsi gracze do wybrania, a dużo gorsi? C'mon, z ciekawości napisz na priv kto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 1 minutę temu, rw30 napisał: jaki ATF takie grypsy wiadomo a tak swoją drogą, poszukiwanie kasztanów uzmysławia Ci, że taki Sviatoslav Mykhailiuk to naprawdę fajny gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 to ATF powinnozostać nazwane imieniem Hinkiego imho, warto docenić wirtuoza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 9 minut temu, polishllama69 napisał: to ATF powinnozostać nazwane imieniem Hinkiego imho, warto docenić wirtuoza Drużyna Hinkiego Nasze drużyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 10W 76ers mówią cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 1 minutę temu, polishllama69 napisał: 10W 76ers mówią cześć Nie mam żadnego gracza z dodatnim Win share, więc nie wiem skąd w ogóle pomysł o jakimkolwiek W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 (edytowane) na koniec można zrobic podsumowanie, ciekawe kto bedzie miał najwiecej winshares Edytowane 10 Czerwca 2020 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 3 minuty temu, polishllama69 napisał: na koniec można zrobic podsumowanie, ciekawe kto bedzie miał najwiecej winshares @lorak na pewno pokusi się o analizę statystyczną składów i powie nam, kto wygrał, czyli przegrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 7 minut temu, P_M napisał: @lorak na pewno pokusi się o analizę statystyczną składów i powie nam, kto wygrał, czyli przegrał to weź Jordana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 1 minutę temu, Koelner napisał: to weź Jordana Chytruz wziął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 37 minut temu, P_M napisał: Drużyna Hinkiego Nasze drużyny Kurna, czekałem dłuższą chwilę aż mi się filmik wgra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 10 minut temu, cvbe napisał: Kurna, czekałem dłuższą chwilę aż mi się filmik wgra musisz mieć lagi , poczekaj dłużej mi się wgrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Przyznam szczerze, że kusiło mnie by stanąć do zabawy, tylko po to by wziąć w drugiej rundzie Kobe 2010 i wrzuci 6/24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 @BMF W sumie ten Draft przypomina budowę twojego zespołu w Begm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Pick za godzinę bo mam tabakę w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi