BMF Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Nom, śmiesznie wyszło. ;] Wylosujemy, czy w mecze parzyste Siakam umie rzucać, czy nie - i czy Doncic jest superstarem, czy randomem, analogicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 @Eld podejmuję wyzwanie zapasów w błocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 5 godzin temu, julekstep napisał: też mam tu bekę - brak wyboru Bena do Twojego składu w poprzedniej rundzie to był mocny wtf....a tu się okazało że ostał się do kolejnej lol 5 godzin temu, MarcusCamby napisał: byłem pewny, że weźmiesz go już w trzeciej turze. Wyszedł dobry gambling. Mój wybór później. Wracam do domu, a muszę zrobić research. Rozważałem go mocno, ale zdecydowałem się zaryzykować licząc, że te ryzyko mi się opłaci Także podsumowując w 3 i 4 rundzie i tak wybrałem tych zawodników, których chciałem mieć w składzie jako feat do Dirka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 5 godzin temu, Sylvinho. napisał: Nie spodziewałem się, że zostawicie mi Bena, który idealnie featuje mi do składu Ostal Ci sie przez niesprawiedliwa kolejnosc ofc bdb picki i fit. ciekawe, ze bena na oku mieli tylko Ci niepijacy na zlocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 3 minuty temu, mac napisał: Ostal Ci sie przez niesprawiedliwa kolejnosc ofc bdb picki i fit. ciekawe, ze bena na oku mieli tylko Ci niepijacy na zlocie. Hahaha, ciekawe skąd ta zależność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 36 minut temu, mac napisał: Ostal Ci sie przez niesprawiedliwa kolejnosc ofc bdb picki i fit. ciekawe, ze bena na oku mieli tylko Ci niepijacy na zlocie. Ty wybierasz teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 8 minut temu, Eld napisał: Ty wybierasz teraz. nie zostałem oznaczony, już wziąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 @BMF Jako, że mój pick z Billupsem dawał w moim imieniu SlaKB to nie mogę zmienić lat: Zdecydowałem się na 2005-2006 i 2006-2007. Dodałem też lata Iggy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: @BMF Jako, że mój pick z Billupsem dawał w moim imieniu SlaKB to nie mogę zmienić lat: Zdecydowałem się na 2005-2006 i 2006-2007. Dodałem też lata Iggy Zaraz dopiszemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Jak uwielbiam Barona, to do LeBrona to jest fatalny pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) Bo? Nie zostało mi dużo alternatyw na PG. A baron w tamtych PO fajnie grał bez piłki również. Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Przyznam, że kompletnie zapomniałem o Tatumie. W sumie po tym jak dodał obronę, to jest all star rolesem z potencjałem na superstara. Chyba Ignazz po tej czwartej rundzie, to jakieś TOP3 moich faworytów w osobistym power rankingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Tatum to dla mnie fajny pick, moze troche wczesnie, ale dobrze fituje z reszta S5, w tym roku broni i moze grac small ball 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 31 minut temu, karpik napisał: Jak uwielbiam Barona, to do LeBrona to jest fatalny pomysł. Aż fatalny? Baron to taki Kyrie, tylko akurat on umie napędzać team (i nie jest dziurą w obronie). Istnieją teoretycznie lepsze fity, ale nie ma dramatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Mnie głównie zastanawia czy ignazz ogarnie, że ignazz go wytypował do dalszego pickowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 5 minut temu, Chytruz napisał: Baron to taki Kyrie, tylko akurat on umie napędzać team (i nie jest dziurą w obronie). Istnieją teoretycznie lepsze fity, ale nie ma dramatu. problem powstaje co z Thompsonem, bo on na SF biegać nie lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zaznaczyłem tak bo mysle. a taki żarcik to tez prowo aby posłuchać co w trawie piszczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Teraz, ignazz napisał: Zaznaczyłem tak bo mysle. a taki żarcik to tez prowo aby posłuchać co w trawie piszczy. Wybieraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 2 minuty temu, polishllama69 napisał: problem powstaje co z Thompsonem, bo on na SF biegać nie lubi Które aspekty grania na SF mu nie pasują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) 7 minut temu, polishllama69 napisał: problem powstaje co z Thompsonem, bo on na SF biegać nie lubi To miałem olać PG i wziąć kolejnego SF ? Ponoc potrzebowałem drugiego kreatora, to macie, w dodatku potrafi biegać bez piłki i zaliczy parę dunków po backdoor passie od lebrona, a jak ktoś nie pamięta to niech obejrzy serie z Mavs, ja dziś sobie ją przypomniałem i pod katem fitu patrzyłem na barona i to ze tak ładnie grał bez pilki zadecydowało w sumie. To jest przeciętny fit ale nie fatalny. Pewnie, moglem brać jakiegoś przysłowiowego George hilla, ale jak masz barona do wzięcia to nie bierzesz George hilla do ATF. Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi