cvbe Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 To były moje picki na 3 i 5 rundę łobuzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Ale zjebałeś @Sylvinho. Budujesz Mavs 2011? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 5 minut temu, cvbe napisał: To były moje picki na 3 i 5 rundę łobuzy Billups to (prawie) każdego pick, bo wszędzie pasuje, aczkolwiek trzeba pamiętać budując roster, że jest przeceniany mocno w D i niedoceniany w O. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Teraz, BMF napisał: Billups to (prawie) każdego pick, bo wszędzie pasuje, aczkolwiek trzeba pamiętać budując roster, że jest przeceniany mocno w D i niedoceniany w O. No prawie każdego pick ale zabrakło tylko 3 innych graczy i byłby u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 2 minuty temu, BMF napisał: Billups to (prawie) każdego pick, bo wszędzie pasuje, aczkolwiek trzeba pamiętać budując roster, że jest przeceniany mocno w D i niedoceniany w O. Billups jest overrated , można go brać jako 4-5 Pick jako przyzwoita zapchaj dziura ale to żaden game changer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 (edytowane) 9 minut temu, MarcusCamby napisał: Ale zjebałeś @Sylvinho. Budujesz Mavs 2011? Zobaczymy Jeszcze kilka picków zostało do wybrania. Edit: Jeszcze tylko Chandler i będę zadowolony Edytowane 30 Marca 2020 przez Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 U mnie by pięknie się wpasował do Kobasa i Zo. Mr Big Shot z solidną obroną, dzięki czemu trzech najlepszych graczy byłoby też świetnymi obrońcami No ale coś się znajdzie innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 1 minutę temu, cvbe napisał: U mnie by pięknie się wpasował do Kobasa i Zo. Mr Big Shot z solidną obroną, dzięki czemu trzech najlepszych graczy byłoby też świetnymi obrońcami No ale coś się znajdzie innego yyy...ale nie masz Kobiego z czasów pierwszego 3peatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 1 minutę temu, Koelner napisał: Billups jest overrated , można go brać jako 4-5 Pick jako przyzwoita zapchaj dziura ale to żaden game changer Billups nie traci piłki, rozgrywa w HCO, rzuca za 3, jest efektywny i ma dobre resume w playoffach, więc ma świetne credentials do takiej zabawy jako 3-4 opcja, w ofensywie był pewnie niedoceniany, bo był zajebiście efektywny. Tylko w obronie był przeciętny/słaby, ale miał dobrą opinię, bo grał w Pistons. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 7 minut temu, BMF napisał: Billups to (prawie) każdego pick, bo wszędzie pasuje, aczkolwiek trzeba pamiętać budując roster, że jest przeceniany mocno w D i niedoceniany w O. Ale nie Ty się minąłeś o jedną pozycję z nim . Już wczoraj wieczorem jak szykowałem kolejne wybory podjąłem decyzję, że go biorę. A tu klops. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 (edytowane) 5 minut temu, Koelner napisał: Billups jest overrated , można go brać jako 4-5 Pick jako przyzwoita zapchaj dziura ale to żaden game changer zgadzam się, że za wcześnie poszedł, ale są powody dlaczego na ten ruch się zdecydowałem. Taktyczna zagrywka Edytowane 30 Marca 2020 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Marcus i Eld podjebali mi wybory, więc dajcie dobrą chwilkę na zastanowienie, co do Sylvinho to było dostępnych 2x DPOTY nawet chyba rok po roku zdobyli, w tym jeden z konkretnym scoring value a tutaj Marion z słabszym rzutem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 7 minut temu, julekstep napisał: yyy...ale nie masz Kobiego z czasów pierwszego 3peatu Dlatego chciałem jeszcze jednego solidnego obrońcę na obwodzie, żeby go odciążać. Ale tego się nie zapomina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Parker fajny gracz, ale rozgrywający bez trójki to lekkie samobójstwo w takiej zabawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 1 minutę temu, cvbe napisał: Dlatego chciałem jeszcze jednego solidnego obrońcę na obwodzie, żeby go odciążać. Ale tego się nie zapomina patrząc na to, że już nigdy potem sobie nie przypomniał to imho jest tu miejsce na polemikę xD 1 minutę temu, BMF napisał: Parker fajny gracz, ale rozgrywający bez trójki to lekkie samobójstwo w takiej zabawie. Szczególnie kiedy Eldowy Gasol nie umie jeszcze w rzucanie za trzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Słaby wybór z Parkerem. Widzę 3-4 lepsze opcje, mimo że też nie mają trójki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 1 minutę temu, BMF napisał: Parker fajny gracz, ale rozgrywający bez trójki to lekkie samobójstwo w takiej zabawie. Trójkę uzupełnię, bo o wiele łatwiej jest znaleźć dobrego shootera niż w miarę rozgrywajka. Potrzebowałem BBIQ i finezji od PG i to mam choć ten Billups to był mój mokry sen... Core w postaci: Parker - Kawhi - Gasol? Nie jest źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Teraz, Eld napisał: Trójkę uzupełnię, bo o wiele łatwiej jest znaleźć dobrego shootera niż w miarę rozgrywajka. Po histerii jaka zapanowała po wyborach Millera i Allena bym polemizował z tym stwierdzeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Trójkę uzupełnię, bo o wiele łatwiej jest znaleźć dobrego shootera niż w miarę rozgrywajka. Potrzebowałem BBIQ i finezji od PG i to mam choć ten Billups to był mój mokry sen... Core w postaci: Parker - Kawhi - Gasol? Nie jest źle. chyba chciałeś na maxa mniej kolejnego mvp finałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Teraz, julekstep napisał: Po histerii jaka zapanowała po wyborach Millera i Allena bym polemizował z tym stwierdzeniem Tak jak pisałem. Ktoś musi jako pierwszy odpaść, a to mój pierwszy raz z ATF więc na pełnym chill i bez oczekiwań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi