BiałaCzekolada2.0 Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 a może c*** z gameplanem? ci co mają wiedzieć to wiedzą co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 20 minut temu, polishllama69 napisał: jak zwykle z RiGCzem Raz już w to grałem, wystarczy mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 17 minut temu, BiałaCzekolada2.0 napisał: a może c*** z gameplanem? ci co mają wiedzieć to wiedzą co i jak A co napisałem? Jak ktoś chce może napisać, jak nie napisze, to nie napisze. 23 minuty temu, Chytruz napisał: Meh, ja bede tylko hejtowal wasze picki. Daj wyśmiać swoje. Ty i @BMF , możemy dzisiaj losować i od jutra zaczynać, i tak pierwszy pick to Jordan, zabawa się zacznie pod koniec I rundy, a jeśli ktoś chce niekonwencjonalne wybrać, to i tak ma już swojego idola zwykle wymyślonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 @RappaR jedna uwaga: 9 to za dużo, w realnej playoffowej NBA tak głębokie rotacje odgrywają małą rolę, więc tym bardziej tutaj, gdy większości pewnie nawet gameplany będzie się ciężko czytało. S5+6th man wystarczy. 11 minut temu, Chytruz napisał: Raz już w to grałem, wystarczy mi. cykor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 3 minuty temu, lorak napisał: RappaR jedna uwaga: 9 to za dużo, w realnej playoffowej NBA tak głębokie rotacje odgrywają małą rolę, więc tym bardziej tutaj, gdy większości pewnie nawet gameplany będzie się ciężko czytało. S5+6th man wystarczy 2 wysokich 2 niskich na rezerwie ale faktycznie jak gramy bez h2h, to ja bym zrobił jednak 7-8. I my tutaj gramy coś w stylu mieszkanki całego sezonu rs+po plus wybieranie niskich pickow jest najfajniejsze. Po zastanowieniu gramy na 7 rotację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 4 minuty temu, RappaR napisał: 2 wysokich 2 niskich na rezerwie ale faktycznie jak gramy bez h2h, to ja bym zrobił jednak 7-8. I my tutaj gramy coś w stylu mieszkanki całego sezonu rs+po plus wybieranie niskich pickow jest najfajniejsze. Po zastanowieniu gramy na 7 rotację porównanie Loraka do normalnych po jest bez sensu , tu się wybiera graczy z okresu 30 lat (a w normalnych PO się gra vs zespoły z jednej generacji ) więc wg mnie tutaj potzrzebujecie większej rotacji niż normalnie bo trzeba stawić czoło druzynom grającym skrajnie różne wersje koszykowki . No ale jak tam sobie zdecydujecie oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 8 grajkow per team (rezerwowy kasztan, wing i guard) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Też jestem za 8 grajkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 W sumie czas zgłoszeń do północy, doba jest, 18 jest, @BMFi @Chytruzgrac nie chcą, to @BMF, czy mógłbyś wylosować około północy dla nas i wysłać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 22 minuty temu, RappaR napisał: W sumie czas zgłoszeń do północy, doba jest, 18 jest, @BMFi @Chytruzgrac nie chcą, to @BMF, czy mógłbyś wylosować około północy dla nas i wysłać? i dej wymog podania sezonu od razu przy wyborze pls (przy 1-year powinno byc to super proste...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 42 minuty temu, julekstep napisał: i dej wymog podania sezonu od razu przy wyborze pls (przy 1-year powinno byc to super proste...) Proste jak przepis na pokonanie Magic w PO :wink:wink: Dawaj @BMF te jedynke dla Spoldzielni Ciechocinek, Karl Malone choc raz bedzie pierwszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 @kucio BiałaCzekolada Karpik @Qcin_69 @Koelner Rappar @polishllama69 @Pablo81 @january blackmagic @Reikai @Regis @lorak @P_M @Eld @julekstep @Gregorius @airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 @BMF dwa pytani@ 1) czemu czesc ma malpke a czesc nie? 2)czy da Rade wymienic pick Kucia i mój? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: 1) czemu czesc ma malpke a czesc nie? Rappar mial niepelna liste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 19 minut temu, BMF napisał: @kucio BiałaCzekolada Karpik @Qcin_69 @Koelner Rappar @polishllama69 @Pablo81 @january blackmagic @Reikai @Regis @lorak @P_M @Eld @julekstep @Gregorius @airmax Po pierwsze nie bylo fajnego oglaszania jak ostatnio po drugie 10 to najgorzej jak moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 1 minutę temu, blackmagic napisał: Po pierwsze nie bylo fajnego oglaszania jak ostatnio po drugie 10 to najgorzej jak moze byc Zgadzam sie, BMF ojebal panszczyzniane, jako.rehabilitacje moglby zrobic powtorke z losowania top4 w fajnej formie do ktorej nas przyzwyczail. Kto jest przeciw daje lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) 8 minut temu, Qcin_69 napisał: w fajnej formie do ktorej nas przyzwyczail Ostatnio zrobiłem tak pro losowanie, że ludzie uznali, że nic ich lepszego nie spotka i nie ma sensu dalej grać. ;] Edytowane 13 Maja 2020 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) 4 minuty temu, BMF napisał: Ostatnio zrobiłem tak pro losowanie, że ludzie uznali, że nic ich lepszego nie spotka i ma sensu dalej grać. ;] Ostatnie losowanie to była najfajniejsza rzecz ma forum od czasu gdy January napisał że Ingrama jest lepszym strzelcem niż Lillard, także szkoda że nie podniosles poprzeczki Edytowane 13 Maja 2020 przez Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) 21 minut temu, Qcin_69 napisał: @BMF dwa pytani@ 1) czemu czesc ma malpke a czesc nie? bo czesc gra na wyjezdzie! i czemu k**** znow jestem na koncu? wiem ze mam latke najwiekszego znawcy na forum, ale moglibyscie juz troche odpuscic Edytowane 13 Maja 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) 12 minut temu, julekstep napisał: bo czesc gra na wyjezdzie! i czemu k**** znow jestem na koncu? wiem ze mam latke najwiekszego znawcy na forum, ale moglibyscie juz troche odpuscic Powinienes sie cieszyc, lepiej brac Jokicia z 18 i miec 19 pick niż z 1 i miec 36 12 minut temu, january napisał: Skończ już cyganić Cyganie, zasymiluj się w końcu. Uwazaj czego sobie zyczysz, ostatnia asymilacje miałem z Twoja bejbi. Kochaj naszego syna jak swoje wlasne Edytowane 13 Maja 2020 przez Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi