SlaKB Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Tak czy inaczej złóżcie te MLE dla niego ze strony Cambyego bo mi nie wybaczy jak tego kasztana straci Późno piszesz, trzeba było Birdy zastrzec do niego Znaczy oczywiście MLE możemy mu złożyć, ale jednak większe szansę w tym starciu będą mieli Pistons więc szkoda, że nie zastrzrgles tych birdow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 3 minuty temu, SlaKB napisał: Późno piszesz, trzeba było Birdy zastrzec do niego Znaczy oczywiście MLE możemy mu złożyć, ale jednak większe szansę w tym starciu będą mieli Pistons więc szkoda, że nie zastrzrgles tych birdow to skladamy MLE dla Barbosy? jak nie pyknie to w kolejnej rundzie beda jeszcze sensowne grajki pod MLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Ja nawet jestem skłonny się zgodzić na zastrzezenie teraz tego Barbosy przez Hornets biorąc pod uwagę, że tylko ja złożyłem ofertę dla niego, ale to już jak chcecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 tbh MLE to max dla niego niech walczą Pistons z Hornets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Panowie szybkie pytanie jeśli mam budżet 14.9 mln to nie mogę złożyć np 2 ofert na 15 mln? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Teraz, SzuLcU napisał: Panowie szybkie pytanie jeśli mam budżet 14.9 mln to nie mogę złożyć np 2 ofert na 15 mln? Nie. Suma ofert się liczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Dobra już nie ważne moj błąd źle spojrzałem na inną ofertę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 coś mało sępów dziś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zlecą się ze zostało 20 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 najbardziej dziwi brak @piotreksuper czyżby Nets z super frontcourtem? w sumie jak Lakers zostaną bez Bakera to Clippers będą największym wygranym tej rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Kuniec chyba nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Teraz, Roger napisał: Kuniec chyba nie. Taajest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 3 minuty temu, january napisał: Właśnie tym razem poszło grubo lol jeszcze przebiają? @Krzemo pls zakończ tę karuzelę śmiechu! (ja się tam boję wbijać między sępy i kończyć etap xD) dobra - jako że nikt nie walczy ze mną o orłów Nocioniego i Okura (Okur dostał jakieś minimum, ale to pls) a Horry to meh -> przekąpię się i za 30 min zacznę wklepywać jakoś (za godzinkę/półtorej będą wyniki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Lojalnosc Isiah Thomasa wystawiona na ciezka probe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Z czystej ciekawości, bo tego nie wiedziałem. @eMeSmógł podbić ofertę na Ridnoura po 21ej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 5 minut temu, Tecu napisał: Z czystej ciekawości, bo tego nie wiedziałem. @eMeSmógł podbić ofertę na Ridnoura po 21ej? imho tak -> ale to niech @Krzemo potwierdzi (ja jestem slaby z rulsow + ten fragment o przedluzaniu etapu jest troche dziwny xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Tak bo Mati swoim ofertami zrestartował zegar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) 2 minuty temu, SzuLcU napisał: Tak bo Mati swoim ofertami zrestartował zegar. Dokładnie, przebicia od 20.55, przestawiały zegar o 5 min. emes wycofał przebitego Thomasa, podwyższył LR i złożył wyższą ofertę dla IT. IMO w czasie i legalnie. @julekstep kiedy simujesz :>? Edytowane 8 Czerwca 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Myślałem, że to resetuje tylko dla tych przebijających i tylko w zakresie tych przebijanych graczy. Czyli nawet nowe oferty można wtedy złożyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi