RappaR Opublikowano 6 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 W tych latach po prostu był pizdą bez charakteru, dlatego odpadał, jedyny powód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 support c***owy i nie było spacingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 6 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 Ćwiczyli końcówki, ale im nie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 Godzinę temu, Koelner napisał(a): support c***owy i nie było spacingu Support był dobry, tylko lider nie miał jaj, by ich wziąć za mordy. Prosta sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 nie miał czasu bo handlował obuwiem w którym biega teraz pół świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 Łaził po kasynach pił i palił cygara że miał podkrążone i przekrwione oczy a jadał zimną pizzę u Pippena co kończyło się zatruciem. On jakby się dobrze prowadził byłby niezły. Byle grypa go rozkładała że zamiast grać mdlał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 6 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 5 godzin temu, RappaR napisał(a): W tych latach po prostu był pizdą bez charakteru, dlatego odpadał, jedyny powód Wiadomo. Parafrazujac wypowiedz jednego z madrych userow o Hardenie: "mogl rzucic wiecej punktow, to by wygrali" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 6 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 Bardzo mi się podoba - jako autorowi - że po +100 stronach tego tematu wciąż mogę zaglądnąć tutaj z pełnym przekonaniem, że dowiem się czegoś nowego: niedawno czytałem, że Jordan wygrał sporo razy scoring title, teraz, że parę razy w karierze nie wygrał tytułu. Myślę, że to czas na zaadresowanie słonia w pokoju, bo to na pewno się jeszcze nie pojawiło: co sądzicie o finałach 2011 w wykonaniu LeBrona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 3 minuty temu, BMF napisał(a): Bardzo mi się podoba - jako autorowi - że po +100 stronach tego tematu wciąż mogę zaglądnąć tutaj z pełnym przekonaniem, że dowiem się czegoś nowego: niedawno czytałem, że Jordan wygrał sporo razy scoring title, teraz, że parę razy w karierze nie wygrał tytułu. Myślę, że to czas na zaadresowanie słonia w pokoju, bo to na pewno się jeszcze nie pojawiło: co sądzicie o finałach 2011 w wykonaniu LeBrona? Sądzę, że gdyby rzucił wtedy więcej punktów, to by wygrał finały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 Nie zapominajmy o tym jaka mentalna pizda byl ze potrzebowal 2 lat przerwy podczas gdy Rockets byli w swojej najlepszej wersji ale no nie mam przeciwko komu grac spadam na 2 lata jestem dla nich za dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 ale o co chodzi, możesz zrobić jakiś TL;DL, bo nie chce mi się tracić 13 minut na pewnie kolejny (to mój ulubiony) click baitowy materiał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Godzinę temu, lorak napisał(a): ale o co chodzi, możesz zrobić jakiś TL;DL, bo nie chce mi się tracić 13 minut na pewnie kolejny (to mój ulubiony) click baitowy materiał? dyskusyjne sprawy ale ciekawy punkt widzenia, nie da sie skrocic za duzo watkow poruszonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 obejrzałem i niestety trzeba było się kierować sygnałem ostrzegawczym, jakim jest ten click baitowy tytuł, bo koleś naciąga jak tylko może, aby pokazać LeBrona w złym świetle. jedyny zasadny point jest o tym Nelsonie, bo faktycznie nie grał vs CLE, ale też moim zdaniem czepia się tutaj na siłę, bo gdy Redick o nim mówił, to nie odnosił się konkretnie do tej serii lecz ogólnie do magic z tamtego sezonu. no ale tak to jest gdy chce się coś udowodnić za wszelką cenę, a nie zrozumieć drugą stronę. co do naciągania to dobrze to widać przy fragmencie o Alstonie, ale wisienką na torcie była wstawka z Jordanem. wybrał sobie 3 ostatnie min, ciekawe czemu skoro domyślnie jest 5 i ta wartość przyjęła się do oceniania clutch. ktoś się domyśla? ; ] tak, bo za last 5 LJ wypada sporo lepiej. potem jeszcze przywołanie Jordana i też oczywiście wybrany nietypowy przedział, aby MJ pokazać w lepszym świetle, bo za last 5 ma gorsze staty. rzadko daję łapki w dół, ale ten filmik zasłużył na taką ocenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2024 Jordan to z whisky w ręku łaził a nie jakieś pedalskie winka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 14 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2024 7 godzin temu, Koelner napisał(a): Jordan to z whisky w ręku łaził a nie jakieś pedalskie winka To co Ku... jeszcze jeden powrót do Cleveland. Z tym wschodem to w cuglach wchodzą z nim do finału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 Lebron to najmłodszy i najstarszy gracz w historii, który zrobił ALL-NBA. Crazy shit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 30 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 między pierwszym i póki co ostatnim meczem LeBrona minęło dużo więcej (prawie rok) czasu niż między pierwszym Jordana, a np. ostatnim Pettita ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 31 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2024 Tak się zastanawiam, czy za 20-30 lat jak fani NBA będą oceniać historycznie top graczy NBA, to LBJ będzie opisywany w jakimś specyficznym dla siebie tierze czy stanie się po prostu "nowym KAJ" w rankingu GOAT? Bo my sobie możemy pisać lepszy czy gorszy od MJa, ale te longevity będzie się już chyba zawsze na 1 plan wyłaniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2024 2 minuty temu, dannygd napisał(a): Tak się zastanawiam, czy za 20-30 lat jak fani NBA będą oceniać historycznie top graczy NBA, to LBJ będzie opisywany w jakimś specyficznym dla siebie tierze czy stanie się po prostu "nowym KAJ" w rankingu GOAT? Bo my sobie możemy pisać lepszy czy gorszy od MJa, ale te longevity będzie się już chyba zawsze na 1 plan wyłaniać. Raczej jako Lebron. Jordan też nie został nowym Jerrym Westem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi