BMF Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 27 minut temu, blackmagic napisał: po drugie 10 to najgorzej jak moze byc Tutaj leci od '90, więc z #10 wciąż bierzesz legit pierwszą opcję. Inna sprawa, że w tych smutnych latach 90-tych takich typków było w zasadzie dwóch, więc wiele w porównaniu do pierwszego ATF to nie zmienia. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 14 pick to chyba, najgorsze co można trafić... Ani sensownego gtg, ani dwóch pro grajków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 8 minut temu, BMF napisał: Tutaj leci od '90, więc z #10 wciąż bierzesz legit pierwszą opcję. Inna sprawa, że w tych smutnych latach 90-tych takich typków było w zasadzie dwóch, więc wiele w porównaniu do pierwszego ATF to nie zmienia. ;] Ja jesnak wolalbym top3 badz bottom 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 7 minut temu, january napisał: Ja tam akurat singiel No kto by pomyślał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 3 minuty temu, january napisał: #14 > 16-18 tutaj imo. Imo nie z moim pickiem na gtg zostanie mi jakis niespelniony pg a sensowna druga opcja będzie podebrana przez tych kilka bottom picków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 1 godzinę temu, BMF napisał: Tutaj leci od '90, więc z #10 wciąż bierzesz legit pierwszą opcję. Inna sprawa, że w tych smutnych latach 90-tych takich typków było w zasadzie dwóch, więc wiele w porównaniu do pierwszego ATF to nie zmienia. ;] Lecimy od 90 jeden sezon: jak nie wiesz o co chodzi to się k**** dowiedź jak nawijał klasyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 To ilu w końcu wybieramy do rotacji? W pierwszym poście jest 9, potem widzę, że jednak 7, ale ludzie piszo, że najlepiej 8 (ja też jestem za 8)? @RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 10 minut temu, karpik napisał: To ilu w końcu wybieramy do rotacji? W pierwszym poście jest 9, potem widzę, że jednak 7, ale ludzie piszo, że najlepiej 8 (ja też jestem za 8)? @RappaR 8 zmieniam już w pierwszym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 W dniu 13.05.2020 o 00:25, RappaR napisał: Zakładam nowy AFT na 16 osób. Wprowadzam nowe zasady: -wybieramy 8 picków -wybieramy ostatnie 30 lat, ale bez aktualnego sezonu - czyli 1990-2019. Chciałbym ładnie 1991-2020, ale COVID to ch uj -na wybór są 24 godziny, pewnie będziemy tolerować jak się ktoś spóźni, ale jak widać będzie olewkę to wypad z gry -gramy systemem A B B B A A B B B A -wybieramy 1 sezon gracza przy czym warunek jest taki, że musi zagrać minimum 80 % meczy -po zakończeniu draftu każdy ma tydzień na napisanie gameplanu, opisanie zawodników i drużyny, co może zrobić bądź nie -tydzień po zakończeniu draftu każdy ma 10 dni na napisanie mi na PW swoich głosów, jak chce może je także podać publicznie -jeśli ktoś jeszcze będzie chciał zagłosować i tylko ocenić, to może, ale zastrzegam sobie jako twórca prawo do veta, jeśli osobnika wyjątkowo nie trawię -po 10 dniach na podstawie obliczenia średniej miejsc podam wyniki -absolutnie zabronione jest wybranie Kwame Browna z pierwszym pickiem -jak ktoś ma pytania to pisać tutaj Jeszcze gwoli ścisłości - zaczynamy od sezonu 89/90? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 skoro nie bierze się pod uwagę obecnego sezonu, bo covid, a ma być last 30, to tak, od '90. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 5 minut temu, kucio napisał: Już wybierać? bierz, tylko nie Chrisa Paula znowu : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 (edytowane) możesz wziąć Sheeda, KMarta, Hardena, PJTuckera, Prigioniego czy Beverly'ego - ja bym się z popierdółkami typu LeBron nie bawił. Zresztą, może da się go wziąć w 2. rundzie. Edytowane 14 Maja 2020 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 4 minuty temu, kucio napisał: a Lebron to dobry pick na 1? Patrzac na uczestnikow zabawy i forumowa elite (ktora jest zdecydowanie pro lebronowa) to najlatwiejszy wybor, tak jak i nastepny z 2 mj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 @RappaR Te 80% rozegranych meczów w sezonie da się leciutko negocjować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 czyli znow bez podawania lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Teraz, kucio napisał: a co to za problem dodac potem? Jesteś jak typowy fan Nuggets oh wait :C a co za problem podac od razu? akurat typowy fan Nuggets tez prowadzil analizy picknietych grajkow przez kilka dni po wyborze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Teraz, kucio napisał: Bo nie mam ochoty podawać teraz dat, bo wolę się zastanowić który Jordan bardziej mi do koncepcji pasuje Jak Ci nie pasuje, to trudno, każdy gra jak mu wygodniej. tylko ze inni uczestnicy zabawy tez maja swoje koncepcje i moga chciec dopasowac swoje picki do konkretnych wersji zawodnikow picknietych wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 (edytowane) 7 minut temu, kucio napisał: Bo nie mam ochoty podawać teraz dat, bo wolę się zastanowić który Jordan bardziej mi do koncepcji pasuje Bierz tego z 2020 z last densa będzie kilka wersji MJa w jednym Edytowane 14 Maja 2020 przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Też bym prosił o podawanie lat od razu. No i ustalamy w jaki sposób gramy?Jakie były przepisy, czy aż tak się nie spinamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 4 minuty temu, Reikai napisał: Też bym prosił o podawanie lat od razu. No i ustalamy w jaki sposób gramy?Jakie były przepisy, czy aż tak się nie spinamy? o przepisy bym sie nie spinal - szczegolnie jak ma byc power ranking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi