P_M Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 4 minuty temu, Chytruz napisał: Widzę to dokładnie na odwrót Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 W dniu 5.06.2020 o 20:06, eF. napisał: Luka, który ma dać energię z ławki na te 10mpg i trochę pomęczyć rywala (głównie z pozycji PG, głównie na rezerwowych tego ATF typu Kirk Hinrich). ehh a Ty nadal swoje jak chcesz atakować gościa z all defensive team (w wybranym przeze mnie sezonie świetny w 1v1, team D, czy obronie pickandrolla) rookim który miał 42% z gry, 33% za 3 i ponad 3 straty na mecz to droga wolna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 6 minut temu, airmax napisał: ehh a Ty nadal swoje jak chcesz atakować gościa z all defensive team (w wybranym przeze mnie sezonie świetny w 1v1, team D, czy obronie pickandrolla) rookim który miał 42% z gry, 33% za 3 i ponad 3 straty na mecz to droga wolna Tylko ten rookie był liderem swojego teamu i jego pierwszą opcją. To na nim się skupiała defensywa rywala. U mnie będzie trochę inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 ^^jak ja się chciałem powoływać na all-D z lepszym Robertsonem to mnie tu chciano wyjasniać także nie szarżowałbym chociaż luke warto gasić, słaby jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 1 minutę temu, polishllama69 napisał: ^^jak ja się chciałem powoływać na all-D z lepszym Robertsonem to mnie tu chciano wyjasniać także nie szarżowałbym chociaż luke warto gasić, słaby jest Doncić jako ósmy gracz w rotacji się nada, ale nie mam zamiaru nikogo do niego przekonywać. "I love his vision, love his presence, love his confidence. Just a huge fan. I had a conversation with someone and we were going back and forth with Trae Young and Luka, and I said 'I got Luka.' This kid is so far ahead of where he should be." -- Former NBA coach PJ Carlesimo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 3 minuty temu, eF. napisał: Tylko ten rookie był liderem swojego teamu i jego pierwszą opcją. To na nim się skupiała defensywa rywala. U mnie będzie trochę inaczej. Jasne, rozumiem że to będzie Twój firepower z ławki, tylko tutaj praktycznie każdy team defensywnie jest mocniejszy niż te, na których nabijał sobie staty w rookie season. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 16 minut temu, polishllama69 napisał: lepszym Robertsonem Ile meczów Bucks '90 oglądnąłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 11 minut temu, airmax napisał: Jasne, rozumiem że to będzie Twój firepower z ławki, tylko tutaj praktycznie każdy team defensywnie jest mocniejszy niż te, na których nabijał sobie staty w rookie season. Ja wiem, że można tego nie kupić i nie mam z tym problemu. Wziąłem największy talent jaki został z ostatnim pickiem i w sumie nie żałuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 14 godzin temu, BMF napisał: Ile meczów Bucks '90 oglądnąłeś? ze dwa sobie w tle włączyłem a poważnie to taki brzydki przykład tego jak zasady gry utrudniają zabawę, bo mamy przekładać impact gracza z tamtego okresu (skoro ze superstarami tak ma być to dlaczego z 9tym graczem rotacji nie ?). Trochę jednak przejrzałem materiałów i ten typ miał spory impact po obu stronach, bo potrafił wszystkiego po trochu i dawał mocne D. A co do brania tamtych kozaków w obronie to się zgadzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 4 godziny temu, polishllama69 napisał: mamy przekładać impact gracza z tamtego okresu (skoro ze superstarami tak ma być to dlaczego z 9tym graczem rotacji nie ?) I jaki to był impakt? Chętnie oglądnąłbym ze dwa mecze Robertsona z tego okresu (Bucks), gdzie faktycznie wygląda jak elitarny obrońca w swoich czasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Strasznie ciężko ocenić w takich dużych grupach, kto byłby nad kim - trzy razy siadałem do tego i za każdym razem zmieniałem końcowy układ, bo "a może jednak..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 1 godzinę temu, cvbe napisał: "a może jednak..." a może jednak przysiądziesz do tego jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 8 minut temu, airmax napisał: a może jednak przysiądziesz do tego jeszcze raz Dobrze jest jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 4 minuty temu, RappaR napisał: Dobrze jest jak jest Rappar widzę agresywnie w opisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 53 minuty temu, airmax napisał: a może jednak przysiądziesz do tego jeszcze raz Nie wykluczam, ale nie dzisiaj bo grill - wolałem wrzucić już jakbym jutro nie zdążył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Niedziela, za półtorej godziny zamykamy, a oddano 4 głosy. Co jak co, ale to mnie kurewsko zaskoczyło, liczyłem przynajmniej na uczestników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 ja mogę zagłosować jutro / pojutrze jeśli jest taka opcja. Trochę ciężko porównać do siebie 8 drużyn na raz, to mnie trochę odstraszało wcześniej od zrobienia tego aż przyszedł deadline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 9 godzin temu, rw30 napisał: ja mogę zagłosować jutro / pojutrze jeśli jest taka opcja. Przedłużmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 W dniu 12.06.2020 o 11:47, P_M napisał: Widzę to dokładnie na odwrót druga grupa miała więcej wysokich picków, więc teoretycznie powinna być mocniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 2 godziny temu, lorak napisał: druga grupa miała więcej wysokich picków, więc teoretycznie powinna być mocniejsza. Teoretycznie po to gramy abbb, by wysoki pick nie dawał żadnej przewagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi