Sylvinho. Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Nie spodziewałem się, że zostawicie mi Bena, który idealnie featuje mi do składu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Sylvinho. napisał: Nie spodziewałem się, że zostawicie mi Bena, który idealnie featuje mi do składu też mam tu bekę - brak wyboru Bena do Twojego składu w poprzedniej rundzie to był mocny wtf....a tu się okazało że ostał się do kolejnej lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Sylvinho. napisał: Nie spodziewałem się, że zostawicie mi Bena, który idealnie featuje mi do składu byłem pewny, że weźmiesz go już w trzeciej turze. Wyszedł dobry gambling. Mój wybór później. Wracam do domu, a muszę zrobić research. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 ^^no Ben w tej rundzie to chyba steal, chociaż w ataku to mało poręczny gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Teraz, polishllama69 napisał: ^^no Ben w tej rundzie to chyba steal, chociaż w ataku to mało poręczny gracz to na pewno steal przy Dirku jego braki w O nie będą szczególnie odczuwalne - idealny fit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Battier to dla mnie chyba najlepszy obwodowy roles do wyboru - tzn. może Artest był lepszym obrońcą (aczkolwiek Battier ścisły top) i mógł grać na większym usage w ataku, ale rzucał 30% za 3 i musiał oddać sobie kilka beznadziejnych rzutów, a Battier ma w tych sezonach 40% za 3 w regularze i 45% w playoffach na sporym usage. Dlatego wziąłem go może trochę wcześniej, bo wysocy pod Giannisa - pomimo tego, że cholernie o nich ciężko - powinni ostać się do 5. rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Bena sam rozważałem, ale w dzisiejszych czasach gra 4 na 5 w ataku boli bardzo. Dlatego odpuściłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) 4 minuty temu, BMF napisał: Battier to dla mnie chyba najlepszy obwodowy roles do wyboru - tzn. może Artest był lepszym obrońcą (aczkolwiek Battier ścisły top) i mógł grać na większym usage w ataku, ale rzucał 30% za 3 i musiał oddać sobie kilka beznadziejnych rzutów, a Battier ma w tych sezonach 40% za 3 w regularze i 45% w playoffach na sporym usage. Dlatego wziąłem go może trochę wcześniej, bo wysocy pod Giannisa - pomimo tego, że cholernie o nich ciężko - powinni ostać się do 5. rundy. Nie szalejesz z tą próbką? Przesunąłbyś rok do przodu, albo do tyłu i poleciałoby to ostro w dół (a to generalnie ten sam grajek ) pick overall świetny - bo pasuje wszędzie, ale szczerze wierzyłem że może ostać się do mojego kolejnego wyboru (dlatego imho to żaden steal, bo jednak poszedł dość wysoko) Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Teraz, julekstep napisał: Nie szalejesz z tą próbką? Nie przedstawiam go jako 45% shootera, ale ma overall 40% za 3 przez dwa regulary (39.9%) + playoffy (45.6%) - łącznie 40,3%, więc też tak go musicie traktować. 1 minutę temu, julekstep napisał: dlatego imho to żaden steal Owszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 co mi się podoba, że zdecydowana większość nie bierze na pałę tylko przemyślanie dobiera fit graczy między sobą i to w sumie jest fajne i zdecydowanie zwiększa poziom trudności, ciekawe kto popełni najmniej błędów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) 13 minut temu, karpik napisał: Bena sam rozważałem, ale w dzisiejszych czasach gra 4 na 5 w ataku boli bardzo. Dlatego odpuściłem. Na pierwszy rzut oka fajnie to wyglada, ale Dirk bedzie musial sie tu solidnie napracowac na rzuty. Up tempo Kidd to po przemysleniu nie jest idealny fit, ale jest na tyle uniwersalny ze jeszcze moge go kupic. Big Ben jest niedoceniony w tej grze, sam o nim przez chwile myslalem, ale znacznie by ograniczyl reszte ofensywy, w szczegolnie picki Nash/Davis. Marion na SF tez juz w ataku nie daje takiego gravity. Spacing w zasadzie jest sredni i powinno latwo sie taki team bronic, jest od kogo pomagac zarowno pod koszem jak i na obwodzie Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 30 minut temu, karpik napisał: Jakby biodro nie zamulił, to bym go wziął wczoraj nie dramatyzuj, ja dalej nie wiem czy nie lepiej było brać allaround PFa, który się jeszcze ostał jak wcześniej miałem farta, to teraz mi zawinęli i Pau i Bosha centralnie spod nosa ale i tak jestem zadowolony póki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 przed chwilą zrobiłem sobie listę g2wingów jacy zostali i już mi Camby ją odchudził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 no Iguodala najdalej by u mnie został, więc i tak byś nie dostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Ciekawe, że część osób w ogóle nie przejmuje się czymś takim jak spacing, zapowiadają się strasznie ciekawe dyskusje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Smutna minka od @RonnieArtestics mnie rozbawiła LeBron, czekamy na Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 1 minutę temu, polishllama69 napisał: no Iguodala najdalej by u mnie został, więc i tak byś nie dostał ale teraz Ty możesz mi jeszcze bardziej listę odchudzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 mam na to dwie szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 1 minutę temu, BMF napisał: Ciekawe, że część osób w ogóle nie przejmuje się czymś takim jak spacing, zapowiadają się strasznie ciekawe dyskusje. Ale to chyba nie aluzja do mojego wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Ale to chyba nie aluzja do mojego wyboru no Wade i Iggy się trochę gryzą tbh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi