lorak Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 tak patrzę na ten draft i on wymaga lepszego przygotowania niż normalny ATF. szacun chłopaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 (edytowane) 46 minut temu, lorak napisał: tak patrzę na ten draft i on wymaga lepszego przygotowania niż normalny ATF. szacun chłopaki. Nie jest łatwo, tu niczego nie da się naciągnąć, każda zaleta jest wyciagana na wierzch, weźmiesz gościa o kulach to Ci powiedzą, że ma zajebisty standing reach i wszystko zablokuje... Edytowane 10 Czerwca 2020 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Shit, Lyncha planowałem teraz brać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Lynch solidny pick, 3&D bez 3, ale coś tam pobroni. Teraz już w ogóle jest ciężko, tak od mniej więcej czwartej rundy można u większości zawodników dostrzec jakieś niewielkie plusy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 11 minut temu, BiałaCzekolada2.0 napisał: George Lynch 2005 @julekstep mój kandydat do S5 hehe / dobry pick, choć jak karpik zauważył - coś tam w obronie zagra, co nie zmienia faktu, że jest mocnym kasztanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 @Chytruz możesz w pierwszym poscie zupdateować składy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 18 minut temu, P_M napisał: @Chytruz możesz w pierwszym poscie zupdateować składy? Done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Panowie, patrząc po wyborach (Lance, Kobe) w ostatnich rundach zacznie brać zawodników z sąsiedniego ATF. You're better than that Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 19 minut temu, blackmagic napisał: Panowie, patrząc po wyborach (Lance, Kobe) w ostatnich rundach zacznie brać zawodników z sąsiedniego ATF. You're better than that Lance po odejściu z Pacers to był konkretny cancer - wprawdzie ma jakieś handles, ale kiepski strzelec, kiepski scorer, kiepski obrońca, debil i słabe decision-making. Bryant tutaj faktycznie ma pewnie nad average grajkiem większą przewagę niż miał nad average grajkiem w NBA gdy był w prime. ;] Karpik chyba na razie najgorzej. Tzn. najlepiej. Tzn. dobre picki. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 3 minuty temu, BMF napisał: Lance po odejściu z Pacers to był konkretny cancer - wprawdzie ma jakieś handles, ale kiepski strzelec, kiepski scorer, kiepski obrońca, debil i słabe decision-making. Bryant tutaj faktycznie ma pewnie nad average grajkiem większą przewagę niż miał nad average grajkiem w NBA gdy był w prime. ;] Karpik chyba na razie najgorzej. Tzn. najlepiej. Tzn. dobre picki. ;] W rotacji lakers byli gorsi gracze od lance jak pamietam. Nie był to kobe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 wybrać kasztanów niby jest łatwo ale wybrać z 41 game i 18 mpg to jest lekki przypał. trzeba głęboko szukać w kasztanlandi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 no, ten Udoh tez dobry tygrysek. jak mozna w ogole takie linie wyprodukowac w nba jak co niektorzy tu wybrani to serio nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 2 minuty temu, marzec napisał: no, ten Udoh tez dobry tygrysek. jak mozna w ogole takie linie wyprodukowac w nba jak co niektorzy tu wybrani to serio nie wiem Miałem początkowo inny typ, ale jal zobaczyłem na bref to nieskalane procesem myślowym spojrzenie, to wiedziałem, że to dobra decyzja! Poprowadził w końcu Rookie Giannisa do epickiego 15-67 bilansu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udoh był niezły w obronie - do tego Claxton i Anthony Carter na obwodzie, P_M tu buduje Celtics 2008. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Teraz, Chytruz napisał: Udoh był niezły w obronie - do tego Claxton i Anthony Carter na obwodzie, P_M tu buduje Celtics 2008. Chytry przede wszystkim liczy się indolencja w ataku. Moi nie wyjdą z dychy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 2 minuty temu, P_M napisał: Chytry przede wszystkim liczy się indolencja w ataku. Moi nie wyjdą z dychy:) przy naszych obrońcach to nawet Łukasz Koszarek bez lewego buta odpierdoliłby Jamesa Hardena . masz za mocny zespół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 3 minuty temu, P_M napisał: Chytry przede wszystkim liczy się indolencja w ataku. Moi nie wyjdą z dychy:) pls to nie jakis atf dla noobow gdzie mozna brac wymiataczy jednej strony tu trzeba miec two-way kozakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 3 minuty temu, Koelner napisał: przy naszych obrońcach to nawet Łukasz Koszarek bez lewego buta odpierdoliłby Jamesa Hardena . masz za mocny zespół Ja to widzę inaczej 6 minut temu, julekstep napisał: pls to nie jakis atf dla noobow gdzie mozna brac wymiataczy jednej strony tu trzeba miec two-way kozakow Przy piątej rundzie o to ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Teraz, P_M napisał: Ja to widzę inaczej Twoja ekipa stawi się na mecz . u mnie być może stawi się Amaechi który lubi brać wspólne prysznice ale dla reszty chłopaków jest za dużo atrakcji po drodze. Woods i Miles w ręku z arsenałem broni od Telfaira i blantem w drugiej ręce woli pewnie oglądać walki psów . brakuje mi jeszcze jakiegoś Białasa do ekipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Godzinę temu, blackmagic napisał: Panowie, patrząc po wyborach (Lance, Kobe) w ostatnich rundach zacznie brać zawodników z sąsiedniego ATF. You're better than that No, jeśli widzisz Lance'a w którejkolwiek wersji w ATF, to szczerze zazdroszczę, że już jesteś w tak dobrej fazie, a długi weekend jeszcze się nie zaczął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi