RappaR Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 (edytowane) Zakładam nowy AFT na 16 osób. Wprowadzam nowe zasady: -wybieramy 8 picków -wybieramy ostatnie 30 lat, ale bez aktualnego sezonu - czyli 1990-2019. Chciałbym ładnie 1991-2020, ale COVID to ch uj -na wybór są 24 godziny, pewnie będziemy tolerować jak się ktoś spóźni, ale jak widać będzie olewkę to wypad z gry -gramy systemem A B B B A A B B B A -wybieramy 1 sezon gracza przy czym warunek jest taki, że musi zagrać minimum 80 % meczy -po zakończeniu draftu każdy ma tydzień na napisanie gameplanu, opisanie zawodników i drużyny, co może zrobić bądź nie -tydzień po zakończeniu draftu każdy ma 10 dni na napisanie mi na PW swoich głosów, jak chce może je także podać publicznie -jeśli ktoś jeszcze będzie chciał zagłosować i tylko ocenić, to może, ale zastrzegam sobie jako twórca prawo do veta, jeśli osobnika wyjątkowo nie trawię -po 10 dniach na podstawie obliczenia średniej miejsc podam wyniki -absolutnie zabronione jest wybranie Kwame Browna z pierwszym pickiem -jak ktoś ma pytania to pisać tutaj Edytowane 14 Maja 2020 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 count me in - najszybszy wybieracz z piłkarskiego draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 dawać mi to XD Olowokandi z 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Jesli poczatek bedzie po atf soccer i sa miejsca to wchodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) Obecny edit: jedno pytanie. zespoły rywalizują przy obecnych przepisach czy z lat 90? Edytowane 13 Maja 2020 przez Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 In. Jeśli mnie trawisz ofc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 in Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 In Co z waszym poprzednim draftem?Dopiero co robiliście jakiś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 17 minut temu, Reikai napisał: In Co z waszym poprzednim draftem?Dopiero co robiliście jakiś. Nie udało im się skończyć więc robią następny. Czego nie rozumiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 to ja też mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Przynajmniej teraz mamy pewność że Jokic pójdzie w pierwszej rundzie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 in Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 proponuje z klucza outować ludzi, którzy w 2 ATF nie dali opisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 48 minut temu, blackmagic napisał: proponuje z klucza outować ludzi, którzy w 2 ATF nie dali opisów. ja dalem zajebisty opis jbc! (a chyba jestem jedynym recydywista poki co) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 zagram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 3 godziny temu, P_M napisał: Przynajmniej teraz mamy pewność że Jokic pójdzie w pierwszej rundzie;) Właśnie myślę, czy społeczność e-nba kupi wizję Jordana grającego jako side-kick wielkiego Jokica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Teraz, julekstep napisał: Właśnie myślę, czy społeczność e-nba kupi wizję Jordana grającego jako side-kick wielkiego Jokica Musiał byś #1 wygarnąć w losowaniu i modlić się aby Jordan spadł do II rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 4 godziny temu, blackmagic napisał: Nie udało im się skończyć więc robią następny. Czego nie rozumiesz? Ten skończymy na pewno. Zmiana założeń - skupiamy się na tych częściach, w których jest fun, wypierdalamy te, które odrzucają ludzi 2 godziny temu, blackmagic napisał: proponuje z klucza outować ludzi, którzy w 2 ATF nie dali opisów. Po co? Jeśli wybierali szybko to się łapią do draftu, a jeśli potem nic nie napiszą, to sami tracą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 2 minuty temu, RappaR napisał: Ten skończymy na pewno. Zmiana założeń - skupiamy się na tych częściach, w których jest fun, wypierdalamy te, które odrzucają ludzi Po co? Jeśli wybierali szybko to się łapią do draftu, a jeśli potem nic nie napiszą, to sami tracą. wiesz niby tak, ale jednak czasem pomysł na drużynę może trochę zmienić percepcję jaka jest po wyborze samych nazwisk. Chodź z 2strony z mojego doświadczenia raczej te opisy pogarszają ogólny wizerunek zespołu niż polepszają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi