Krzemo Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 4 godziny temu, SlaKB napisał: Lakers i Nuggets w ciężkiej sytuacji, Lakers chyba w trochę lepszej bo Baker to TOP10 ligi, Zo to jednak półka niżej. Z drugiej strony Nuggets mają Drexlera i Millera na promocyjnych kontraktach więc niech płacą panowie z kasą bierzcie przykład z matiego i sypcie grubo dolarami Ten ruch dla Nets, na takim poziomie finansowymm nie ma żadnego sensu. Jeśli by weszło, to w 5 roku 2 dziadków będzie ich kosztować 54 mln, a gdzie reszta? Za rok trzeba przedłużyć Denga, pewnie okolice maxa, na Roya już potem nie wystarczy kasy ... no, ale wola właściciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 A ruch pod tytułem kupujemy i od razu wystawiamy na sprzedaż ma sens? Bo chyba ta oferta Netsa ma to na celu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 @january To, że LAL i Nuggets skontrują to wiadomo... przy czym każdego stać by dźwignąć jeden taki kontrakt w salary, ale dwa :)?, mając zaraz młodzież do zatrzymania, mocno nierozsądne te propsy Nets. Jak nie będzie przebicia a wyrównania to Nets nie będą mogli się wycofać . A jak im te dwa kontrakty wejdą, to za 2 czy 3 sezony będą w większej dupie niż LAL i Nuggets razem wzięci. Już kiedyś wzięli Garnetta, Pierca, JJ i Derona na pokład, zero wniosków 5 minut temu, SzuLcU napisał: A ruch pod tytułem kupujemy i od razu wystawiamy na sprzedaż ma sens? Bo chyba ta oferta Netsa ma to na celu. Może, ale to od 3 roku będą toksyczne umowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 J Kidd: chce maxa @Qcin_69: za kazda odrzucona oferte dam ci 1mln/rok mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Niech ktoś rzuci tego maxa Kiddowi bo aż przykro patrzeć jak @Qcin_69 dziaduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Teraz, eMeS napisał: J Kidd: chce maxa @Qcin_69: za kazda odrzucona oferte dam ci 1mln/rok mniej Wysyłam mu te oferty napisane na plakacie Nerlensa Noela Teraz, SlaKB napisał: Niech ktoś rzuci tego maxa Kiddowi bo aż przykro patrzeć jak @Qcin_69 dziaduje Prędzej go odpuszczę nim dam więcej niż 14 na sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Clippers mimo iż mają sporo hajsu na ten moment na pewno nie rzucą kontraktem większym niż 10 za rok. Chociaż z drugiej strony po dostaniu za niego 2 picku i ponownym podpisaniu można by było uznać to za dobry ruch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 30 minut temu, Krzemo napisał: @january To, że LAL i Nuggets skontrują to wiadomo... przy czym każdego stać by dźwignąć jeden taki kontrakt w salary, ale dwa :)?, mając zaraz młodzież do zatrzymania, mocno nierozsądne te propsy Nets. Jak nie będzie przebicia a wyrównania to Nets nie będą mogli się wycofać . A jak im te dwa kontrakty wejdą, to za 2 czy 3 sezony będą w większej dupie niż LAL i Nuggets razem wzięci. Już kiedyś wzięli Garnetta, Pierca, JJ i Derona na pokład, zero wniosków Może, ale to od 3 roku będą toksyczne umowy pls ludzie się tu Ewinga pozbywali (kilka razy), więc tym bardziej nie będzie za te 2-3 lata problemu z oddaniem Bakera/Mourninga za coś spadającego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) 5 minut temu, julekstep napisał: pls ludzie się tu Ewinga pozbywali (kilka razy), więc tym bardziej nie będzie za te 2-3 lata problemu z oddaniem Bakera/Mourninga za coś spadającego nastaly czasy wyrwigroszy i cyganow, moze byc ciezej Edytowane 7 Czerwca 2020 przez eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 6 minut temu, julekstep napisał: ludzie się tu Ewinga pozbywali (kilka razy), więc tym bardziej nie będzie za te 2-3 lata problemu z oddaniem Bakera/Mourninga za coś spadającego Takie okoliczności jak w tym roku, już się nie powtórzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Teraz, january napisał: Czyli jakie ? Ruch wywołany przez 10 nowych GMów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 1 minutę temu, Krzemo napisał: Ruch wywołany przez 10 nowych GMów dobra dobra nie marudź tylko przebijaj xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nie będę przebijał :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 20 minut temu, january napisał: O co chodzi btw z Cummingsem (34l, taki sobie) za 7 mln rocznie na 3 lata? Najbardziej mnie ta oferta zaciekawiła w sumie. Inni zawodnicy, którzy mnie interesowali z tej pozycji dostali takie propozycje, że nie miałem szans z nimi rywalizować. Być może mogłem zamienić ofertę Terrego z Okurem. Ale wydaje mi się, że w tym momencie Cummings lepiej uzupełnia się z Bogutem. A po za tym liczę, że zrobi Ewinga po tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Wróciłem po dalekiej podróży. Co tu się wydarzyło i co powinienem zrobić do 21:00? ustawic ofertę za wysokiego z MLE? Kobe wrócił do rodzinnego miasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 3 godziny temu, ignazz napisał: Wróciłem po dalekiej podróży. Co tu się wydarzyło i co powinienem zrobić do 21:00? ustawic ofertę za wysokiego z MLE? w Twojej sytuacji to właśnie to powinieneś zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 2 minuty temu, january napisał: A swoją drogą patrząc na to jak przebiegają poszczególne etapy FA, to z marszu proponuję deadline 3 etapu na jutro na 21 i tak się wszystko w ostatniej godzinie dopiero dzieje nie no 2 dni to min -> trzeba mieć na uwadze że wśród 20+ osób ktoś może nie mieć dostępu do forum w danym dniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Czy Hornets mogą złożyć Barbosie ofertę na więcej niż MLE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Czy Hornets mogą złożyć Barbosie ofertę na więcej niż MLE? Niestety nie - nie było zastrzeżonych birdow do Barbosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 3 minuty temu, SlaKB napisał: Niestety nie - nie było zastrzeżonych birdow do Barbosy Tak czy inaczej złóżcie te MLE dla niego ze strony Cambyego bo mi nie wybaczy jak tego kasztana straci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi