SlaKB Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Przypominam, że u nas QO to zupełnie co innego niż w rl. Max dla Gordona to chyba średni pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 To znowu nie czaje jak wytlumacz mi ba chlopski rozum wtedy z tym qo na razie kasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 19 minut temu, matiwrona napisał: To znowu nie czaje jak wytlumacz mi ba chlopski rozum wtedy z tym qo na razie kasuje Ja to rozumiem tak - twoj rookie ma kontrakt na 4 sezony. Gdy konczy sie 3 rok możesz wymazać ostatni rok (czwarty) i w zamian podpisać go za maxa (niebirdowego, czyli 5 lat 13,5 mln 10% wzrostu ). To takie bardziej przedłużenie niż QO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 20 minut temu, eMeS napisał: Ja to rozumiem tak - twoj rookie ma kontrakt na 4 sezony. Gdy konczy sie 3 rok możesz wymazać ostatni rok (czwarty) i w zamian podpisać go za maxa (niebirdowego, czyli 5 lat 13,5 mln 10% wzrostu ). To takie bardziej przedłużenie niż QO dokładnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Teraz, julekstep napisał: dokładnie tak tylko co tam chris bosh robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 1 minutę temu, eMeS napisał: tylko co tam chris bosh robi? nie wiem o czym mówisz a tak serio to pewnie był rok temu i teraz przeoczyłem (kopiowałem z zeszłorocznego tematu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 @elwariato świadomie dajesz maxa Humphriesowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 32 minuty temu, Krzemo napisał: @elwariato świadomie dajesz maxa Humphriesowi? ja rzadko coś robię świadomie, chciałbym żeby został i tyle, to co mam zrobić? na fa go podpisywać nie zastrzegać??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 (edytowane) 34 minuty temu, elwariato napisał: ja rzadko coś robię świadomie, chciałbym żeby został i tyle, to co mam zrobić? na fa go podpisywać nie zastrzegać??? Przeczytaj temat QO. Jelekstep tam w 1 poście wszystko wyjaśnił. I wyżej post emesa. Edytowane 27 Maja 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 7 minut temu, elwariato napisał: ja rzadko coś robię świadomie, chciałbym żeby został i tyle, to co mam zrobić? na fa go podpisywać nie zastrzegać??? nie dawać mu teraz QQ, w następnym sezonie podpiszesz go pewnie za mniejsze kasę niż teraz by dostał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Mam przeczucie, że teraz Conley poleci Albo trade down Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 3 godziny temu, SlaKB napisał: Mam przeczucie, że teraz Conley poleci Albo trade down Co wygrałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 19 minut temu, SlaKB napisał: Co wygrałem? Jakbyś jeszcze dodał że ktoś później za niego przepłaci, to byłby jackpot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 cos zescie namieszali w latach przy trejdzie @Qcin_69 @Ashigaru obecny draft to 2031 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 4 minuty temu, julekstep napisał: cos zescie namieszali w latach przy trejdzie @Qcin_69 @Ashigaru obecny draft to 2031 +1 w latach pewnie 4 minuty temu, julekstep napisał: cos zescie namieszali w latach przy trejdzie @Qcin_69 @Ashigaru obecny draft to 2031 +1 w latach pewnie 4 minuty temu, julekstep napisał: cos zescie namieszali w latach przy trejdzie @Qcin_69 @Ashigaru obecny draft to 2031 +1 w latach pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 (edytowane) W dniu 26.03.2020 o 21:16, julekstep napisał: Nie wnikam (trade Heat - Hawks): dodatkowo za dodanego gracza Hawks uzyskują podwójny swap drugiej rundy 2031 gdzie maja prawo wyboru dwóch najwyższych pickow z: ATL CAVS HEAT 2031 Miami otrzyma najniższy wybór Powyższe prawa przechodzą tez na rok 2032 ATL/MIA 2rd Jeżeli nieskuteczny będzie swsp 2031 @ignazz @cvbe - zerknijcie o co tu chodzi i czy w związku z tym kolejność w drafcie nie powinna być jakoś pozmieniania ja nie mam 200 IQ żeby to zrozumieć xD (ale imho pick Heat jest najniższy, więc chyba nie ma swapa ) Edytowane 27 Maja 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Można cofnąć rezygnację z drugiej rundy draftu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 36 minut temu, julekstep napisał: @ignazz @cvbe - zerknijcie o co tu chodzi i czy w związku z tym kolejność w drafcie nie powinna być jakoś pozmieniania ja nie mam 200 IQ żeby to zrozumieć xD (ale imho pick Heat jest najniższy, więc chyba nie ma swapa ) Po prostu dwa najwyższe z Atl, Cle i Mia do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 2 minuty temu, geniuz napisał: Można cofnąć rezygnację z drugiej rundy draftu? Niestety nie, spróbuj kupić od kogoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 kto tam ma namiary na Camby'ego to prośba o pyrgnięcie @Qcin_69? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi