Tecu Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Teraz, eMeS napisał: Nie martw się, i tak jest niezly. Po prostu nie aż tak jak myślałem, że będzie. A muszę sobie jakoś ulżyć, po bardzo dobrym campie Perkinsa, który u mnie zamiast trenować zajadał się pizza rollsami Jak dla mnie to Top10 PG, ale ja tam słabo się znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 3 minuty temu, Tecu napisał: Jak dla mnie to Top10 PG, ale ja tam słabo się znam No to wszystko jest jak wiadomo bardzo dyskusyjne. IMO to bardziej top15, w top 10 myslalem, że bedzie juz teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 8 minut temu, cvbe napisał: Na swoim miejscu, gdzieś w ogonie i bez nagród c***owego sejwa masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Godzinę temu, julekstep napisał: Nah -> to jest w tym roku jeszcze luźno team na HCA ale lada moment (rok, dwa) będzie case Bullsów -> w tym kontekście retirement Malone'a byłby pozytywny W tym roku tak, ale to ostatni taki rok A case Bullsow nie będzie, bo moi weterani są na stosunkowo niskich umowach + w Bullsach nie ma takiego kozaka jak AI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 (edytowane) 3 godziny temu, Krzemo napisał: Pistons: 76ers Heat bardzo dobra wiadomość to Hill i Boozer i przede wszystkim Elden !!! których się obawiałem że spadną sporo patrząc na moment kariery. Finley poprawiający się troszeczkę? Duże pudło z Lucasem III choć celowałem w Duhona - niestety nie dotrwał do wyboru z agentury załuję że nie powalczyłem o Van Exela i Millsa. Jak im poszło? niestety Dee Brown i nowe Lle czyli Austin robią wynik w dół statystycznie ale idzie nowe: Lou który myślę że dalej się będzie rozwjał oraz Javaris oraz mój ulubieniec Carney dostaną minuty w rotacji. Edytowane 17 Czerwca 2020 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 1 godzinę temu, matiwrona napisał: Da rade tabelke nets Godzinę temu, MarcusCamby napisał: @Krzemo mogę prosić tabelkę dla Hornets? W pracy jestem, a ciekawi mnie jak wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Kurde, chciałem tego Gortiego, miałem coś przeczucie, że pójdzie ładnie do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 7 minut temu, SlaKB napisał: Kurde, chciałem tego Gortiego, miałem coś przeczucie, że pójdzie ładnie do przodu Ode mnie dostał LLE to wolał jakiś ochłap z Clippers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 11 minut temu, cvbe napisał: Ode mnie dostał LLE to wolał jakiś ochłap z Clippers Dobry element tradu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 @Krzemo @julekstep czy Heat zmieszczą za minimum obu graczy McRay i Geigera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 3 minuty temu, january napisał: Największy wpier*ol: Kings U mnie Kings w 4 na 10 simek machnęli mistrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 4 minuty temu, ignazz napisał: czy Heat zmieszczą za minimum obu graczy McRay i Geigera Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 3 minuty temu, cvbe napisał: U mnie Kings w 4 na 10 simek machnęli mistrza Na ustawieniach CPU nie ma to żadnego znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Teraz, SlaKB napisał: Na ustawieniach CPU nie ma to żadnego znaczenia Też prawda, ale jakiś wyznacznik potencjału jednak jest - w sensie, że Hawks w żadnej nie zabrnęli za drugą rundę i prowadzenie 3:0 (wpierdol 3:4 i tak). Jak coś to Iverson się wymienia z Shaqiem, co drugą simkę, nagrodą MVP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Mvp zostanie Grant Hill który po cichutku awansował w naszej grze na drugie miejsce w power ranking. Słaba ławka Heat sprawi ze tych minut będzie więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 9 minut temu, ignazz napisał: Mvp zostanie Grant Hill który po cichutku awansował w naszej grze na drugie miejsce w power ranking. Słaba ławka Heat sprawi ze tych minut będzie więcej. Nie ma szans niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 (edytowane) Power Ranking by Krzemo. Zrobiłem sobie szybkie podejście już selekcjonując skille istotne (IMO) dla danej pozycji, w nawiasach kryteria, które przyjąłem. Jest kilka ciekawych zmian względem overalli. PG (InsideScoring, Jumpshot, 3P, Handling, Passing, Quickness, PerimeterD, DriveD, Stealing, Jumping) Wypadli Francis, Anderson, czy Kidd. Na topie AI zmienia Davisa. Do 10 wskakują Perry i Strickland. Zadziwiająco wysoko Blaylock. SG (InsideScoring, Jumpshot, 3P, Handling, Quickness, PerimeterD, DriveD, Stealing, Jumping) Wypadli Wade i Pierce, są Miller i Gill. Dużo wyżej Scott. SF (InsideScoring, Jumpshot, 3P, Handling, Quickness, PostD, PerimeterD, DriveD, Stealing, Oreb, Dreb , Jumping, Strength) Nie ma Walkera, za to jest Pippen. To najbardziej wszechstronna pozycja, więc i zmiany minimalne. PF (InsideScoring, Jumpshot, Quickness, PostD, DriveD, Blocking, Oreb, Dreb, Jumping, Strength) Vin Baker wskakuje na 1 miejsce, zamiast Dirka i Okura są Okafor i Duncan. C (InsideScoring, PostD, DriveD,, Blocking, Oreb, Dreb, Jumping, Strength) Brad Miller z 2 miejsca wypada poza 10, JONeal i Bison Dele również wylatują. Na ich miejsce wpadają Robinson, Kwame i Yao. Oczywiście w ramach skilli dla danej pozycji trzeba byłoby zrobić jakieś wagi, ale już nie chce mi się aż tak babrać. Jak znajdę chwilę to w oparciu o tę selekcję zrobię Power Ranking dla poszczególnych drużyn w oparciu o 8 zawodników, z każdej drużyn, których widziałbym w rotacji. Edytowane 17 Czerwca 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 (edytowane) Udało mi się zrobić analizę swojej drużyny: - Lebron niby +11, rozwinął się w ofensywie (3P +8 co mnie cieszy) ale poleciał ciutkę w defensywie. Szkoda. - Miller -2, lekkie zmiany ale powinien dalej być bdb, w wielu aspektach został na fajnym poziomie - Howard +10, poprawił bloki i ofensywną zbiórkę, defensywa choć bdb to jeszcze poprawił atrybuty, powinien wskoczyć na bardzo dobry poziom z czego jestem bardzo zadowolony, na minus inside -4, no i siła -5 ale dalej na bardzo dobrym poziomie. - Terry -6, w sumie bez zmian, ciutkę w defensywie poleciał, o dziwo, lekko poprawił zbiórkę - Laettner -19, weteran, po campach lekko poprawił defensywę, poleciał w kilku aspektach ale mniej kluczowych dla pfa, no i w kilku dla pfa istotniejszych (zbiórka, siła, skoczność). Niemniej jestem zadowolony, bo obok pewnego pgka będzie liderem z ławki a w niektórych spotkaniach starterem. - Prigioni +4 ale potencjał +15 (oO), poleciał w inside (-7), jumpshot (-6), handling (-12), passing i quickness (-8) i w postD (-15!), skoczność (-11) ale: trójka +22!!! perimeterD (+10), driveD (+7), oreb (+18), dreb (+8). Nie ogarniam właśnie co tu się stało. Może mi to ktoś wyjaśnić? Wydaje się być lepszych strzelcem i lepszym w defensywie ale poleciały mu aspekty pgka. - Brandon -7, dosyć równo potracił po 1-2 atrybuty i gdzieniegdzie po 1 zyskał. Jest dobrze. Dalsza rotacja czyli Miles jakoś bez większych zmian, Brewer rozwój w stronę defensywy fajny, ofensywnie lekko do przodu, Williams lekko na plus w ofensywie, Splitter stoi w kluczowych dla centra kwestiach, Boone w defensywie ciutkę lepiej, no i Jack lekko do przodu w po obu stronach. Jest dobrze i to mnie cieszy Edytowane 17 Czerwca 2020 przez kolader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Prigioni to jakaś masakra, gość kompletnie zmienił swój skillset i będzie zupełnie innym graczem, ale zyskał za to dużo potencjału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 @Krzemo Bynumowi daleko do 10 na centrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi