Qcin_69 Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 8 minut temu, julekstep napisał: kto tam ma namiary na Camby'ego to prośba o pyrgnięcie @Qcin_69? Chyba będzie ciężko- jak się nie uda skontaktować to wybiore za niego, najlepiej jak potrafie choć jeszcze liczę ze uda nam się zamienić 6 na 10 żeby miał więcej czasu do namysłu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 4 minuty temu, january napisał: Wiadomo, że MC bierze Noah przecież jak cos. Niestety, albo MC da komuś znać albo poleci CPU pick, jednak nie ma 100% pewności co do tego wyboru, tym bardziej, że Camby jest znany z nieszablonowych rozwiązań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 2 minuty temu, january napisał: Pisał, że Qcin jak coś jest jego pełnomocnikiem, więc raczej Qcin wybierze niż CPU pick. Ja tylko popilnuję, by Qcin nie podmienił #6 na #10 + 2nd rounder np Nie widziałem tego, jeśli tak to spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Problem z Cambym mam taki, ze od tygodnia próbuje się z nim skontaktować i wciąż nie dostałem żadnej odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Problem z Cambym mam taki, ze od tygodnia próbuje się z nim skontaktować i wciąż nie dostałem żadnej odpowiedzi Ciężka sprawa btw. Bucks mają teraz Conley-Iggy-LMA-Horford Fajny młody core, problem mam z tym tylko taki, że w naszych warunkach zarówno LMA jak i Horford mają skillset bardziej pasujący do gry na PF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: Ciężka sprawa Camby pisał, że Qcin jest pełnomocnikiem, więc może @Qcin_69 potwierdzi że Camby bierze Noaha (jedyny sensowny wybór z tym pickiem tbh) i jedziemy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 1 minutę temu, january napisał: Jak coś cały czas chciał centra, wiele razy o tym pisał, więc weź mu tego Noah jak się nie pojawi całkiem serio (+ to faktycznie 5-6 najlepszy gracz draftu, pozostała 5ka już poszła). Tak, wezmę Noaha choć ja tam bym brał kogo innego @SlaKB jakie szanse na PO dla Bux? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Tak, wezmę Noaha choć ja tam bym brał kogo innego @SlaKB jakie szanse na PO dla Bux? Zależy od campów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: Zależy od campów A core Rondo-Kidd-Duncan-Bynum przy dobrych Campach jakie szanse na PO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: A core Rondo-Kidd-Duncan-Bynum przy dobrych Campach jakie szanse na PO? Żadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Teraz, Krzemo napisał: Żadne No to będzie trzeba handlować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 35 minut temu, SlaKB napisał: Zależy od campów Zależy od Campów? Conley, Ellis, Iggy, LMA, Zach, Horford, O'neal + pick #9 + zawodnicy z FA, nie dadzą mi PO? No to się przeliczyłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Teraz, Ashigaru napisał: Zależy od Campów? Conley, Ellis, Iggy, LMA, Zach, Horford, O'neal + pick #9 + zawodnicy z FA, nie dadzą mi PO? No to się przeliczyłem... grasz na wschodzie zależy od Twoich campów + FA innych, żeby być dokładnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 33 minuty temu, Tecu napisał: Bulls: Luke Ridnour 5 195 854 Desagna Diop 8 000 000 Bo tylko to mogę mozesz jeszcze Ellisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Godzinę temu, january napisał: Jakie są szanse, że Memphis lub Miami dadzą grubsze tyły i ładny pick do mnie poleci ? minimalne - oba teamy będą na 95% mocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 @julekstep daj link do arkusza z rookasami, bo zastanawiam się nad dwoma nazwiskami i sprawdzę jak ich tam- zapewne c***owo- odwzorowales w cyferkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: @julekstep daj link do arkusza z rookasami, bo zastanawiam się nad dwoma nazwiskami i sprawdzę jak ich tam- zapewne c***owo- odwzorowales w cyferkach jest link w temacie draftowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 2 minuty temu, kolader napisał: CHI IN: #12 - Grizzlies (via Knicks) tegoroczny CHI OUT #14 - Bulls tegoroczny MEM IN: #14 - Bulls tegoroczny MEM OUT #12 - Grizzlies (via Knicks) tegoroczny o co tu chodzi? o oszczednosc tych kilku tysi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: o co tu chodzi? o oszczednosc tych kilku tysi? A czy musi o coś chodzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 (edytowane) 4 minuty temu, kolader napisał: A czy musi o coś chodzić? zazwyczaj tak + jak szukasz oszczędności to mam spadającego Bradleya jbc xD Edytowane 28 Maja 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi