ignazz Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 59 minut temu, RappaR napisał: Dzisiaj zabity został David Lee. Zbrodnie popełnił 24 lata, więcej przeżył od 1996, niż miał lat w momencie morderstwa. To już kompletnie inny człowiek itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 no offens ale śmiechło mi się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 https://www.bankier.pl/wiadomosc/L-Oreal-usuwa-z-opakowan-slowo-bialy-7913774.html BLM ciąg dalszy ... L'Oreal i oncle bens. Ciekawe jak daleko jeszcze to zajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 W sumie to mnie zaskakuje, że jeszcze nikt gdzieś nie wprowadził zakazu nazywania białych ludzi białymi. Pojebane to jest, boję się gdzie zajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 ciekawe kiedy ktoś się skapnie że tak naprawdę to biali nie są biali a czarni nie są czarni. I czy w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Polaków w Niemczech trochę jest to może pomnik Pileckiego lub Maczka przy AlexanderPlatz w Berlinie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 https://wiadomosci.dziennik.pl/swiat/artykuly/601717,izrael-netanjahu-protesty-felaszowie-brutalnosc-policji.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 W Stanaxh się nie uspokaja, w Izraelu protesty, w Rosji protesty. Co jakiś czas coś się dzieje na bliskim wschodzie, napięcie na linii Grecja-Turcja, Azerbejdżan-Armenia, Chiny-USA, Chiny-Indie i można wymieniać bez końca. W tle kryzys i koronawirus. Ciekawych czasów dożyliśmy. Niby gros tych konfliktów nigdy się nie skończyło, ale teraz co chwile dochodzi do starć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zresztą teraz i tak by nie mógł zmienić czynszu, nawet gdyby mnie skłonił do wyprowadzki i podpisał nową umowę z nowym lokatorem, bo władze Berlina ogłosiły tzw. pokrywkę czynszową. Pokrywkę? Senat Berlina odgórnie zakazał podwyżek czynszów przez pięć lat. Wszystkim prywatnym właścicielom?! No oczywiście. Ja rozumiem, że ciebie z polskiej perspektywy to dziwi, bo jak tak można, przecież mamy wolny rynek, prawo własności itd., mnie też by to kiedyś dziwiło, ale tutaj jest inaczej. Berlińczycy zaczęli protestować przeciwko drożyźnie i w końcu władze wprowadziły na pięć lat całkowite zamrożenie. Teraz nawet przy wymianie lokatorów i zawarciu nowej umowy nie można radykalnie zmienić opłat. https://next.gazeta.pl/next/7,151003,26178814,jak-odebrac-250-tysiecy-mieszkan-prywatnym-firmom-trzeba-miec.html#s=BoxOpMT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 W dniu 26.07.2020 o 16:48, polskignom napisał: W Stanaxh się nie uspokaja, w Izraelu protesty, w Rosji protesty. Co jakiś czas coś się dzieje na bliskim wschodzie, napięcie na linii Grecja-Turcja, Azerbejdżan-Armenia, Chiny-USA, Chiny-Indie i można wymieniać bez końca. W tle kryzys i koronawirus. Ciekawych czasów dożyliśmy. Niby gros tych konfliktów nigdy się nie skończyło, ale teraz co chwile dochodzi do starć... ta, napierdalali się kijami i kamieniami. Zaiste ciekawe to czasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Bejrut, dzisiaj, niekoloryzowane tu inne ujęcie https://i1.jbzd.com.pl/contents/2020/08/GPePcqMsLKuT3bkqSDus8ubttLGkzumw.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 (edytowane) Libański kur-wa nowy rok Edytowane 4 Sierpnia 2020 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Istna masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Dodać do tego brak prądu w szpitalu (ach), to może być pokaźna liczba ofiar... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Ja na tym nagraniu żadnego rasizmu i sadyzmu nie widzę. Aresztowany jest odurzony, nie reaguje na polecenia i w ten sposób się postępuje. Skuta przez policję w kajdanki pacjentka w ostatnim czasie mi wierzgała i krzyczała dużo bardziej krzycząc, że ją mordujemy podczas pobierania krwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, RappaR napisał: Ja na tym nagraniu żadnego rasizmu i sadyzmu nie widzę. Aresztowany jest odurzony, nie reaguje na polecenia i w ten sposób się postępuje. Skuta przez policję w kajdanki pacjentka w ostatnim czasie mi wierzgała i krzyczała dużo bardziej krzycząc, że ją mordujemy podczas pobierania krwi CNN to inaczej zintepretowało! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Nauczyłem się nowej umiejętności - czytania w myślach. Pokażę wam na przykładzie: "k**** kolejny naćpany, no ja pierdolę znowu" "ale bym opierdolił donuta, niech się nie stawia, szybko się ogarnie i pojedzie" "po c*** tyle ćpał akurat dzisiaj, nie mógł zacząć 8 godzin później" "Jebany Henry, jego patrol był bliżej, ale wyłgał się u tego ciula z dyspozytorni" "niech się uspokoi i wejdzie do tego jebane auta, że mu nie jest zimno jak mi pizga" "idę do drogówki, nie muszą się napierdalać z patusami przynajmniej" "mam nadzieję, że na izbie wezmą go szybko, a nie każą nam sterczeć jak ostatnio jebane kutasy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) Floyd nie chciał wsiąść do auta bo miał „klaustrofobię” a sam jechał autem ?? xD Oczywiście nie bronię tu policjantów bo trzymać kolano na szyi przez 10 minut gdy gość jest skuty w kajdanki to zwykle kurestwo, a że nie zszedł z niego jak już stracił przytomność to już w ogóle kryminał, ale wciąż nie mogę wyjść z podziwu, że zrobili z tego aferę na tle rasowym i powstały z tego ruchy typu support black owners i inne g...a dla racjonalnej osoby jest to po prostu kolejna sprawa nieuzasadnionej brutalności policji, ale ze Amerykanie w większości raczej do racjonalnych nie należą to mamy teraz to co mamy... Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi