karpik Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) Czy ten ATF ma szansę się wyłożyć jeszcze przed pierwszym pickiem? W sumie to do all-worst na pewno taka akcja pasuje. @polishllama69 Edytowane 8 Czerwca 2020 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Josh Jackson ryzykowny wybór - ma szansę być tu jednym z solidniejszych scorerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Nom, z jedynką trochę bust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Biorąc Milta Palacio udało mi się załatwić kilka strategicznych spraw. Mam przede wszystkim lead ballhandlera i floor general w jednym, który charakteryzuje się kilkoma ważnymi umiejętnościami: - unathletic with no first step, - can't stretch the floor (33% z mid range i 16% 3P), - inability to create his own shot, - bad decision maker, - atrocious finisher. W wybranym sezonie grał 20,5 min. w Raptors i robił 4.4-1.7-3.1 na 39.2% TS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 O k****, to będzie gruby ATF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 14 minut temu, karpik napisał: Biorąc Milta Palacio udało mi się załatwić kilka strategicznych spraw. Mam przede wszystkim lead ballhandlera i floor general w jednym, który charakteryzuje się kilkoma ważnymi umiejętnościami: - unathletic with no first step, - can't stretch the floor (33% z mid range i 16% 3P), - inability to create his own shot, - bad decision maker, - atrocious finisher. W wybranym sezonie grał 20,5 min. w Raptors i robił 4.4-1.7-3.1 na 39.2% TS. qrwa już z 2 steal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Godzinę temu, julekstep napisał: Josh Jackson ryzykowny wybór - ma szansę być tu jednym z solidniejszych scorerów Godzinę temu, Chytruz napisał: Nom, z jedynką trochę bust. wziąłem stabilnego gracza, który nie jest rookie a jego bonusem jest to, że zagrał dużo minut, najważniejszymi jego cechami jest poor court vision cent stretch the floor bad decisions many turnovers negative win shares u mnie będzie grał point forwarda ułatwiając mi zadanie w poszukiwaniu "strzelców" jestem ciekaw kto zaryzykuje ostatni sezon KObasa, bo to też zajebisty tank commander XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 To jest prawdziwa sztuka, a nie jakieś post dżordany i lebrony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 2 minuty temu, polishllama69 napisał: wziąłem stabilnego gracza, który nie jest rookie a jego bonusem jest to, że zagrał dużo minut, najważniejszymi jego cechami jest poor court vision cent stretch the floor bad decisions many turnovers negative win shares u mnie będzie grał point forwarda ułatwiając mi zadanie w poszukiwaniu "strzelców" jestem ciekaw kto zaryzykuje ostatni sezon KObasa, bo to też zajebisty tank commander XD bitch please, Kobe nawet w farewell tour nie wskoczy przed takie hity jak smush, scal, czy big ollie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Interesujący wybór sezonu u Palacio - niby statystyczny peak, ale pod względem osiągnięć i impaktu to chyba jednak sezon wcześniej, gdzie doprowadził Cavaliers do 17 wygranych i LeBrona w drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 1 minutę temu, BMF napisał: Interesujący wybór sezonu u Palacio - niby statystyczny peak, ale pod względem osiągnięć i impaktu to chyba jednak sezon wcześniej, gdzie doprowadził Cavaliers do 17 wygranych i LeBrona w drafcie. to może zostać uznane za zwycięstwo przez innych Xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 jackson bust jednak, w ogole sie nie nadaje na to atf chyba za to 2 miszcz. bardzo prosimy o zdjecia filmy zaraz przy picku zebysmy nie musieli nic szukac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Będę smutny, jeśli Rondo nie pójdzie w pierwszej rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 kusił mnie jeszcze Knox, tutaj dostałbym zapewne silne poplecznictwo fanów, ale jednak szkoda tracić spota na rookasa XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Kurła, ale nie spoilerujmy XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) Milt Palacio podoba mi się. A przyznam, ze nie miałem go na liście. Taktycznie też mądrze rozegrane, bo wysokiego kołka zawsze się znajdzie. O niskiego trudniej. Myślę intensywnie nad swoim pickiem. I znowu mój wybranek się nie kwalifikuje. A powiedzmy sobie szczerze, Nikoloz Tshitishvili 02/03 wjechałby w tej zabawie jak w masełko. Edit: To co Panie moderator, przyklejamy ! Edytowane 8 Czerwca 2020 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Ten mixtape palacio przeyebany, biorac pod uwagę ze to jeden stretch na boisku, ciekawe ze Sloan tak długo wytrzymał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 3 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Ten mixtape palacio przeyebany, biorac pod uwagę ze to jeden stretch na boisku, ciekawe ze Sloan tak długo wytrzymał? Pewnie dlatego, ze zazwyczaj byl pewnym punktem druzyny i Sloan czekal az zacznie grac swoje. Jak Lillard zaczyna od 0/5 z gry, to go tez nie sadzasz na lawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 2 minuty temu, Chytruz napisał: Pewnie dlatego, ze zazwyczaj byl pewnym punktem druzyny i Sloan czekal az zacznie grac swoje. Jak Lillard zaczyna od 0/5 z gry, to go tez nie sadzasz na lawe. dokładnie widać superstar treatment ze strony HoF coacha sorry @karpik, ale przybustowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 @BiałaCzekolada2.0 czekamy, aczkolwiek cierpliwie. U mnie czeka trzech tygrysów do wzięcia, więc na bank któryś ze statojebaczy u mnie się ostanie. Mam jednego cichego faworyta, więc liczę, że ani Ty, ani @julekstep nie zawiną mi go sprzed nosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi