julekstep Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 to chyba nie mam już szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Krzemo 29,5 - Julek 12,5. Jeden admin, drugi admin, a kompetencje jakby różne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Krzemo komisarz. Krzemo w finale NBA. Krzemo wygrywa typera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 (edytowane) . Edytowane 11 Stycznia 2024 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 25 minut temu, BMF napisał: Krzemo komisarz. Krzemo w finale NBA. Krzemo wygrywa typera. Krzemo wygrywa finał z 76ers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 22 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Tak ogólnie to @BMF i @january mają szansę jeszcze wygrać. Zachęcam do walki, z Lakers też miał być już koniec po 3:0 : ) przypominam link do głosowania -> https://forms.gle/Mqb2ZCMdEVKNH7139 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 @eMeS Ile głosów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 25 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Finały niby nie zaskakujące, a jednak nikt 4:0 nie obstawił! Dziękuję wszystkim za zabawę, myślę że ciekawie było sprawdzić swoje umiejętności oceny siły drużyn (ja się np. nauczyłem że moja nie jest zbyt dobra ) 1 Miejsce : @Krzemo 2 Miejsce: @BMF i @january 3 Miejsce: @cvbe Gratuluję zwycięzcom! Poniżej wyniki finałów (osoby niegłosujące dostały -2 pkt czyli najniższy wynik spośród osób głosujących) i końcowa punktacja: cvbe 22 +2 =24 szulcu 8,5 + 1 = 9,5 Pablo81 18,5 + 1 = 19,5 kolader 17,5 + 1 = 18,5 Ashigaru 9,5 -2 = 7,5 Roger 1,5 -2 = -0,5 Krzemo 29,5 + 1 = 30,5 Geniuz 9 -2 = 7 piotreksuper 18 -2 = 16 january 23,5 + 2 = 25,5 Qcin 10 + 1 = 11 julekstep 12,5 + 2 = 14,5 Ignazz 14 - 2 = 12 SlaKB 21+1 = 22 Sylvinho 16 -2 = 14 Tecu 14,5 + 2 = 16,5 BMF 24,5 + 1 = 25,5 gimmie 12,5 -2 = 10,5 matiwrona 12 -2 = 10 eMeS 14 -2 = 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 3 minuty temu, eMeS napisał: Finały niby nie zaskakujące, a jednak nikt 4:0 nie obstawił! Dziękuję wszystkim za zabawę, myślę że ciekawie było sprawdzić swoje umiejętności oceny siły drużyn (ja się np. nauczyłem że moja nie jest zbyt dobra ) 1 Miejsce : @Krzemo 2 Miejsce: @BMF i @january 3 Miejsce: @cvbe Gratuluję zwycięzcom! Poniżej wyniki finałów (osoby niegłosujące dostały -2 pkt czyli najniższy wynik spośród osób głosujących) i końcowa punktacja: cvbe 22 +2 =24 szulcu 8,5 + 1 = 9,5 Pablo81 18,5 + 1 = 19,5 kolader 17,5 + 1 = 18,5 Ashigaru 9,5 -2 = 7,5 Roger 1,5 -2 = -0,5 Krzemo 29,5 + 1 = 30,5 Geniuz 9 -2 = 7 piotreksuper 18 -2 = 16 january 23,5 + 2 = 25,5 Qcin 10 + 1 = 11 julekstep 12,5 + 2 = 14,5 Ignazz 14 - 2 = 12 SlaKB 21+1 = 22 Sylvinho 16 -2 = 14 Tecu 14,5 + 2 = 16,5 BMF 24,5 + 1 = 25,5 gimmie 12,5 -2 = 10,5 matiwrona 12 -2 = 10 eMeS 14 -2 = 12 Dzięki za organizację! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 W realu kibice Lakers, w beGM prowadzimy dwie drużyny z Los Angeles, w koszykarskim fantasy w tej samej grupie, w piłkarskim fantasy w tej samej grupie, w typerze ex aequo to samo miejsce. January, Ty creepy stalkerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 ehh od dzis jestem simkowym przegrywen na kolejnym juz froncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 2 godziny temu, julekstep napisał: ehh od dzis jestem simkowym przegrywen na kolejnym juz froncie W simce jak w zyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 7 minut temu, january napisał: @eMeS jakiś typerek na RS ? Po co Ci to. I tak będziesz najgorszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 15 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 20 minut temu, january napisał: @eMeS jakiś typerek na RS ? Meh, myślę że ciekawiej będzie jak po campach każdy chętny skrobnie swój power ranking. Ja planuje : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 (edytowane) 3 godziny temu, january napisał: W typerku ? Przecież ostatnio nieźle mi poszło W RS raczej tak , chociaż niejacy Bulls i ze 2 inne ekipy też wyraźnie idą w stronę przegrywania ^.^ Ale wynikami Pacers, Heat i Grizzlies się będę emocjonował Lepiej pochwal się jak tam twój Durant "gwiazdor"? Edytowane 15 Czerwca 2020 przez kolader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 1 godzinę temu, january napisał: Zobaczymy jak się pierwszy z moich wysokich picków (Gasol) rozwinie, na campy i loterie draftu wpływu akurat nie mam. Możesz nie tankować, tylko walczyć, wzmacniać zespół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 4 minuty temu, kolader napisał: Możesz nie tankować, tylko walczyć, wzmacniać zespół Wystawie swoje prawe jajo na ebayu jak Jasiek bedzie chciał wygrywac i sie wzmacniać. (mam nadzieje ze Lance Armstrong tego nie czyta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 6 minut temu, january napisał: Troszkę śmiesznie brzmi to od GMa, który +-4 sezony temu dwukrotnie z rzędu wybierał z #1 i buduje się wokół LeBrona i Howarda teraz Nie krytykuję tanku tylko wskazuje inne sposoby prowadzenia drużyny. Nie masz pojęcia w jakiej sytuacji byli Grizzlies gdy ich przejmowałem. Więc po krótce. Posiadanie Birda to była zajebista sprawa, ale reszta to była zbieranina słabych/przeciętnych zawodników, mocno post prime z brzydkimi kontraktami takich jak Wall czy RW0 to było słabe. Z resztą Bird w sezonie 24/25 wypadł mi w sumie na 69 dni to co miałem zrobić? Z resztą któryś z komiszy wspominał że nim przejąłem Memphis to mój poprzednik kompletnie przesypiał okres FA dla nas. Nie pamiętam abym miał kogokolwiek na rookie kontrakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 10 minut temu, january napisał: Kiedyś będzie:) Ale nie zamierzam przyspieszać nic -> zmiana długofalowej strategii to zazwyczaj jednak kłopoty ^.^ Hmm, nie rozumiem w sumie Twojej sekwencji postów w tym temacie dziś do mnie szczerze mówiąc (od pierwszej zaczepki, aż do obecnego opisu Grizzlies). Takie trochę zaczepne teksty, ale ciężko na nie odpowiadać, bo nie ma właściwie na co. Podobno będziesz się mobilizować na Grizzlies (bo Lebron) więc chciałem się dowiedzieć jak tam twój wymarzony Gasol się miewa. Czyś z niego zadowolony czy nie. Polowałeś na gwiazdora jakim od początku jawił się KD a zostałeś z fajnym prospektem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 43 minuty temu, january napisał: Hmm to zacytowałeś mój post troszeczkę od czapy (dlatego nie rozumiałem sekwencji postów). Napisałem w tym poście, który cytowałeś iż będę się emocjonował również wynikami Pacers, Heat i Grizzlies, a nie tylko swoim (co było odpowiedzią na post Teca, że i tak będę ostatni w lidze, co faktycznie jest prawdopodobne). Nie muszę chyba tego tłumaczyć - mając czyjś pick chce się by był jak najlepszy, więc będę żywotnie zainteresowany wynikami IND, MIA i MEM w sezonie 31/32. Co do mobilizowania się na te ekipy - właśnie z wzmiankowanego powodu jak wspomniałem w innym temacie kiedyś, będę na nich wychodził tym swoim "najmocniejszym" (nie bez przypadku w cudzysłowie ) składem. Jednocześnie wspomniałem, że efekty tego najprawdopodobniej będą zerowe, co również jest zrozumiałe... Co do ironicznych tekstów o Gasolu. Pewnie, że wolałbym Duranta, ale wiem jak działa loteria NBA, swoim hardtankiem nie polowałem na zasadzie "Durant albo śmierć" , tylko maksymalizowałem szansę na jak najwyższy pick, a finalnie dostanie #2, a nie na przykład 4-6 picku pozwoliło mi na jednoczesne wybranie zawodnika, którego miałem jako #2 BPA po próbnych simkach jak i dostanie dodatkowych dwóch 1st rounderów. Więc umiarkowanie zadowolony jestem. Może w loteriach '32 i '33 będzie lepiej. A może nie - ale zawsze lepiej mieć najwięcej procent przed losowaniem. Jak się Marc rozwinie? Nie wiem, wariacje są duże. Było kilka simek, gdzie kończył jako najlepszy gracz draftu, były i takie gdzie kończył jako 5-6 gracz tego draftu. Nie mam wpływu na rzuty kostką podczas campow A to nie zwróciłem uwagi na to, że masz mój pick, tylko zrozumiałem że mobilizujesz się na mnie bo nie lubisz LBJa. Więc przepraszam za niepotrzebnych kilka słów. Próbowałem się odgryźć i przy okazji dowiedzieć się jak oceniasz swojego wybranka, czy jesteś zadowolony. Mea culpa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi