ignazz Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Kluczowa jest kolejność pobierania i można wysłać listę do dziś wieczór a kolejność idzie względem list opublikowanej. Jakiś smaczek dodatkowy czy tylko taka lista minimum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 (edytowane) 13 minut temu, ignazz napisał: Kluczowa jest kolejność pobierania i można wysłać listę do dziś wieczór a kolejność idzie względem list opublikowanej. Jakiś smaczek dodatkowy czy tylko taka lista minimum? ja sie nie znam - po prostu wpisuje ilu moge graczy (u mnie to 5) w kolejnosci od tego ktorego chce najbardziej i niech sie Krzemo uzera xD inna sprawa ze u mnie to beda raczej backupy na IL spot a Ty masz poki co chyba dwoch grywalnych rezerwowych Edytowane 16 Czerwca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Będą dzisiaj po północy waivers i campy czy się nie ma czym ekscytować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Teraz, cvbe napisał: Będą dzisiaj po północy waivers i campy czy się nie ma czym ekscytować? zalezy kiedy Krzemo opublikuje liste jak zaraz po polnocy to powinny byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 1 godzinę temu, julekstep napisał: Będą dzisiaj po północy waivers Jutro do południa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Ja mam pytanie czy w następnym sezonie też będziemy robić dwa mecze na dzień? Ja jestem za, to dynamizuje tą grę i chyba test wyszedł dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 3 minuty temu, Tecu napisał: Ja mam pytanie czy w następnym sezonie też będziemy robić dwa mecze na dzień? Ja jestem za, to dynamizuje tą grę i chyba test wyszedł dobrze. ja mogę jbc i tak pewnie jeszcze długo będę na zdalnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 20 minut temu, january napisał: Jak @Krzemo wyśle "swoich waivers" z Knicks i Nuggets komuś to campy de facto mogą być puszczone o północy, a wyniki waivers sobie polecą jutro Nie będziemy meblować, najwyżej zniesiesz jajko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Do kogo wysłać oferty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 5 minut temu, ignazz napisał: Do kogo wysłać oferty? @Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 14 minut temu, Pablo81 napisał: Spurs in: Matt Geiger za drogi dla Ciebie musisz dobrać kogoś z mniejszym expem królowie campów: Joel Freeland Al Horford Johan Petro Brandon Roy Kyle Korver Chris Duhon kasztany campów: Hakeem Olajuwon Karl Malone Nate McMillan excel do pobrania na stronie cieszcie się / płaczcie -> wedle uznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Teraz, january napisał: c***owe campy. Gasol+10, Oden+9, Durant+9, Noah+26, Conley+33, Horford +55 Oh yeah! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 1 minutę temu, january napisał: c***owe campy. Gasol+10, Oden+9, Durant+9, Noah+26, Conley+33, Horford +55 Durant +9 to pikuś - on stracił 20 potencjału (gdzie Twój Gasol raptem 4) oj chyba buścik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 (edytowane) Wrzuci lub prześle ktoś excela? W robocie wyskakuje mi, że strona ma wirusa i nie mogę jej uruchomić... Najlepiej w formie before i after camp 2 minuty temu, julekstep napisał: Durant +9 to pikuś - on stracił 20 potencjał xD Edytowane 17 Czerwca 2020 przez Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 2 minuty temu, Ashigaru napisał: Oh yeah! nom Bucks zajebiście (bo tam jeszcze LMA i Iggy fajny progres) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 3 minuty temu, julekstep napisał: Gasol+10, Oden+9, Durant+9 Bust alert ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: nom Bucks zajebiście (bo tam jeszcze LMA i Iggy fajny progres) To gdzie ten plik excel "po campach" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Teraz, january napisał: Yup -wstępnie sztos campy dla Bux 1 minutę temu, julekstep napisał: nom Bucks zajebiście (bo tam jeszcze LMA i Iggy fajny progres) Dajcie excela proszę, bo jeszcze tego nie widzę i nie wierzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 39 minut temu, julekstep napisał: Kyle Korver 76ers znów na farcie. Mieli biedę na SF, a teraz dziura załatana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 3 minuty temu, january napisał: Yup -wstępnie sztos campy dla Bux Spencer Hawes +26 i dalej 100 potencjału xD ? Gasol niestety c***nia, +10 tylko i spadek o 9 potencjału ;/ Hawes miał potencjał 95 chyba więc mu urósł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi