kolader Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 6 minut temu, SlaKB napisał: Prigioni to jakaś masakra, gość kompletnie zmienił swój skillset i będzie zupełnie innym graczem, ale zyskał za to dużo potencjału Jakaś masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 6 minut temu, Qcin_69 napisał: @Krzemo Bynumowi daleko do 10 na centrze? Według moich kryteriów jest 12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Uznałem, że zrobię jeszcze kilka próbnych simek na mojej taktyce a nie CPU i już w drugiej stało się to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 4 godziny temu, Krzemo napisał: Power Ranking by Krzemo. Zrobiłem sobie szybkie podejście już selekcjonując skille istotne (IMO) dla danej pozycji, w nawiasach kryteria, które przyjąłem. Jest kilka ciekawych zmian względem overalli. PG (InsideScoring, Jumpshot, 3P, Handling, Passing, Quickness, PerimeterD, DriveD, Stealing, Jumping) Wypadli Francis, Anderson, czy Kidd. Na topie AI zmienia Davisa. Do 10 wskakują Perry i Strickland. Zadziwiająco wysoko Blaylock. SG (InsideScoring, Jumpshot, 3P, Handling, Quickness, PerimeterD, DriveD, Stealing, Jumping) Wypadli Wade i Pierce, są Miller i Gill. Dużo wyżej Scott. SF (InsideScoring, Jumpshot, 3P, Handling, Quickness, PostD, PerimeterD, DriveD, Stealing, Oreb, Dreb , Jumping, Strength) Nie ma Walkera, za to jest Pippen. To najbardziej wszechstronna pozycja, więc i zmiany minimalne. PF (InsideScoring, Jumpshot, Quickness, PostD, DriveD, Blocking, Oreb, Dreb, Jumping, Strength) Vin Baker wskakuje na 1 miejsce, zamiast Dirka i Okura są Okafor i Duncan. C (InsideScoring, PostD, DriveD,, Blocking, Oreb, Dreb, Jumping, Strength) Brad Miller z 2 miejsca wypada poza 10, JONeal i Bison Dele również wylatują. Na ich miejsce wpadają Robinson, Kwame i Yao. Oczywiście w ramach skilli dla danej pozycji trzeba byłoby zrobić jakieś wagi, ale już nie chce mi się aż tak babrać. Jak znajdę chwilę to w oparciu o tę selekcję zrobię Power Ranking dla poszczególnych drużyn w oparciu o 8 zawodników, z każdej drużyn, których widziałbym w rotacji. Patrząc na ranking by Krzemo, za dwa campy będę miał najlepszą parę skrzydłowych w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Panic move alert ! (a jeszcze sezon się nie zaczął) Ale Magic rzucili za Blaylocka. Wooohoohooo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Teraz, Krzemo napisał: Panic move alert ! (a jeszcze sezon się nie zaczął) Ale Magic rzucili za Blaylocka. Wooohoohooo. no szkoda trochę tego Bradleya, ale jakoś sobie poradzimy btw - TAKTYKI NA STRONIE ZUPDEJTOWANE, SPRAWDŹCIE CZY NIE MACIE JAKICHŚ STAROCI I CZY OGÓLNIE WSZYSTKO SIĘ ZGADZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Campy u dziadków potrafią być overrated jak się przyjrzysz się z bliska. Payton -32 w tym -6 Quickness, -5 Block, -5 łącznie w D i OffRebound - połowa jego spadków w raczej mało ważnych kategoriach dla PG (Quickness byłoby ważne gdyby Payton nie miał za kolegów z druzyny ludków którzy mają po 50-60 max w tym skillu). W najbardziej kluczowych skillach na jego pozycji, to najwięcej poleciał w 3p, w których i tak był słaby i w Handling który nadal ma na poziomie +90. Richmond -33 w tym -19 łącznie w Quickness, PostD, Dreb, Jump, Strenght. Rzutowo nadal super na outside, obrona i stl na poziomie. Pippen -22 w tym łącznie -17 w Handling, Passing (który ma i tak nieprzeciętny jak na sf), Quickness, PostD i Jump. Ak47 poleciał połowę na dwóch skillach z czego jeden to Handling (zieeeew), a drugi DriveD na -5 (mając łącznie w statach defensywnych , to taki spadek można my wybaczyć. Za to Diop w kluczowych dla C statach ładne wzrosty +5 w PostD, +7 w DriveD, +9 w Block (defensywnie zaczyna to wygląda w miarę solidnie, choć brakuje tu jeszcze jednego takiego campu by wskoczyć na poziom wyżej ). Mark Price też totalne zaskoczenie - +10 na rzutach, w tym dobicie do 100 na outside. +5 w PerimeterD, +4 w Stealu. Niby też +4 w Passing ale akurat w tym względzie Price jest raczej średni jak na pg. Największy wkurw tegorocznych campów to Korver. Potencjał na poziomie Ak47, a skok o 52 oczka. Gdyby tak raz k**** mieć szczęście na tych zasranych campach, to Kirilenko właśnie grałby na wszystkich pozycjach jednocześnie w Mavs ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonic Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 11 godzin temu, julekstep napisał: no szkoda trochę tego Bradleya, ale jakoś sobie poradzimy btw - TAKTYKI NA STRONIE ZUPDEJTOWANE, SPRAWDŹCIE CZY NIE MACIE JAKICHŚ STAROCI I CZY OGÓLNIE WSZYSTKO SIĘ ZGADZA U mnie jest 2 razy J.R. Smith w taktyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 3 minuty temu, january napisał: U mnie w sumie jeszcze jest Eduardo Wingate Kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 12 minut temu, Sonic napisał: U mnie jest 2 razy J.R. Smith w taktyce 9 minut temu, january napisał: U mnie w sumie jeszcze jest Eduardo Wingate done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Ja mam jakiegoś randoma o imieniu Ron Artest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Ktoś, chyba @eMeS zrobił świetne opracowanie statystyczne poprzednich campów. Ma ktoś może link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 25 minut temu, Pablo81 napisał: Ktoś, chyba @eMeS zrobił świetne opracowanie statystyczne poprzednich campów. Ma ktoś może link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 tak jak patrzę to chyba Rumun dobry pick w tym drafcie, niestety Mirza odwrotnie. DWill chyba ma zadatki na legit gwiazdę, za to Al gra jak wymiatacz a mu te campy coś średnio wychodzą, co uważam trochę lipa i oderwanie od tej simowej rzeczywistości bo na razie wymiata i raczej statów nie filuje bo jego gra przekłada się na rezultaty ekipy, więc ten rozwój powienien iść raczej w górę a nie takie spadki, co prawda nie znaczące ale zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 11 minut temu, elwariato napisał: tak jak patrzę to chyba Rumun dobry pick w tym drafcie, niestety Mirza odwrotnie. DWill chyba ma zadatki na legit gwiazdę, za to Al gra jak wymiatacz a mu te campy coś średnio wychodzą, co uważam trochę lipa i oderwanie od tej simowej rzeczywistości bo na razie wymiata i raczej statów nie filuje bo jego gra przekłada się na rezultaty ekipy, więc ten rozwój powienien iść raczej w górę a nie takie spadki, co prawda nie znaczące ale zawsze przecież Al dostał +21 do overalla na campach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Jutro gramy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 A jeżeli tak to jak gramy. Dynamicznie czy wolno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 3 minuty temu, Tecu napisał: A jeżeli tak to jak gramy. Dynamicznie czy wolno? Dynamit dawajcie! Ode mnie cały zespół po sezonie odejdzie to muszę mieć chociaż teraz trochę więcej funu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 38 minut temu, Pablo81 napisał: Jutro gramy?? jak znajdzie się naiwny komisz, który będzie chciał być tym pierwszym (dobra godzina wklepywania taktyk ) dobra informacja jest taka, że każdy zespół ma min 12 grajków -> więc nic nie trzeba uzupełniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 4 godziny temu, julekstep napisał: przecież Al dostał +21 do overalla na campach? zapewne dopiero po mojej interwencji ok to sorka, wydawało mi się że mu pospadało odrobinę ... a gdzieś można sprawdzić ile co i jak komuś doszło/spadło? wiem ze są te strony przed i po campach ale co by sam człek nie musiał weryfikować, szczególnie jeśli jak widać marnie mu idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi